Ritka kivételtõl eltekintve én csak vasárnaponként vagyok hadra fogható, a heti munka után szombaton egyszerûen nincs energiám komolyabb bringázásra. Azért számolj be a mai napról milyen volt a kerítés és a homok? 
A mai tekerés nem teljesen úgy sikerült ahogy szerettem volna!

Az elején az ismerõs terepen nem volt semmi gond, de aztán rátértem az ismeretlen területre, és folyamatosan elkeveredtem. Az útvonal: Hosszú-hegy, Pilis-tetõ, Pilis-nyereg, onnan a zöld, majd zöld négyzet Fekete-hegyi kulcsosházig, onnan sárga négyzeten vállon lecipeltem a bringát a murvás erdészeti útig, /kétszer dobtam egy hátast

/ onnan kitekertem az aszfaltos útra. A sárga+ utat nem igazán találtam meg, igaz nem is nagyon kerestem. Lementem inkább a mûúton a Barát-kúti erdészházig, és ott benéztem a sárga jelû utat, így maradtam a murváson.
A murvásról valahogy rátévedtem a piros jelû útra, ott már voltak horgásztavak, így értem le Búbánat-völgybe. Onnan lementem Pilismarótra és az erdészeti aszfaltoson jöttem vissza: Két-Bükkfa-nyereg, Szentkereszt, Szántó, Vörösvár, Szentiván. Ami bosszant, hogy amikor a pirosra rátértem, a térkép szerint valahol ott kellett volna lenni a zöld, kék és Mária-útnak, de én hiába kerestem, késõbb meg már nem volt kedvem visszamenni. No mindegy, így legalább volt ma aszfalt is, és terep is.

Hát röviden ennyi!