No, addig a gázvezetékig én is eljutottam, még rá is csodálkoztam mi a fene lehet az a felfelé ívelõ vezeték; ám mert az árkon túli hegyoldal nekem már nagyon meredeknek tûnt, ezért inkább tekertem tovább a horhossal nagyjából párhuzamos "alsó" úton... egy darabig.
Pedig ott kell menni, a meredeken, de most csak lefelé járható, felfelé van benne pár méter tolás. Az "alsó" útról van egy visszafordító, az is járható, de akkor elmész egy "tanya" mellett is.
Dante, a minap próbáltam a gázvezeték nyomvonalát követni felfelé, -nekem is rémlett, hogy ott mintha jöttem volna le már valami régi budán-, de igen hamar egy böszme árok állta az utam. Azt mondod, azt ki lehet kerülni valamerre, lábletétel nélkül?
Idén nem tekertem arra, csak a második felénél, ami már majdnem a reptér. Az a rész viszont teljesen jó. A Buda az aljában megy el, ha ott egyenesen fölmész, egész jó kis meredek ösvény jön. Ha árok alatt a katlant érted, nem, az nem kerülhetõ, fölfelé régen jó volt, most tolós, jobbra van egy trail (lentrõl fölfelé haladva), de még lefelé is kicsit erõs.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére