Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2009. July 20. - 16:56
Posted 2009. July 20. - 16:41
....
Valaki holnap délután sonajhegy és hármas ...esetleg Nagykopasz felé nem tekereg?
Esti/Éjszakai tekergésben én is benne vagyok, nagyon kellemes tud lenni az erdõ egy meleg nyári nap után
Posted 2009. July 20. - 14:03
Majd megnézem. Ebbõl is látszik, nem vagyok egy telefon mániákus.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2009. July 20. - 13:56
Papamaci ne aggódj már gondoskodtam a szórakoztatásodról.. hogy mivel is : Meglepetés
Balu1 sebaj ami késik nem múlik én máskor is benne vagyok éjszakai tekerésbe, de legközelebb cseréljünk számot.
Valaki holnap délután sonajhegy és hármas ...esetleg Nagykopasz felé nem tekereg?
Posted 2009. July 20. - 13:48
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. July 20. - 13:47
..ha csak Õ lennne görögdinnye egyedül.
Viszont múlt héten sok görögdinnye szétesett valamelyik fõúton.
Akartam is írni, szétestél anya? De nem volt minek apropóján.
Na de nem akarok viccelni a bõrére, ha már elkerültük egymást és még a szúnyogok is össze csípték. Igaz, én nem láttam ott szunyogot.
Bizosan azért mert mozogtam, kerestem hol lehet.
Õ meg szegény valahol a környéken szobrozhatott mint önkéntelen véradó
Hát persze, hogy ilyen kedves vérszívó társai akadtak.
Posted 2009. July 20. - 13:36
Zsizsi mester, háromnegyedkor nem láttál arra egy biciklist felkapcsolt fejlámpával aki mindenáron "egy" görögdinnyét akart megtalálni? Görögdinnye viszont nem fluoreszkált.
Az az igazság, hogy én éppen Pixeltõl jöttem és gurultam lefelé a Diós árkon. (árokban, mindegy...) Az idõ miatt meg úgy gondoltam, hogy Ti már messze-messze hegyen völgyön jártok-keltek.
Apropó, a görögdinnyét hazafelé jövet éjfél körül megtaláltam egy árusító helyen ahol éjjel is vigyáztak rá. Ott vettem egy 11 kilósat és hátizsákban haza cipeltem. Jódarabot ettem is belõle.
Na azért ez már jókora perverzió...
Posted 2009. July 20. - 04:05
Görögdinnyével meg volt beszélve, hogy találkozunk.
Szóval elindultam oda de kicsit késõn, persze telefont nem vittem.Akkor aki bújt, aki nem f. 9 Szilágyi E. fasor, Szent János kórház villamos megálló (arra vannak a felemáskorlátok, és a macskaköves rész)- ott kitaláljuk merre (Rekettyés, vagy Jánoshelgy).
Aztán a Szépvölgyi út környékén kigondoltam egy rövidítést. Akkor még fél órám volt.
Fel a Szépvölgyin, tovább a Zöldlomb utcán és le a Kapy úton.
Végül háromnegyedre ott voltam a János kórházzal szemben ahol van mindenféle megálló, magasság korlátozó felemás korlát a híd mellett.
Felkapcsolt fejlámpával igyekeztem felhívni magamra a figyelmet, hátha esetleg még egy kicsit vártak görögdinnyéék. Gurultam egyet azon a részen. Aztán mivel sehol senkit nem láttam bringával, szomorúan elindultam vissza a kapy út felé, azzal, hogy vissza tekerek amerrõl jöttem és felmegyek a HHH-ra, hátha oda mentek miután lekéstem õket.
Végül nem sikerült így sem össze futni.
Utólag olvasom, hogy valahol a környéken ahol kerestem is, ott vártál görögdinnye. Mivel mondod, hogy háromnegyed kilenckor még javában ott voltál valahol a környéken, ezek szerint jól elkerülhettük egymást. Sajnálom, hogy így félre értõdött a tali pont, de még most sem tudom hol is voltál.
Zsizsi mester, háromnegyedkor nem láttál arra egy biciklist felkapcsolt fejlámpával aki mindenáron "egy" görögdinnyét akart megtalálni? Görögdinnye viszont nem fluoreszkált.
Görögdinnye, ha mentél arra, láttad milyen bringaút felbontás van a benzinkút mellett? Biciklivel is csak a benzinkút területén lehetett átmenni. Szóval tényleg ott jártam csak elkerültük egymást. Sorry.
Apropó, a görögdinnyét hazafelé jövet éjfél körül megtaláltam egy árusító helyen ahol éjjel is vigyáztak rá. Ott vettem egy 11 kilósat és hátizsákban haza cipeltem. Jódarabot ettem is belõle.
Posted 2009. July 19. - 23:04
Posted 2009. July 19. - 22:55
na ja. lehet tudnak valamitHa én ott vagyok, a szúnyogok ugyan úgy összecsípnek. Engem utálnak.
mert ugye mondják egymillió légy nem tévedhet
és a légy meg a szúnyog végülis tulképp rokonok.....
amúgy (szerencsére) engem is utálnak a színyogok
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. July 19. - 22:53
ps.: ma egy könnyed, rehabilitációs tekerés volt nekem beiktatva. 100 km, Börzsöny-Dunakanyar. Jól esett. A felhõk csodálatosak voltak!
Posted 2009. July 19. - 22:44
Posted 2009. July 19. - 22:38
Posted 2009. July 19. - 22:34
http://picasaweb.goo...uzslaVizslatas#
Posted 2009. July 19. - 22:33
Posted 2009. July 19. - 22:25
Posted 2009. July 19. - 22:21
Bassz...! Ha ezt tudom... úgy fél kilenc, 3/4 kilenc körül jöttem ott el a Diós árok felõl. Akkor arra gondoltam, már biztos elindultatok. A fórumot meg nem néztem, mert egész nap tekertem.Balu1
Betelt a postaládád.. és vártam rád egészen 9 elõtt ötpercig :cry:
Na majd legközelebb
Posted 2009. July 19. - 21:51
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2009. July 19. - 21:42
Betelt a postaládád.. és vártam rád egészen 9 elõtt ötpercig :cry:
Na majd legközelebb
Posted 2009. July 19. - 18:36
Szóval arról ismerünk meg, hogy felemás korlát gyakorlatokat végzel a János kórház elõtt? Majd pontozunk!Akkor aki bújt, aki nem f. 9 Szilágyi E. fasor, Szent János kórház villamos megálló (arra vannak a felemáskorlátok..).

Sign In
Create Account

Back to top