Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Én elfáradtam a mai túrán és sok ez a táv,mivel nem tudtam úgy nézelõdni mint az elõzõ túrákon,pedig ez az õszi idõ a kedvencem.Csak light-túrát tervezek a késõbbiekben.Öreg vagyok már :) A foltántól az aszfaltig csak ámultam és néztem színeket,fényeket-érdemes csak erre a részre felmenni a börzsönybe!+ egy csepp sár sem taláható ezen az útvonalon!Csoda dolgok vannak ott amelyet a képek nem adnak vissza.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Mondjuk a hétvégén?
Én mindenképpen mennék a Börzsönybe, na nem mintha hozzám kéne igazodni....pláne, hogy szombaton egy megnyitóra vagyok hivatalos, tehát marad a péntek, meg a vasárnap. :(

Ha nem dolgozol pénteken, akkor inkább arra voksolnék. Vasárnap Dante móka (bár nekem kérdõjeles, és véleményes is, ha addigra változik az idõjárás - pénteken még jó lesz).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ: Valeria Victrix:Tervezett túra a közeljövõben:
Letkés/Liliompuszta - Galla-tisztás - Pribék-tisztás - Fekete-mocsár - Koppány-nyereg - Nagy-Koppány - Nagyirtáspuszta - Kisirtáspuszta - Fagyos-kút - Kammerhof - Nagy-Hideg-hegy - kék+ Királyrét - Béla-rét (alternatíva: Bika-rét) - Nógrád (vár) - Fekete-víz - Róka-hegy - Régi rakodó - Szokolya - Les-völgy - Magyarkút - Verõce vagy Szendehely - Katalinpuszta - Katalin-völgy - Verõce

Mondjuk a hétvégén?
Én mindenképpen mennék a Börzsönybe, na nem mintha hozzám kéne igazodni....pláne, hogy szombaton egy megnyitóra vagyok hivatalos, tehát marad a péntek, meg a vasárnap. :(

Bendernet

Bendernet

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

nagyon tuti kép!
milyen géppel készült?

D40X

4 db RAW kép összeilesztve, mert nagyon nagy látószögû obi kellett volna ekkora bányához :D

HDR lehet?

HDR szerû. Nem igazi HDR, mert képenként csak 1 expo volt.

bendernet.hu & punaweb.hu
És így a világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Galláról lefelé a kék az megoldható "no fék" stílusban is - úgy az igazi, bár ahhoz azért már elkél egy-két protektor is, ha esetleg befut egy kis pitty-putty.:D

Tervezett túra a közeljövõben:
Letkés/Liliompuszta - Galla-tisztás - Pribék-tisztás - Fekete-mocsár - Koppány-nyereg - Nagy-Koppány - Nagyirtáspuszta - Kisirtáspuszta - Fagyos-kút - Kammerhof - Nagy-Hideg-hegy - kék+ Királyrét - Béla-rét (alternatíva: Bika-rét) - Nógrád (vár) - Fekete-víz - Róka-hegy - Régi rakodó - Szokolya - Les-völgy - Magyarkút - Verõce vagy Szendehely - Katalinpuszta - Katalin-völgy - Verõce

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A fekete völgy felsõ része volt húzós,de a laza talaj miatt,amelyet ti nem nagyon éreztétek :) A köd csak a K-en kívüli utakra volt jellemzõ de én ott nem jártam :)A sár pedig a nagy-völgyben volt vészes,de csak a gyors tempó miatt.A legjobb rész a galláról lefelé menet volt,még én is meglepõdtem a sebességemen :) nem vagyok "gyors tipus"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nem volt köd!? Nem tudod, mi jó! :)
Azért sár, még jutott? :D

"metállt, bírod?"

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A szombati VV túrából kimaradtam,így ma végigtekertem,de fordított irányban Verõce-Szob.A kámor kimaradt,de helyette megmásztam a koppányt és a nagy-gallát,de szerencsére végig a K-en maradtam kemencétõl eltévedés nem volt :) a szint 1850 lett 98 km-en.Sikerült 9.00-kor elindulnom verõcérõl és a 17.35-ös érkezéssel még teljes világosságban elérnem a vonatot szobnál.A fekete völgy nem okozott meglepetést a szokásos októberi állapotok fogadtak.Remek idõ volt ma is a köd teljes hiányával.
http://picasaweb.goo...d/KJobbrLBalra#

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Sziasztok érdeklõdnék hogy ezt az 1500m es szinttel tarkított 70 km-t mennyi idõ alatt tekeritek le mert ha nem olyan ijesztõ jelentkeznék vasárnapra
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

...(olcsó megoldás 2 latex, vagy 1 flakon defektgátló hab)

Nahát, és mi a drága? :)

Dante! Vasárnap Te fogsz elõl menni? :D
"Nice boys don't play rock and roll"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ti viszont kezdhettek. :D

Miért is?:D
Gondolkodom a dolgon, mert az utóbbi idõk hosszabb túrái után nem érzi jól magát se a csípõm, se a bokám; ergo sántítok minden megmozdulás után, legalább két napig, de van, hogy bemelegítés/terhelés nélkül járni is alig tudok.
A csípõ teljes gyógyulásáig még kb. három hónap van, de csak a fém kivétele után lesz tökéletes, a bokám viszont az utolsó két sérülése miatt alapból szar; meg kéne nézetnem majd valamikor szakemberrel.:chin:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

(költõi kérdés: volt már olyan, hogy amire írtam, hogy "talán", arra nem mentem el? :chin:)

Költõi válasz: talán...:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Feltételesen jelentkezem vasárnapra!
Holnap veszek is egy zsák homokot itt a Baumaxban, aztán azon alszom, meg akáccal csapkodom magamat vezeklésképp :D

(költõi kérdés: volt már olyan, hogy amire írtam, hogy "talán", arra nem mentem el? :chin:)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mostmér. Jön Norbi is, én nem félek. Ti viszont kezdhettek. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

:D Zsizsi is, ha végre vesz egy stucnit.

De bátor vagy, de bátor..! :D

HDR lehet?

Tudomisénpároltbékuci, dehogynaonjólettazbiztos! :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

ps.: szerintem elõtét szûrõ, vagy utólag korrigált. De akkor is naon jó!

HDR lehet?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Privi, nem privi, szóval a lényeg, hogy a múlt hétvégére beigért hardcore dombságtúrát szeretném meghírdetni. Mivel vannak benne elég hardcore szakaszok, ezért nem merném "totálnyílvánosan", mert nem szeretném, ha az útvonalválasztás miatti problémázások árnyékolnák be. Szóval átfogalmazom, jöjjön bátran mindenki, aki kellõ elszántságot érez magában, s legfõképpen tudja, hogy mire vállalkozik. (szintfelmérésre meg tökéletesek a VV féle túrák) Mivel egynapos a hétvége, kizárólag a vasárnap jöhet szóba. Táv egy 70 km lenne, kb 1500 hullámvasutazó szinttel. H.Zoliék is gyertek, van új váz, van mit törni! :D Zsizsi is, ha végre vesz egy stucnit. Szóval most van az, hogy kezd a nyáron teljesen benõtt bozótos ismét "tekerhetõ" állapotra jutni, sõt, tökéletes ösvényeket produkálni. Persze azért sztrádára senki se gondoljon. Defekt ellen valami rendszer pedig KÖTELEZÕ, máskülönben 10 percenként pumpálni fogunk. (olcsó megoldás 2 latex, vagy 1 flakon defektgátló hab)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Ja, tényleg. Ezt kifelejtettem. ;)

De legalább õszinte vagy...:D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag