Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

akkor nem lesz holnap K3? :D

Dehogynem, ma lesz, ha van, aki jönne rehabra a Budai hegyekbe, 5 után, akkor szóljon. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

de ha lesz akkor gondolom onnan paprét felé veszitek az irányt...
oda kb. mikor érnétek?asszem kitekernék.
igaz Dante?! :D

Szerintem nyugodtan számolhatsz 11 órával. Ha lesz valami a bejárásból, addigra nagyjából felérünk.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Naná, de én már szombaton is megyek embereset - remélem nem lesz nagy gány, mert a héten már az összes bicajomat (3) összesaraztam rendesen.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Tessék figyelmesen olvasni!:) Vasárnap, 10H, Visegrád, komp kikötõ, az idõjárás függvényében (ami annyit tesz, hogy szombat délután jelzem, hogy megyek vagy sem).

de ha lesz akkor gondolom onnan paprét felé veszitek az irányt...
oda kb. mikor érnétek?asszem kitekernék.
igaz Dante?! :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Nem volt festékcsere, nyoma a kocsin nem hinném, hogy lenne. Sok ilyen volt már a rendõrségen, állítás, állítás ellen, s mivel mindkét fél felsorakoztat tanúkat (õ azt mondja, hogy pl. csak elbillentem), ejtik az ügyet, lévén nincs személyi sérülés. A rendõr ismerõs és a lenyomozás jó ötlet, de sajnos ezt nem tudom így megejteni, mivel nincs kontaktom arrafelé. Ha nem bírtam volna utolérni, a rendszám sincs meg, mivel hátul nem volt neki. (valami kombinált munkagép volt, szóval ne IFÁt képzeljetek el) Nincs ilyen nyílt rendszám-adatbázis?

Ne erõsködj, most már késõ.
Elballag vadász-fegyver boltba, vesz KO Pepper dezodort és legközelebb a büdös parasztot a lehúzott ablakon keresztül bedezodorál. Hátrébblép, kicsit röhög és szépen elteker.
Szerintem a sok esõtõl különösen jó a köcsögtermés, ma engem is el akartak ütni, ami megszokott, de ez különösen hülye volt.
Szõke szoli-droid nõ, jobbra indexel, balra kanyarodik, majdnem elüt engem az egyenesen haladót és még õ dudál, neki áll feljebb!
Erõsen elgondolkoztam, hogy beleverek a rúzsos pofájába egy rendeset.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

ja és VV:lesz vmi bejárás?

Tessék figyelmesen olvasni!:) Vasárnap, 10H, Visegrád, komp kikötõ, az idõjárás függvényében (ami annyit tesz, hogy szombat délután jelzem, hogy megyek vagy sem).

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Nem volt festékcsere, nyoma a kocsin nem hinném, hogy lenne. Sok ilyen volt már a rendõrségen, állítás, állítás ellen, s mivel mindkét fél felsorakoztat tanúkat (õ azt mondja, hogy pl. csak elbillentem), ejtik az ügyet, lévén nincs személyi sérülés. A rendõr ismerõs és a lenyomozás jó ötlet, de sajnos ezt nem tudom így megejteni, mivel nincs kontaktom arrafelé. Ha nem bírtam volna utolérni, a rendszám sincs meg, mivel hátul nem volt neki. (valami kombinált munkagép volt, szóval ne IFÁt képzeljetek el) Nincs ilyen nyílt rendszám-adatbázis?

ja és VV:lesz vmi bejárás?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás

El kell dönteni, hogy hova akarod beírni a túraajánló linkjét.
A korábbi postod azért került törlésre, mert más topicban is szerepel ugyan ez a beírás, és maga az esemény ismertetése is megtalálható az adott topicban.
Joggal kérhetné számon rajtunk az, akinek hasonló okból (flood) töröltük a postját valamelyik topicból (függetlenül annak tartalmától), ha a tiéddel vagy bárki máséval kivételt tennénk.

