készítettem pár képet menetközben:
www.picasaweb.google.com/paraferee/20090131_telimatra
A zúzmarás képek nagyon ott vannak. :clap:
készítettem pár képet menetközben:
www.picasaweb.google.com/paraferee/20090131_telimatra
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Húúú, vazze! Mit szívtok?
Nagyon üthet, aggyá mán nekem is egy csipetnyit!
Hogy mentél át a nagy patakon? Én beugrottam, de elcsesztem a landolást, s lecsúsztam a kõrõl a túloldalon, szóval egyik lábammal 30centi mélyen csobbantam. A cipõm talpa meg kicsit megsérült.
Rajtam terepcipõ volt, és érdekes, én véletlenül sem csúsztam meg azokon a helyeken...
Annyira nem, hogy egy jelentõs százalék simán kilökne a szakadékba, annyira zavarjuk õket. Amúgy tisztelet a kivételnek, ez, amit írtam, csak úgy 70 %-ra igaz.
Nem pont a topic témája, de tud valaki ajánlani valami utazási irodát, ahol foglalkoznak bringatúrák (szállás)szervezésével a Passau-Bécs bringaútvonalon? Elég sürgõs lenne.
Megjártuk a Nagy-Kopaszt Sebisanyival. ám mire a kilátóhoz értünk, ott fent szikrázó napsütés, 30 fokos meleg, meg fûszoknyás lányok hada fogadott minket koktélokkal, gyümölcsökkel, frissítõvel. Sebisannyi nagy örömében neki is vetkõzött a kilátó feljárójánál a beton fal mellett. Félmeztelen volt
a túrázók nagy része pedig nem igazán csípi a futókat...
Dühítõ. Elkavartunk, mint annak a rendje.
TT ide vagy oda. (orrbavágom, ha valaki a nevezési lapról idézni mer("a tájékozódás a túrázó feladata...blah...blah...")
Tudom, hülyék voltunk, hogy kérdeztünk, olvasás helyett.
milyen volt a mátra?"itt nincsenek profik, csak sokat edzõ amatõrök"
miért ki itt a profi?
Szerintem nem fogjuk szétszakítani a bringát miért ki itt a profi?Hellószia! kérhetek egy kicsivel több infót? hányan mentek,milyen tempot diktáltok, mennyire vagytok profik? Lehet e csatlakozni stb nem vagyok kezdõ nem nem is vagyok profi