Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

off
burce te csináltad/csinálod a deviantmtb.hu-t?
/off

Jelentem alássan, "van közöm hozzá".

Burce!
Ezen jót szórakoztam, és a képek is nagyszerûek! Jó volt nektek!
ps.: Pixel kicsit lepukkant a fjordok földjén, úgy tûnik nála a "közérzet határ" Dániánál van. :D

Örülök, ha tetszett, ez volt vele a célom :)

burce: királyság
nem is hittem volna, norvégiában is van monszun...
több norvég NÕS fotót!!

Úgy istenigazából sok teremtett lélekkel sem találkoztunk, ebbõl még kevesebb volt a nõ, és még kevesebb a szép nõ. És még kevesebbszer nem esett, hogy elõ is vehettem volna a fotógépet miattuk :-)

Én is sok szeretettel invitálok mindenkit a Nati túrára!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Úgy néz ki, Tomi idén nem indul a 24 óráson, így egy árván maradt duós keresi társát saját határaik feszegetéséhez... :(

kérdezd meg McGywer-t...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Úgy néz ki, Tomi idén nem indul a 24 óráson, így egy árván maradt duós keresi társát saját határaik feszegetéséhez... :(

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
mégis lehet a helyszínen nevezni!
http://velo.hu/index...ul=hir&kod=6214

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Pénteken rendezzük Kovács Natali emlékére a túrát.

Gyertek el ti is a Pilisbe tekerni! Indulás Csobánkáról.

Kiírás: http://www.velo.hu/natiemlektura

Erababa! Hétfõig lehetett utalni a nevezési díjat és a helyszínen nem lehet nevezni!

"A túrán résztvevõk száma limitált, csak az elsõ 300 nevezõ jelentkezését tudjuk elfogadni. A jelentkezéshez elsõként a mellékelt jelentkezési lap kitöltésére van szükség. Az adatok kitöltése után mindenki kap egy automatikus üzenetet, amely szerint megkaptuk a nevezést.
A nevezési díj átutalására legkésõbb 2009. augusztus 17-ig (hétfõ) van lehetõség (ezen a napon még utalhattok)! Ha közben a 300 fõ limit betelne, akkor ezt közleményben tudatjuk. Minden nevezett kap értesítést!
A jelentkezés elfogadásáról az átutalás megérkezésétõl számított 5 napon belül e-mailt küldünk, amellyel igazoljuk a nevezés elfogadását. Amennyiben utaltatok, és 5 napon belül nem kaptatok errõl értesítést, akkor feltétlenül írjatok a natiemlektura@velo.hu e-mail címre.
Aki nevezett, de nem utalta át a nevezési díjat, az nem indulhat!

A nevezési díjról kiállított számlát a rajtban vehetitek át.
Az átutalás a következõ számlaszámra teljesíthetõ:

Józsefhegyi SE 12001008-00131656-00100009 Raiffeisen Bank Zrt.

Kérjük, hogy a megjegyzésben szerepeljen a jelentkezõ neve. Több jelentkezõ együttes nevezési díjának átutalásakor, az összes nevet kérjük megadni.
A téves utalásokért nem vállalunk felelõsséget, ez vonatkozik a jelentkezési lapon vétett hibákra is.

A helyszínen nincs mód a nevezésre!"

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Pénteken rendezzük Kovács Natali emlékére a túrát.

Gyertek el ti is a Pilisbe tekerni! Indulás Csobánkáról.

Kiírás: http://www.velo.hu/natiemlektura

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
VV én jelentkezem!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ma esetleg valaki csapatni meló után a Budai hegyekben? Csapatósat. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Amennyiben akadna némi affinitása a T. Nagyérdemûnek, és 20-n nem akar a városban ücsörögni, szokványos programokat nézni, hanem a szabadba vágyik, akkor alternatív megoldásként felkínálnám az alábbi túrát, megfelelõ számú jelentkezõ esetén:

Aquincum - Pilisborosjenõ - Csobánka - Hosszú-hegyi - Pilis szerpentin - Két-Bükkfa-nyereg - Pilisszentlélek - Égett-hárs - Felsõ-Ecset-hegy - István-hegy - Enyedi halála - Képesfa -Dobogó - Savó-kúti-tisztás - Hosszú-hegy - Sas-hegy - Hideglelõs-kereszt - Búbánat-völgy - Vaskapu - Esztergom

