Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Zsizsi hétvégén monti túra?

Nos, dögrováson vagyok. Kis láz, sok takony, némi köhögés, de élek! ;) Szal, nem mondok, nem ígérek semmit. Majd alakul a dolog.

Köszi!
Fullos a honlap is :)

Ha nekem címezted, akkor nincs mit!
ps.: egykoron sok "civilt" vittünk mi is a Matyiba. Jó móka volt, és a legtöbben élvezték, pedig kék-zöld foltokkal jöttek fel onnan. :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Köszi!
Fullos a honlap is :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Zsizsi hétvégén monti túra?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Matyi-barlang a Mo.-i gyakorló/oktató barlangok egyike. Jó móka! ( Bete-átjáró, szülõ-lyuk, Geológus átjáró...sziklamászóknak - is - élmény!)
Menjen aki csak tud!!!

loco001

loco001

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Nem kell elõképzettség, és nagy élmény.

Van ahol szûk átjárón kell átmenni a termek között, de ha lenne klausztrofóbiád az kijönne már az elején.

Infók itt:
http://barlangaszat....id=20&Itemid=41
Kistányér Forever

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Sziasztok!

Én a Mátyás-hegyi barlangban voltam a hétvégén. Ott nem volt tömeg, mint a Mátrában :-)
Adtak ruhát, lámpát, de legközelebb viszem a Hozé félét, az jobb.

http://picasaweb.goo...asHegyiBarlang#

Hogy lehet részt venni egy ilyen barlanglátogatáson, szükséges hozzá elõképzettség?

Csak nehogy ott derüljön ki, hogy klausztrofóbiás vagyok :) A vége felé van pár durva kép :D

loco001

loco001

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Sziasztok!

Én a Mátyás-hegyi barlangban voltam a hétvégén. Ott nem volt tömeg, mint a Mátrában :-)
Adtak ruhát, lámpát, de legközelebb viszem a Hozé félét, az jobb.

http://picasaweb.goo...asHegyiBarlang#
Kistányér Forever

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Lehet, mennék megint veletek, ha lehet :)

Persze hogy lehet, most nem Törökbálintra megyünk utána, tehát még jobban be is tudunk hozni a városba.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Ha valaki ezek után cikinek érzi, hogy viselje a full-extrás ruháját, méretre való tekintet nélkül térítésmentesen átveszem. Gátlásosak írjanak nyugodtan priviben (adjátok meg a ruha típusát, méretét, és hogy hányszor visletétek!!!!) :D
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Az a fura, hogy a futókat mindig úgy fogják fel, hogy "ezek ám az igazi teljesítmény-buzik", holott tökre nem, egyszerûen jól esett úgy nyomni, s vicces, amikor a farmernadrágos-terepkabátos szubkult vicsorogva lealáz.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Egyetértek azzal, amit írtál, mi pl komolytalanul álltunk neki kicsit, mert még reggel aludtunk egy fél órát a kocsiba nevezés után, ezt csak "edzésként" fogtuk fel, nem értem én sem, miért megy vérre egyes embereknél. Azt sem értem, miért mennek az emberek olyan hardcore ruhákba, amiben már az Everestre fel lehetne menni. :) Aztán amikor tényleg verseny van, mindenki lapít.

Próbálnának meg egyszer úgy elmenni egy TT-re, hogy "csak" jól érzik magukat!
Meglepõdnek, mennyi élmény van egy ilyen túrán!
A felszerelés meg...ezt nyomják minden sport újságban - amibõl már annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük. Minap is vettem egyet - amit néha-néha szoktam csak - síkabát 120.ezer, sínadrág 45 ezer, stb... mert az a tuti!
Hülyék!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Lehet, mennék megint veletek, ha lehet :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Holnap valaki mászás?

KLÉBI 6-7 közötti érkezéssel, remélhetõleg sokáig maradással. Oda és vissza is tudok fuvart nyújtani .

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

téli mátra suxxx
assszem, leszokok a mátrai rendezvényekrõl

Egyetértek azzal, amit írtál, mi pl komolytalanul álltunk neki kicsit, mert még reggel aludtunk egy fél órát a kocsiba nevezés után, ezt csak "edzésként" fogtuk fel, nem értem én sem, miért megy vérre egyes embereknél. Azt sem értem, miért mennek az emberek olyan hardcore ruhákba, amiben már az Everestre fel lehetne menni. :) Aztán amikor tényleg verseny van, mindenki lapít.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Nem pont a topic témája, de tud valaki ajánlani valami utazási irodát, ahol foglalkoznak bringatúrák (szállás)szervezésével a Passau-Bécs bringaútvonalon? Elég sürgõs lenne.

