Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Thisisjimy

Thisisjimy

vendég

• fórumtag
  • 31 posts

Ma sajnos koccantam egy kicsit durvát, egy teherautó nem került ki, s felkent a padkára. Jobb pedál leszakadt, kormány széle végigszántotta a szalagkorlátot, nekem semmi bajom. Utánaeredtem, s piroslámpánál elkaptam, mondtam, hogy húzódjon félre, mert ezért helyszínelést kérünk, de ordítani kezdte, hogy "mé nem a járdán mész". Tanú nincs. Mit tehetek, hogy megsz*pathassam, amennyire csak lehetséges?

ne idegelj hol történt ?
Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy elkapom az illetõt és kihúzom az orrán a belét, ezek után azzal lógatom fel a az elsõ stop táblára...
Rendszám megvan ? Feljelentést tedd meg a rendõrségen addigis.
------------------------------------------------
- akik tudják a választ, nem értik a kérdést -

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ma sajnos koccantam egy kicsit durvát, egy teherautó nem került ki, s felkent a padkára. Jobb pedál leszakadt, kormány széle végigszántotta a szalagkorlátot, nekem semmi bajom. Utánaeredtem, s piroslámpánál elkaptam, mondtam, hogy húzódjon félre, mert ezért helyszínelést kérünk, de ordítani kezdte, hogy "mé nem a járdán mész". Tanú nincs. Mit tehetek, hogy megsz*pathassam, amennyire csak lehetséges?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

Tul'képp azt akartam mondani, hogy mivel a HHH mészköves,
nem szokott esõben sem nagyon sáros lenni.
Szóval azt igyekeztem kihangsúlyozni, hogy nem jellemzõ rá a sár.

Igen, valóban így van. Nem bírtam értelmezni hirtelen, miért írod; hát, nézd ezt most el nekem! :)

Na igen, az agyam gyors és szakít, mint a villám.
Néha lacsap. :)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

@Balu1: nos, azóta elröppent 23 nap és esett vagy 80-100 mm esõ. ;)

Tul'képp azt akartam mondani, hogy mivel a HHH mészköves,
nem szokott esõben sem nagyon sáros lenni.
Szóval azt igyekeztem kihangsúlyozni, hogy nem jellemzõ rá a sár.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

Én tegnap voltam - igaz csak kutyával (de bringás szemmel :P ) és szerintem normálisan tekerhetõ minden. Alig van sár - ráadásul ha ma már egyáltalán nem esik, akkor meg pláne. Hajrá! ;)

Voltam a HHH felé, az út csak itt-ott, inkább a Szépjuhászné irányában lefelé a Glück Frigyes út utolsó szakaszán, a Szipka utca elõtti 1-2 km-en volt sáros, de ott sem vészesen. Köszi az infót!
Ja igen, ma majdnem sikerült két kutyát gázolnom, remélem nem rágtak be nagyon gazdáik! Egyik a bozótosból, a semmibõl lépett elém, másik meg csak úgy futott szembe velem, aki jöttem (elismerem, nem túl szép módon) úgy 35-40-nel. ;)

@Balu1: nos, azóta elröppent 23 nap és esett vagy 80-100 mm esõ. ;)

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts

Sziaszok!
Jártatok a Hármas-Határ-hegy felé tegnap vagy ma? Nagyon sárosak az utak?

Én tegnap voltam - igaz csak kutyával (de bringás szemmel :P ) és szerintem normálisan tekerhetõ minden. Alig van sár - ráadásul ha ma már egyáltalán nem esik, akkor meg pláne. Hajrá! ;)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Ha vissza emlékszel, errõl már volt szó. :)

http://forum.bikemag...postcount=12515
http://forum.bikemag...postcount=12518

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
Sziaszok!
Jártatok a Hármas-Határ-hegy felé tegnap vagy ma? Nagyon sárosak az utak?
Ma este ezen utak valamelyikét járnám be, ha nincs nagy sár (és nem esik az esõ):
- Szentendrei út - HHH - Városmajor
- Szentendrei út - HHH - Városmajor #2
Meglátjuk:)

Kösz!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Visegrádot a Papp-rétre vezetõ úton elhagyva, néhány km-t, vagy kevesebbet, nem tudom pontosan, tekerve balra van egy sütögetõs hely, valamiféle vízszerûség is van ott.
Mi ennek a helynek a neve?u.

Köszi!
Menjünk sütögetni !!!!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts

Némi kiegészítést még beírtam.:)

Közben a válaszod alapján rájöttem, hogy én konkrétan a Telgárthy-rét nevét nem tudtam.

Tenksz még egyszer.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Nagyon szépen köszönöm!

Némi kiegészítést még beírtam.:)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts

Apát-kúti halastó

Nagyon szépen köszönöm!

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Visegrádot a Papp-rétre vezetõ úton elhagyva, néhány km-t, vagy kevesebbet, nem tudom pontosan, tekerve balra van egy sütögetõs hely, valamiféle vízszerûség is van ott.
Mi ennek a helynek a neve?

Köszi!

u.

Jobbra az Apát-kúti halastó, majd azt elhagyva balra a Bertényi Miklós Füvészkert, az Apát-kúti-patak és a Telgárthy-rét.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
Mi ennek a helynek a neve?

Köszi!

u.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

valakit otthagytak eléhezve...mert nem tudott a nyeregben megebédelni :D

Jók az emlékeid, Ágasvárnál volt, aki leakadt. :D 3200 volt a vége, de idén lemegyünk Pásztóig, szóval olyan 3600 lesz.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Hogy nézett ki a tavalyi körötök ? :D Azt hiszem ezt mellõzöm...

valakit otthagytak eléhezve...mert nem tudott a nyeregben megebédelni :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Mi tolunk egy Mátrát, nagy eséllyel, oda szeretettel várunk bárkit, aki érez magában kapacitást a tavalyi körünk beismétlésére. Vasárnap meg bejárás ugye.

A vasárnapban annyira ne legyél biztos, mert amilyen idõ van/lesz, úgy semmi értelme kimenni.:D

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Mi tolunk egy Mátrát, nagy eséllyel, oda szeretettel várunk bárkit, aki érez magában kapacitást a tavalyi körünk beismétlésére. Vasárnap meg bejárás ugye.

Hogy nézett ki a tavalyi körötök ? :D Azt hiszem ezt mellõzöm...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts
Szombatra nem tervez vki egy kellemes terepezést ? :)