téli mátra suxxx
assszem, leszokok a mátrai rendezvényekrõl
k. sokan vannak, ez nekem nem pálya már
tömeg, polgárõri parkolóértelem, massziv reggeli fingszag az aulában, nagyonfontos TT túrázók, lezseren fellökdösnek, mint a melegsz@rt, megtapossák a kesztyûmet "jajnemláttam baszki..." lenyulják a tollam kecmec nélkül
lehet, én vok túl negatív, de mintha mindenki nagyon saját magával lenne elfoglalva, meg a telibevert teljesítményével, hogy a nyamvadt xx km-ét hány perccel hamarabb nyomja le, mint a "józsi"
ilyet még nem láttam, hogy szinte sprintbefutó legyen egy gyalogos TT-n jót vigyorogtunk cimbivel, asszony meg is jegyezte, "vaz, ezeknek megy a fejükben vmi mátrix??"
ja, cica, s a TV2 frissíti esténként..
3an kutyagoltuk a rövidet, de szinte "mp4plázaakció" hangulatom volt az egésztõl
lajosháza felé halálmetál a menõ mobiltelefonbõl
kb., mintha a blaháról átsétáltam volna a baross térre...
szaladnak a parasztok lefelé, ooordít hogy vigyázzak b+, aztán a következõ 3 ezrelékes emelkedõn megint az õ zsákját bámulom
szal, mátraházán benyomtunk egy pár lángost/foraltbort/teát, még lángost hadd menjen a nép, de így se lett jobb a helyzet
futók sztem nem gázak, én mindig félreállok, oszt csá, sosem volt gondom, ha jól tom ,ez vmi bajnokság elsõ versenye is a zergealkatúaknak
érdekes, ha bicóval indulok gyalog TT-n, nem szoktak nagyon anyázni a gyalogok, csak nem szabad sunyin meglepni õket "üresben" gurulva
sztem, sokan elméláznak a nagy mászkálásban
patakok zsírak voltak,30-40 ember "gondolkodik" meg kurva nagy köveket dobál a vízbe, hogy megoldja a problémát...csak azt nem tom, mit totojázik, ha úgyis 20-30km-t megy... meguntam a szöttyögést, s átkutyagoltam rajta ,hátamon az asszonnyal, késõbb meg a többi sem érdekelt má'
így legalább térdig átáztam, s kivívtam az " idióta köcsög" jelzõt egy sporttárstól
nemtom, én nem fáztam, ugyis termelsz némi hõt kutyagolás közben
mondjuk, volt váltógatyám/cipõm ótóba
hát ennyi
amugy szép idõ, kellemes meleg szép séta volt
legközelebb inkább én szervezek a haveroknak
ha mindeki belöki a lóvét, még fõzök is vmit a bükkben :-)