Próbáld meg itt. Bár Ausztriát nem látok a kínálatban, de hátha tudnak segíteni.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Jövõ hétre valami hosszút kéne csinálni 70-80 csak hogy bemelegedjünk:) én benne lennék egy Börzsönyben is kocsi van, gond nincs

Mit akarsz te ilyenkor a Börzsönyben? Látom, nem ismered eléggé.:chin:

Zeezoltano, megpróbáljuk? Én meg egyáltalán nem ismerem a Börzsönyt, így annál nagyobb a kihívás. Dagonya meg ilyesmi különösebben nem hat meg, ha mégsem megy és visszafordulunk, legalább megpróbáltuk és levegõztünk egy jót. Ebben legalább van valami kihívás, unom már a Pilist meg a Budai-hegyeket.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
KosinaSzilárd: köszi, de térképem, meg könyveim, meg címeim nekem is vannak. A gondom, hogy nem campingben kell lennünk, hanem apartmant vagy hotel kellene. Fõiskolai tanár kollégákat kellene vinnem, akiknek ez lesz az elsõ tekerésük az utóbbi tíz évben, tehát nagyon kell a kényelmes szállás.

És meg akarom spórolni az egyesével hetekig levelezgetést az összes megállópontunk összes szálláshelyével. Reméltem, hogy találok egy olyan irodát, akik már szerveztek ilyen túrát, így csak jelezniük kell a partnereiknek, hogy mikor, mennyien érkezünk.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Furcsa volt olvasni. Mindig meglepõdök az ilyen hozzáálláson mint amilyen volt az embereknek. AMit tapasztaltál.
Sztem a pataknál te jártál jól ;)
Szerintem.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
téli mátra suxxx
assszem, leszokok a mátrai rendezvényekrõl
k. sokan vannak, ez nekem nem pálya már
tömeg, polgárõri parkolóértelem, massziv reggeli fingszag az aulában, nagyonfontos TT túrázók, lezseren fellökdösnek, mint a melegsz@rt, megtapossák a kesztyûmet "jajnemláttam baszki..." lenyulják a tollam kecmec nélkül
lehet, én vok túl negatív, de mintha mindenki nagyon saját magával lenne elfoglalva, meg a telibevert teljesítményével, hogy a nyamvadt xx km-ét hány perccel hamarabb nyomja le, mint a "józsi"
ilyet még nem láttam, hogy szinte sprintbefutó legyen egy gyalogos TT-n jót vigyorogtunk cimbivel, asszony meg is jegyezte, "vaz, ezeknek megy a fejükben vmi mátrix??"
ja, cica, s a TV2 frissíti esténként..
3an kutyagoltuk a rövidet, de szinte "mp4plázaakció" hangulatom volt az egésztõl
lajosháza felé halálmetál a menõ mobiltelefonbõl
kb., mintha a blaháról átsétáltam volna a baross térre...
szaladnak a parasztok lefelé, ooordít hogy vigyázzak b+, aztán a következõ 3 ezrelékes emelkedõn megint az õ zsákját bámulom
szal, mátraházán benyomtunk egy pár lángost/foraltbort/teát, még lángost hadd menjen a nép, de így se lett jobb a helyzet
futók sztem nem gázak, én mindig félreállok, oszt csá, sosem volt gondom, ha jól tom ,ez vmi bajnokság elsõ versenye is a zergealkatúaknak
érdekes, ha bicóval indulok gyalog TT-n, nem szoktak nagyon anyázni a gyalogok, csak nem szabad sunyin meglepni õket "üresben" gurulva
sztem, sokan elméláznak a nagy mászkálásban
patakok zsírak voltak,30-40 ember "gondolkodik" meg kurva nagy köveket dobál a vízbe, hogy megoldja a problémát...csak azt nem tom, mit totojázik, ha úgyis 20-30km-t megy... meguntam a szöttyögést, s átkutyagoltam rajta ,hátamon az asszonnyal, késõbb meg a többi sem érdekelt má'
így legalább térdig átáztam, s kivívtam az " idióta köcsög" jelzõt egy sporttárstól
nemtom, én nem fáztam, ugyis termelsz némi hõt kutyagolás közben
mondjuk, volt váltógatyám/cipõm ótóba
hát ennyi
amugy szép idõ, kellemes meleg szép séta volt
legközelebb inkább én szervezek a haveroknak
ha mindeki belöki a lóvét, még fõzök is vmit a bükkben :-)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Adamkg!
Hotmaat vett egy ilyen térképet és azon be volt jelölve az összes kemping, azok fel tudnak venni 10-20 embert, nem kell bejelentkezni és kultúráltak _nagyon_!!!
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)