Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2012. January 14. - 17:08
https://picasaweb.go...81/HavasTekeres
Posted 2012. January 13. - 19:36
Megszületett a honlapunk, Mecseki Tegergõk néven.
Videóink, képeink és túra beszámolóink az alábbi oldalon elérhetõk lesznek!
Mecseki Tekergõk - Mecseki Tekergõk - Fõoldal
Posted 2012. January 10. - 09:33
Komolyabb bringas turataska szettet keresek ujonnan, vagy hasznaltan.Alenyeg,hogy elerheto aron legyen es jo minosegu,allapotu!
Ha esetleg tudnatok olyat amit en nem,legyetek oly szivesek megosztani velem!
Koszonom szepen,tovabbi jo tekergest!
Posted 2012. January 07. - 16:53
https://picasaweb.go...JanuariTekerges
Posted 2012. January 03. - 17:53
Igen, erre gondolok, ezek szerint akkor aszfaltos. Lehet rajta országútival is menni, vagy annyira nem jó minõségû?
Nyáron voltunk arra, nagyon jó kis út, viszont a hidak elõtt elég nagy fekvõrendõrök vannak, arra érdemes figyelni.
Posted 2012. January 03. - 12:21
Posted 2012. January 03. - 11:55
Posted 2012. January 03. - 10:27
Diósjenõ-Kemence között, Királyháza érintésével megy a piros jelû bicikli út. Ha erre gondolsz, ez aszfaltos út.
Igen, erre gondolok, ezek szerint akkor aszfaltos. Lehet rajta országútival is menni, vagy annyira nem jó minõségû?
Posted 2012. January 02. - 22:20
Diósjenõ-Kemence között, Királyháza érintésével megy a piros jelû bicikli út. Ha erre gondolsz, ez aszfaltos út.Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a Diósjenõ-Kemence erdészeti út milyen burkolatú, minõségû? Járt arra valaki mostanában? Köszi
Posted 2012. January 02. - 22:01
Nem tudja valaki, hogy a Diósjenõ-Kemence erdészeti út milyen burkolatú, minõségû? Járt arra valaki mostanában? Köszi
Posted 2012. January 02. - 14:36
tobbre tippeltem volna en 185 vagyok, de tuti ugy ereznem magam rajta, mint jezus a keresztfan.
Te hány collos vázat használsz?
Amikor a vázat vettem, még semmit sem konyítottam az ergonómiához, és hogy mi lenne nekem a legtökéletesebb. Így elhittem a bringaboltosnak, hogy ez a váz jó lesz nekem, de egy hajszálnyival túlméretes. következõ jobb lesz (:
Posted 2011. December 30. - 21:35
pisszerpentin jól tekerhetõ....aszfalt felejtõs...jeges...
https://picasaweb.go...82757/Pilisteto
Posted 2011. December 30. - 20:39
Dömörkaputól jégpálya volt az erdészeti aszfalt, amirõl a Rám-hegy felé vezetõ elágazásnál letértem. Onnan már nagyon klassz kis havas tekerésben lehetett részem. A lejárt havas aszfalt nagyon jól tekerhetõ volt, a terep felfelé azért már nem ment olyan könnyen...sõt.
Fent Dobogókõn is nagyon szép volt az erdõ, lefelé Zsivány-sziklákig meg totális öröm volt a bringázás. A hó inkább jég volt a legtöbb helyen, mert a nappali olvadás éjszaka jegessé fagyott a tetején, egész úton ropogott a jeges hó a kerék alatt. A Pilis alatt és a hosszú-hegyi erdészetin jöttem haza, az eséseket ötig számoltam, az egri vár fölött kezdõdött a dzsuva, de szerencsére az igazi sarazást megúsztam.
No, de száz szónak is egy a vége, tegnap vagy ma járt valaki a fentebb említett útvonalon? Most milyen a pálya egy hét olvadás után?? Lehet fent nem is nagyon olvad a hó.
Múlt heti képek
Posted 2011. December 29. - 14:56
Posted 2011. December 28. - 22:56
Posted 2011. December 28. - 22:05
milyen magas vagy? nezem a bringadat, hogy milyen pici vaza van, meg mintha ossze lenne nyomva, aztan latom, hogy 22es, magasra huzott nyereggel meg hosszu stucnival szvsz jol erezned magad egy xles 29eren.
~191cm
A vázra bármit lehet mondani, csak azt nem, hogy pici (:
Viszont azért az üléscsõ annyira nincs kihúzva. De a stucni lehetne rövidebb.
Jaja, egy 29er-re szivesen beneveznék, de az egyetemista pénztárcámat egy váz+villa+kerékszett kombó nagyon földhözvágá, lottózni meg nem lottózok (:
Posted 2011. December 28. - 21:43
Nekem bikemap.net-en rengeteg útvonalam van már fenn, illetve .gpx formátumban az utóbbi közel 2 év minden túrája megvan.
Mi az userneved bikemap-en? Érdekelnek az útvonalaid
Posted 2011. December 28. - 21:09
Linkelek pár útvonalat, amerre tekerni szoktam:
1. - János hegyre turistaúton is fel lehet tekerni ha bírod
2. - Ez egy hosszabb karika volt, és el is keveredtünk, ezért sok aszfalt is került bele
de nekem ez a kedvenc:
3. - Szép "kis" nyolcas a környék összes csúcsával!
ui.: Térkép nézetét érdemes átkapcsolni OSM Cycle nézetre, úgy látszik a turistautak többsége.
koszi az utvonalakat
milyen magas vagy? nezem a bringadat, hogy milyen pici vaza van, meg mintha ossze lenne nyomva, aztan latom, hogy 22es, magasra huzott nyereggel meg hosszu stucnival szvsz jol erezned magad egy xles 29eren.
Posted 2011. December 28. - 19:59
Linkelek pár útvonalat, amerre tekerni szoktam:
1. - János hegyre turistaúton is fel lehet tekerni ha bírod
2. - Ez egy hosszabb karika volt, és el is keveredtünk, ezért sok aszfalt is került bele
de nekem ez a kedvenc:
3. - Szép "kis" nyolcas a környék összes csúcsával!
ui.: Térkép nézetét érdemes átkapcsolni OSM Cycle nézetre, úgy látszik a turistautak többsége.
Nekem bikemap.net-en rengeteg útvonalam van már fenn, illetve .gpx formátumban az utóbbi közel 2 év minden túrája megvan.
Van is egy régen dédelgetett tervem, így felvetem a témát: készíthetnénk egy olyan montis, az egyes szakaszok szintjét színnel jelölõ térkép layer-t, mondjuk a nagyon népszerû turistautak.hu térképre, ahol láthatóvá tehetnénk, hogy mely irályban milyen nehézségû tereprõl beszélünk. ;-)
Posted 2011. December 28. - 19:41
Dobogókõn járt a napokban valaki? Vajon tekerhetõ arrafelé a terep? Állítólag fent 6 cm hó van.
Dobogk splya (WebCam)