Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ezen a héten szombaton lesz a Tési-fennsík 50 teljesítménytúra. Végig tekerhetõ, hangulatos környéken megy. Kiírás: http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1991
Adnak a nevezésnél itinert, térképet, de azért én is rajzoltam egyet: http://kepfeltolto.h...t=img&id=231840

Szombaton lesz ugye :( Vasárnap mennék, de szombaton sajna nem vagyok itthon. Tervezel valamit vasárnapra?
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ezen a héten szombaton lesz a Tési-fennsík 50 teljesítménytúra. Végig tekerhetõ, hangulatos környéken megy. Kiírás: http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1991
Adnak a nevezésnél itinert, térképet, de azért én is rajzoltam egyet: http://kepfeltolto.h...t=img&id=231840

A sebesség mindent megold.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
szerda...azaz...május 6. délután,olyan 3 után egy rövid,de erõs megmozdulás a budai hg-ben...
csatlakozzatok!

peace
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
igen :chomik:
Útvonal képlékeny. Mindenesetre sötétedésig tart.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Hetesbusszal és Kiarobbal terveztünk csütörtök délutánra egy kis tekergést:
május 7. csütörtök 17:20 Szilágyi Erzsébet fasor legeleje, ahonnan a bringaút indul ott találkozó?
Budamaraton elsõ részét szeretnénk bejárni.
ha esetleg jönne még valaki....
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
:o ÜHÜM
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,276 posts

Végül is egyedül mentem, ahogy eredetileg is terveztem, Hosszúhegy, nem tom milyen jelzés, P. Szentlászló felett, Pilistetõ, Zsiványsziklák (jelzem valami kõtörmeléket szórtak le, alig lehetett rajta menni, de szerencsére nem tartott sokáig) Dobogókõ, majd irány haza. Társaságban jobb lett volna, de jöv. héten figyelek ám! Dante! Azért nem csörgettelek meg, mert miután így magamra maradtam, 11 felé másztam ki az ágyból... esélyem se volt, hogy 13:00-ig felérjek Dob.kõre :)

az szentkereszt lehetett ha jól sejtem...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Ricsi amúgy erõs vagy. :)

:D
köszi...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Nulla és mégegy nulla? :lol1:

Az már 101, nem? :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

JÓvanNA, nem mertem bevállalni :zawstydzo

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Nem tudtam megfejteni a duplanullát és Zoli is félre vezetett -bocs Zoli, hogy rád kenem :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ja, hogy az Te voltál! Én mentem elõl a fehér-kék mezben Ricsi elõtt pár méterrel, jót mentünk, bár bevallom, hazafelé már én is kicsit bezizizve nyomtam. Amúgy Csillaghegy-Rókahegy-Kevély-Oszolyszikla-Pomáz-Kõhegy-Lajosforrás-Dobkõ-Majdnemmarót-Dobkõ-Szentkereszt-Kétbükkfa-Pilistetõ-Hosszúhegy-Kevélyoldal volt a menet. Nekem 150 lett a vége, jól esett. Amúgy nem engem csörgettél meg, most direkt néztem a hívásnaplóm. :D

Ricsi amúgy erõs vagy. :)

De magamnak is ajándékozok egy Hõs érdemrendet, hogy hazafelé is keresztezni tudtam az M3asat középtányéron. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
HUPPSZ akkor azt hiszem én is láttalak, kék-sárga mez volt rajtad??? Egyébként akkor mentem át a Zsivány-sziklákhoz, a Pilistetõn elkevertem :) Gratulálok a szinthez.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Végül is egyedül mentem, ahogy eredetileg is terveztem, Hosszúhegy, nem tom milyen jelzés, P. Szentlászló felett, Pilistetõ, Zsiványsziklák (jelzem valami kõtörmeléket szórtak le, alig lehetett rajta menni, de szerencsére nem tartott sokáig) Dobogókõ, majd irány haza. Társaságban jobb lett volna, de jöv. héten figyelek ám! Dante! Azért nem csörgettelek meg, mert miután így magamra maradtam, 11 felé másztam ki az ágyból... esélyem se volt, hogy 13:00-ig felérjek Dob.kõre :)

láttalak ahogy dobkõrõl lefelé suhansz az aszfalton...csak ezt 2000m szint és 80km után már nehezen dolgoztam fel :)
utána még mentünk egy kicsit.
asszem a mai napra lett 135km és majd' 3000m szint.az útvonalat Dante tudja én csak tekertem :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Így lesz! Mára meg volt a napi jó cselekedet:
Megmentetted az életem :)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
a tegnapi gyalogtúránk képei, a buda marci után jól esett egy kis gyalogos séta a bükkben. Bélapátról indultunk, fel a katonasírokig, onnan õrkõ érintésével tettünk egy jó nagy kört és vissza bélapátra a piros kereszten. Egy részét megcsináljuk bicóval is holnap...

http://picasaweb.goo...yaRemuszEsAnka#

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Jobban jársz, mert betojsz a "levezetõ" tempótól.:)

Így lesz! Mára meg volt a napi jó cselekedet:
Megmentetted az életem :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Köszi Zoli! Akkor keresek Dobogókõn egy WC-t :)

Jobban jársz, mert betojsz a "levezetõ" tempótól.:)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Segítek, WC!:D

Köszi Zoli! Akkor keresek Dobogókõn egy WC-t :)