Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
vendég_hetesbusz_*
Posted 2009. June 29. - 10:55
vendég_hetesbusz_*
Viszont a víz nagyon kellemesen hûs.
Szóval aki arra teker kerülje ki, ha nincs kedve száradni.
Posted 2009. June 26. - 09:12
akkor nem lesz holnap K3?
Dehogynem, ma lesz, ha van, aki jönne rehabra a Budai hegyekbe, 5 után, akkor szóljon.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. June 26. - 09:08
Szerintem nyugodtan számolhatsz 11 órával. Ha lesz valami a bejárásból, addigra nagyjából felérünk.de ha lesz akkor gondolom onnan paprét felé veszitek az irányt...
oda kb. mikor érnétek?asszem kitekernék.
igaz Dante?!
Posted 2009. June 25. - 23:46
Posted 2009. June 25. - 22:18
de ha lesz akkor gondolom onnan paprét felé veszitek az irányt...Tessék figyelmesen olvasni!
Vasárnap, 10H, Visegrád, komp kikötõ, az idõjárás függvényében (ami annyit tesz, hogy szombat délután jelzem, hogy megyek vagy sem).
oda kb. mikor érnétek?asszem kitekernék.
igaz Dante?!
Posted 2009. June 25. - 19:02
Nem volt festékcsere, nyoma a kocsin nem hinném, hogy lenne. Sok ilyen volt már a rendõrségen, állítás, állítás ellen, s mivel mindkét fél felsorakoztat tanúkat (õ azt mondja, hogy pl. csak elbillentem), ejtik az ügyet, lévén nincs személyi sérülés. A rendõr ismerõs és a lenyomozás jó ötlet, de sajnos ezt nem tudom így megejteni, mivel nincs kontaktom arrafelé. Ha nem bírtam volna utolérni, a rendszám sincs meg, mivel hátul nem volt neki. (valami kombinált munkagép volt, szóval ne IFÁt képzeljetek el) Nincs ilyen nyílt rendszám-adatbázis?
Ne erõsködj, most már késõ.
Elballag vadász-fegyver boltba, vesz KO Pepper dezodort és legközelebb a büdös parasztot a lehúzott ablakon keresztül bedezodorál. Hátrébblép, kicsit röhög és szépen elteker.
Szerintem a sok esõtõl különösen jó a köcsögtermés, ma engem is el akartak ütni, ami megszokott, de ez különösen hülye volt.
Szõke szoli-droid nõ, jobbra indexel, balra kanyarodik, majdnem elüt engem az egyenesen haladót és még õ dudál, neki áll feljebb!
Erõsen elgondolkoztam, hogy beleverek a rúzsos pofájába egy rendeset.
Posted 2009. June 25. - 18:53
Tessék figyelmesen olvasni!akkor nem lesz holnap K3?
ja és VV:lesz vmi bejárás?
Posted 2009. June 25. - 18:23
akkor nem lesz holnap K3?Nem volt festékcsere, nyoma a kocsin nem hinném, hogy lenne. Sok ilyen volt már a rendõrségen, állítás, állítás ellen, s mivel mindkét fél felsorakoztat tanúkat (õ azt mondja, hogy pl. csak elbillentem), ejtik az ügyet, lévén nincs személyi sérülés. A rendõr ismerõs és a lenyomozás jó ötlet, de sajnos ezt nem tudom így megejteni, mivel nincs kontaktom arrafelé. Ha nem bírtam volna utolérni, a rendszám sincs meg, mivel hátul nem volt neki. (valami kombinált munkagép volt, szóval ne IFÁt képzeljetek el) Nincs ilyen nyílt rendszám-adatbázis?
ja és VV:lesz vmi bejárás?
Posted 2009. June 25. - 14:49
El kell dönteni, hogy hova akarod beírni a túraajánló linkjét.
A korábbi postod azért került törlésre, mert más topicban is szerepel ugyan ez a beírás, és maga az esemény ismertetése is megtalálható az adott topicban.
Joggal kérhetné számon rajtunk az, akinek hasonló okból (flood) töröltük a postját valamelyik topicból (függetlenül annak tartalmától), ha a tiéddel vagy bárki máséval kivételt tennénk.
Dehogy is, nem kell kivételezni velem, csak nem tudtam mi a rend.
Köszönöm.
Posted 2009. June 25. - 14:36
A korábbi postod azért került törlésre, mert más topicban is szerepel ugyan ez a beírás, és maga az esemény ismertetése is megtalálható az adott topicban.
Joggal kérhetné számon rajtunk az, akinek hasonló okból (flood) töröltük a postját valamelyik topicból (függetlenül annak tartalmától), ha a tiéddel vagy bárki máséval kivételt tennénk.
Posted 2009. June 25. - 13:53
(Priviben szerettem volna elküldeni Neked ezt a levelet, de nem találtam rá lehetõséget.)
Era
Posted 2009. June 25. - 13:09
Azonnal kellett volna rendõrt hívni. Így utólag sok jóra már ne nagyon számíts.Nem volt festékcsere, nyoma a kocsin nem hinném, hogy lenne. Sok ilyen volt már a rendõrségen, állítás, állítás ellen, s mivel mindkét fél felsorakoztat tanúkat (õ azt mondja, hogy pl. csak elbillentem), ejtik az ügyet, lévén nincs személyi sérülés. A rendõr ismerõs és a lenyomozás jó ötlet, de sajnos ezt nem tudom így megejteni, mivel nincs kontaktom arrafelé. Ha nem bírtam volna utolérni, a rendszám sincs meg, mivel hátul nem volt neki. (valami kombinált munkagép volt, szóval ne IFÁt képzeljetek el) Nincs ilyen nyílt rendszám-adatbázis?
Posted 2009. June 25. - 13:07
Ismerõsökkel egy Északi-középhegységi bicajtúrán veszek részt. Aszfaltos túra, kis forgalmú utakon. A túra 9 napos (6 nap tekerés, 3 nap pihenõnap + utazás, mivel a társaság soproni), júl.18-25-ig (szombattól következõ vasárnapig). 10ezer forint a beugró, ami nem mondható soknak
Posted 2009. June 25. - 12:31
Posted 2009. June 25. - 12:26
Posted 2009. June 25. - 12:13
Posted 2009. June 25. - 12:00
Posted 2009. June 25. - 11:52
Posted 2009. June 25. - 11:37
-kerítenék egy rendõr ismerõst és kideríteném melyik cégé az autó. aztán beszélnék a cégvezetõvel, hogy mit mond. ha születik valami kompromisszumos megoldás (ez Tõled függ mit jelenthet), akkor minden ok
-ha a fönti dolog nem jön be, akkor tennék feljelentést a rendõrségen (ha akarod, és szükséges elmegyek tanúnak, mert - bár sosem hazudok, és ez a megoldás sem korrekt - mégis korrektebb mint valakit életveszélynek kitenni és kárt okozni neki
Posted 2009. June 25. - 11:22
Hegyalján fölfelé amúgy, kb az építkezés mellett az Erzsébet híd felõl.

Sign In
Create Account

Back to top