Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Most már b....hatod. :D Én mondtam ám, hogy gyere hosszúkat, de neeeem, nem akarsz, s ugye tudod, hogy 6-7 hét, mire a keringés rááll? De aztán nincsen sírás a 90. kilóméternél! Én is kint leszek, hívj csak bátran, ha lelki tanácsra van szükséged.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Rendben a fájás is oké nekem egy hét és itt a salz ugyhogy muszáj valamit alkotnom elõtte, az útvonalat rád bízom teljes egészében
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

ÉN megyek veled, de tényleg hosszút kéne menni sok szinttel!!!

OKé, én is valami igazán hosszút szeretnék, hogy a végén már utáljam a bringázást, hogy fájjon. :) Részemrõl egy dolog az tuti, hogy ahol olyan sokan elestek most a Dunán a Salamon torony környékén a köves részen, azt a helyet látni akarom. Óriási tempót viszont nem ígérek, az elmúlt hetek esõzései miatt igazán komolyat nem is mentem.

Egy klasszikus pilisi keringõt megejthetnénk.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Vasárnap megy valaki valamerre jó sokat a Budai-hg - Pilis - Visegrádi-hg - esetleg Börzsöny vonzáskörzetében ?

ÉN megyek veled, de tényleg hosszút kéne menni sok szinttel!!!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Vasárnap megy valaki valamerre jó sokat a Budai-hg - Pilis - Visegrádi-hg - esetleg Börzsöny vonzáskörzetében ?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Mégegyszer hozsánna mindenkinek. Talán egyszer már valami közös tekerés is bejátszik!
Ausztria, Kenguruk földje!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás
ZED : Görögdinnye nagyon szép és bölcs dolgot idézett neked.
Ilyent én nem tudok, ..de Sok Boldogot kívánok Neked én is!

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
ZED bácsi!
Sok boldogot néked! :clap:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Zed Apó,

Én is csatlkakoznék, ha megkésve is.
:clap:

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Sok boldogot ZED:
Az utakat sokáig nem érti meg az ember. Csak lépdel az utakon és másra gondol. Néha széles az egyik út, aszfaltos, néha rögös, barázdás, meredek. Az utakat sokáig csak alkalomnak tekintjük, lehetõségnek. Egy napon megtudjuk, hogy az utaknak értelmük van: elvezetnek valahová. Nemcsak mi haladunk az utakon, az utak is haladnak velünk. Az utaknak céljuk van. Minden út összefut végül egyetlen közös célban.Igen, az utaknak értelmük van. De ezt csak az utolsó pillanatban értjük meg, közvetlenül a cél elõtt.(Márai Sándor)

Köszönöm, és köszönöm mindenkinek!
Ausztria, Kenguruk földje!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Danténál a nem normális dicséret!
Viszont ép ezért szeretjük.
Gratula.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Köszönöm, de inkább Pitéé és Ricsié a nagyobb érdem. Én mégsem vagyok a "Hegyek Királya". :D

sztem Neked legalább akkora respect a duna-hosszú és az xterra-váltó miatt mint a duna-közép+az xterra egyéniben indulóknak...sõt!
amúgy köszi... :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Köszönöm, de inkább Pitéé és Ricsié a nagyobb érdem. Én mégsem vagyok a "Hegyek Királya". :D

Amúgy a lábamat tök jól átmozgattam, semmi baja nincs a nap végére.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Akkor jó volt :D .
Gratulálok a 2 naphoz.
(nem vagy normális :) )

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Mi volt ma? Nyertél? :D

Tapasztalatot. :D Nem igazán volt esélyünk a kipihent és formaidõzített elit-váltókkal szemben, ahol többnyire az elsõ futó és a bringás is max rövidett ment tegnap, szemben velünk, ahol én is és Pite is kissé pilledt volt. Viszont nagyon jó kis zúzós pálya volt, gyakorlatilag halálfélelmem volt az összes lejtõn, rögtön a bemelegítõ kis középtányéros mászás után (ahol a DM lejött, csak fordítva :D) olyan zúzdát kaptunk, hogy csak na, majd lucskos-saras mászás a szalonnasütõkig, onnan meg valami horror avaros lejtõ egy bringások által nyilván sosem használt csapáson a fák között a 20 centi avarban. A vége meg egy kis szelid vulkanikus lejtõ volt, olyan kék+ stílus, letörésekkel, árkokkal keresztben. A végén azért térddel sikerült lebontani a kordont az egyik útépítési lezárás mellett. (miért kell kirakott térddel kanyarodnom? (így bibis lett) :D)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Inkább nem fárasztok itt vele senkit, hogy felsoroljam.. szerintem egyszer szétesik alattam :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

(Buki! Én jönnék szívesen de... a bicajom...gyengélkedik :()

Mi a gond?

Amugy nekem a Dante fele valto is szimpatikus, de azt kizarolag tekeres utan :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Zed, sok boldogot!

A végigpunnyadt hétvége után holnap csapatnék végre valami erõset. Mondjuk egy 4-5 órás intervallt. (Barna sört, világos sört váltogatásra gondoltam. :D)

Mi volt ma? Nyertél? :D

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Zed, sok boldogot!

A végigpunnyadt hétvége után holnap csapatnék végre valami erõset. Mondjuk egy 4-5 órás intervallt. (Barna sört, világos sört váltogatásra gondoltam. :D)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Sok boldogot ZED:
Az utakat sokáig nem érti meg az ember. Csak lépdel az utakon és másra gondol. Néha széles az egyik út, aszfaltos, néha rögös, barázdás, meredek. Az utakat sokáig csak alkalomnak tekintjük, lehetõségnek. Egy napon megtudjuk, hogy az utaknak értelmük van: elvezetnek valahová. Nemcsak mi haladunk az utakon, az utak is haladnak velünk. Az utaknak céljuk van. Minden út összefut végül egyetlen közös célban.Igen, az utaknak értelmük van. De ezt csak az utolsó pillanatban értjük meg, közvetlenül a cél elõtt.(Márai Sándor)

(Buki! Én jönnék szívesen de... a bicajom...gyengélkedik :()
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.