Dehogy is, nem kell kivételezni velem, csak nem tudtam mi a rend. :)
Köszönöm.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
El kell dönteni, hogy hova akarod beírni a túraajánló linkjét.
A korábbi postod azért került törlésre, mert más topicban is szerepel ugyan ez a beírás, és maga az esemény ismertetése is megtalálható az adott topicban.
Joggal kérhetné számon rajtunk az, akinek hasonló okból (flood) töröltük a postját valamelyik topicból (függetlenül annak tartalmától), ha a tiéddel vagy bárki máséval kivételt tennénk.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
VV: Hogy hívhatom fel az itteni barátaim figyelmét erre a klassz Vértesi Kalandtúrára. (Szerintem nem is üti a topik témáját.) Azt hittem, ha nem másolom be az egészet, csak a linket a Teljesítmény túrákhoz, az nem gond.

(Priviben szerettem volna elküldeni Neked ezt a levelet, de nem találtam rá lehetõséget.)
Era

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Azonnal kellett volna rendõrt hívni. Így utólag sok jóra már ne nagyon számíts.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Üdv!

Ismerõsökkel egy Északi-középhegységi bicajtúrán veszek részt. Aszfaltos túra, kis forgalmú utakon. A túra 9 napos (6 nap tekerés, 3 nap pihenõnap + utazás, mivel a társaság soproni), júl.18-25-ig (szombattól következõ vasárnapig). 10ezer forint a beugró, ami nem mondható soknak :) A szállás tesi' termekben, tehát a luxusigényeket otthon kell hagyni. Ami pozitívum, hogy a cuccok szállításáról kisbusz gondoskodik, tehát semmit sem kell cipelni (a kisbusz a napi szakasz közben is megáll többször, így az aznapi kaját sem kell csomagolni). Ha valakit érdekel keressen meg privátban (mivel a társaság összeszokott ne egyedül gyere, hanem haverral, párral stb.).
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Dante, sok sikert, remélem elérsz valamit.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Ilyen adatbázis a rendõrségen és a központi gépjármû nyilvántartónál van. Viszont haszon gépj. -rõl van szó, ezeknek van menetlevele- tehát leellõrízhetõ, hogy ki vezette- a rendõrségen szembesítenek is- a bíróság általában nagyobb súllyal veszi figyelembe a sértett tanúvallomását- viszont bíróságra kell mászkálni- ez meg mecerás + a budapesti bíróságok igen túlterheltek-tehát viszonylag soká derül ki- viszon tudtommal kettõtõl öt évig leültethetik a sofõrt.. szóval ezeket kell mérlegelni.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Festékcsere is lehetett az ótóval..

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Ki kellett volna hívni a rendõröket még akkor fõleg ha megvolt a rendszám, cserbenhagyásért még le is ültethetik, így utólag nem tudod bizonyítani. Mondjuk minél hamarabb mégy a rendõrségre annál jobb, ha vársz még egy-két napot hagyhatod a fenébe az egészet. A szalagkorláton látszik gondolom valami, ha neki csapódtál! Hívd a rendõrséget-a bicajon is nyoma van, hogy valami történt vele!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Én

-kerítenék egy rendõr ismerõst és kideríteném melyik cégé az autó. aztán beszélnék a cégvezetõvel, hogy mit mond. ha születik valami kompromisszumos megoldás (ez Tõled függ mit jelenthet), akkor minden ok

-ha a fönti dolog nem jön be, akkor tennék feljelentést a rendõrségen (ha akarod, és szükséges elmegyek tanúnak, mert - bár sosem hazudok, és ez a megoldás sem korrekt - mégis korrektebb mint valakit életveszélynek kitenni és kárt okozni neki

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mivel két nagydarab "úriember" ült a teherautóban, s kezdett elmérgesedni a szóváltás, nem akartam, hogy jól megruházzanak. Rendszám megvan, de mihez kezdek vele? Tanúm nincs, senki sem akart megállni.

Hegyalján fölfelé amúgy, kb az építkezés mellett az Erzsébet híd felõl.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Ja. Rendõrség. Ha nem a padkának 'kényszerített' hanem õ lökött neki cserbenhagyásos móka. Aztán a kárt is rendezni kéne...