Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
elvileg mi 7:30kor indulunk a rajtból.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jössz te is, begerjedtél?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Olyan cuki feszülõs naciban? Ohhh.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szerintem több csapat fog ad-hoc szervezõdni, mi szeretnénk futni, de majd ott meglátjuk. Mindenesetre futócuccban megyünk.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1908

Errõl-erre és nem futva XL táv hátha kicsit meghalok:) (persze hogy nem futva még a végén elnyelne a föld és találkoznék dantéval a purgatoriumban:scared:)

Akkor most ugye nincs futás Ha megyek már pedig szeretnék hozzám pár ember befér.
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szerintem az a legegyszerûbb, ha hagyjuk Dantét, hogy szervezze meg a dombság túrát, mi meg majd jól nem megyünk el rá:D:D:D

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Könyörögve kérlek a majdan elsõ alkalommal dombságolók nevében, hogy a ránk való tekintettel, gyakorolj könyörületet a társaságon a noteszben halmozódó nevek ellenére is. :ysz:

Felejtsd el. Vigyorogva vezet be a legnagyobb dzsindzsás, dzsuvás dzsungelbe, a mérhetetlenül és mászhatatlanul meredek emelkedõkön keresztül a ködös, fertõzõ és rothadó lápokon át a sötét, zord erdõbe a.... nem folytatom. :D
Dantét szeretjük annak ellenére, hogy nem ezen a bolygón született és valami különös (perverz?) kapcsolatban áll a dombsággal :D
"Nice boys don't play rock and roll"

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ó gyerekek...majd amikor egy eldurvult túrán fog az egész társaság az életéért küzdeni tavasszal, s sírva kúsztok a sárban, s a liánokba kapaszkodva másztok ki a szakadékokból, akkor majd emlékezzetek: mindezt ezekért kapjátok. :D Mindent feljegyzek a noteszembe. ;)

Könyörögve kérlek a majdan elsõ alkalommal dombságolók nevében, hogy a ránk való tekintettel, gyakorolj könyörületet a társaságon a noteszben halmozódó nevek ellenére is. :ysz:

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nem baj, mi már ezt tudtuk és elkezdtük az a törlesztést Elõre:chin::)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ó gyerekek...majd amikor egy eldurvult túrán fog az egész társaság az életéért küzdeni tavasszal, s sírva kúsztok a sárban, s a liánokba kapaszkodva másztok ki a szakadékokból, akkor majd emlékezzetek: mindezt ezekért kapjátok. :D Mindent feljegyzek a noteszembe. ;)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

És honnan tudod h õ (csak) odakerül? :P

A nevébõl adódik :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Máshová nem talál oda.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

és találkoznék dantéval a purgatoriumban:scared:)

És honnan tudod h õ (csak) odakerül? :P

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Na jó de merre?és nem futva:)

http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1908

Errõl-erre és nem futva XL táv hátha kicsit meghalok:) (persze hogy nem futva még a végén elnyelne a föld és találkoznék dantéval a purgatoriumban:scared:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
na igen de Pitén volt egy hozélámpa
úgy meg már esélytelen, mert rámvillant oszt' elpárolgok

ha valakinek lenne kedve egy óriási mordori sarazásra, csak szóljon, mostantól hétvégente ráérek

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Adnak mindent, cipõ kivételével.

Már ez is megoldódott :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Halihó

Ma valaki mászás?

Zed? Bruce?, mások?

Aki olyan hosszan csörgött, na, az én voltam :D

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

A39.6km-s rövid táv tervezetten 8óra gyere Alex sétálunk egy gyorsat:hehe:

Na jó de merre?és nem futva:)
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Zed: Most a vadászbalesetet hogy értsem? Arról volt szó, hogy egy hirtelen jött esõ miatt hirtelen felázik körülötte a talaj és elnyeli izibe'. Tõlem bevonhatunk egy vadkant is a témába, de akkor feláras, mert ugye a vadkan elsodorja, az még okés, de akkor jönnek az idomított japán harci lepkéim. Na de ebben az idõben veszélyességi pótlékot kell fizetnem nekik.
Sokba lesz ez! :D

A pénz nem számít. Mióta beindult a fegyverbiznisz és a latinokat is kisöpörtem a drogpiacról, jól megy a szekér. Persze ez az elnyelte a föld sem hangzik rosszul, de én nem bízom az effajta mûvészi módszerekben. Pitét is elhibáztad ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

de akkor feláras, mert ugye a vadkan elsodorja, az még okés, de akkor jönnek az idomított japán harci lepkéim. Na de ebben az idõben veszélyességi pótlékot kell fizetnem nekik.:D
btw: Immmmmádom az új helyet, ahova költöztünk. Karnyújtásnyira az erdõ, a sár, az emelkedõ.

:rofl: Dante, szívsz apám, szííívsz! :hahaha: