Múlt héten H.Zoli volt szülinapos, holnap VV, jövõ héten Hozé, azután meg Paul és Pite. Tovább már nem mertem nézni.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Köfi a képeket!
Én hova töltsem? ftp, átmélezzem vagy kep.tar.hu?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Bizony jó kis menet volt ez a mai.
Volt két ösvény amit nem ismertem, a S+ és a Spartacus, ami mától az egyik kedvencem lett. Dzsonhee, sajnálhatod, hogy kihagytad!
Zsizsi! Te csak ne mentsd fel Oldbike-ot, ott sem voltál!
Rájöttem, hogy minimum a nagybátyja Pitének és Danténak!
Tudott egy rövidebb utat, amin fél kilométert cipeltük a bringákat a farakások között.
Bazi meleg volt a völgyekben és a városban, csak a hegyek teteje felé volt frissítõ szél, én 4 liter vizet bírtam meginni.
Nulla defekt és két esés nagyon jó átlag.
Köszi a résztvevõknek a társaságot, VV-nek és Oldbike-nak(azért nem felejtünk) a túravezetést.
KÉPEK
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
de mert lesz xterra meg lesz terepfélmaratonNagyjából a számból vetted ki a szót...izé...postot
Én benne vagyok, de inkább a 3 héten belül, mert most 24h, aztán VV sinustúrája, aztán pedig nincs semmi
Nos, mivel sokan nem mentek innen BEAC-ozni, mi lenne ha...gondolnánk egy hegyeset,
és letekernénk még az idén? Nem most mert ugye 24H lesz.
De egy-két héten belül megpróbálhatnánk, és ha elõbb elindulunk,
mondjuk 8-óra felé akkor -ha nem is világosban- de épeszû idõben beérhetnénk.
Ugyan nincs dinnye, meg zsíroskenyér, meg nincs az sem, hogy "végigcsináljukakkor is" de...
Nos, mivel sokan nem mentek innen BEAC-ozni, mi lenne ha...gondolnánk egy hegyeset,
és letekernénk még az idén? Nem most mert ugye 24H lesz.
De egy-két héten belül megpróbálhatnánk, és ha elõbb elindulunk,
mondjuk 8-óra felé akkor -ha nem is világosban- de épeszû idõben beérhetnénk.
Ugyan nincs dinnye, meg zsíroskenyér, meg nincs az sem, hogy "végigcsináljukakkor is" de...
szintén a spartacus ösvény részeszééép környék naon.
bár Ez
http://picasaweb.goo...982591831887730
picit izgibbnek néz ki, így fotón bambulászva...