Visszaút vonattal, Esztergomból.

cresa64

cresa64

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Gondoltam, ha már magammal cipeltem a fényképezõt, akkor megosztom Veletek a képeket. Esetleg egy kis kedvcsináló annak, aki - hozzám hasonlóan, bár feltételezem nem a többség - elõször járna ezen a szép helyen. :)
http://picasaweb.goo...0816_Csovanyos#
Kismaros - Szokolya - Királyrét - Nagy Hideg hegy - Csóványos - vissza, aztán haza...
Megjegyzem Csóványosról lefelé a kék (fehér-kék-fehér) ösvény helyenként tartogatott meglepetéseket...jobbról-balról belógó tüskés ágak, csalán, "dzsumbuj", miegymás...de kárpótolt a folyamatos lefele. :)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

assszem, igen
bár, kicsit szokatlan az aspektus

legközelebb innen egyszerûbb lesz megmásznod
http://picasaweb.goo...868337411496466
a völgyfõ háztól tovább lefelé bükkzsérc felé egy pár száz m-t,egy szép hosszú ívû kanyarban, majd egy balra elnyújtózó széles dózeren felfelé, ez ódorra visz
vagy, ha mászni akarsz, akkor egy szûk bokros egynyomtávon rögtön balra most hirtelen nem vágom, de jelzett út, asszem'
s akkor leflé kapod meg a kék várjelzést, egy nagyon jó kis bõvizû forrással kombinálva
de ez egyedül rázós, szvsz

....
upsz:
http://picasaweb.goo...868177976031378
úgy látom, feleslegesen pofáztunk, elkaptad a fonalat :-)))

te
minden hegységben ilyen "okosan" bicajozol?
nagyon komplex útvonal, egynapos volt?

Igen 1 napos volt és "nézegetem" a túra elõtt a térképet. :) Bocs,de a völgyfõ háztól ismerem az utat/ott jöttem le/de én a hosszúhegyi vadászháztól /P,Z bringaúttól balra!!!!! /szerettem volna felmenni odorvárhoz!Többször próbáltam felmenni de nem voltam elég kitartó és általában már idõhiányában elnapoltam.Több út/4/ van a csatoláson lévõ háztól felfelé és nehéz a választás.Amikor felértem a túristaút vár jelzésérõl a sotterhez/forrás elõtt/akkor gondoltam leszáguldok,de kissé kimerített a bringa tolás,így elvetettem-ha legurulok akkor meg lenne a megfejtés.Majd legközelebb.
A jelzett út a Pvár jelzés/egynyomtávos/-egy kicsit beletekertem-késõbb jól jöhet :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Bárki elõtt adott a lehetõség, hogy kitaláljon/megtervezzen egy túrát és azt itt meghirdesse. Az utóbbi idõben nem nagyon látom, hogy rajtam kívül más komolyabban mozogna, vagy ha éppen felmerül valami, akkor is általában az unalomig ismert pilisi útvonalaknál sikerül kikötni.:(

van akinek megy és van akinek nem, a szervezõsdi.
vszeg más azért nem tervez vagy hirdet túrát mert vagy nincs olyan helyismerete vagy nincs meg benne a szervezõi véna...
Neked úgy látszik megy mivel a túrák közkedveltek.
csak így tovább! ;)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
assszem, igen
bár, kicsit szokatlan az aspektus

legközelebb innen egyszerûbb lesz megmásznod
http://picasaweb.goo...868337411496466
a völgyfõ háztól tovább lefelé bükkzsérc felé egy pár száz m-t,egy szép hosszú ívû kanyarban, majd egy balra elnyújtózó széles dózeren felfelé, ez ódorra visz
vagy, ha mászni akarsz, akkor egy szûk bokros egynyomtávon rögtön balra most hirtelen nem vágom, de jelzett út, asszem'
s akkor leflé kapod meg a kék várjelzést, egy nagyon jó kis bõvizû forrással kombinálva
de ez egyedül rázós, szvsz

....
upsz:
http://picasaweb.goo...868177976031378
úgy látom, feleslegesen pofáztunk, elkaptad a fonalat :-)))

te
minden hegységben ilyen "okosan" bicajozol?
nagyon komplex útvonal, egynapos volt?

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

tessen kérdezni legközelebb
félig meddig bükk maraton etap pedig
aszfaltról kell rögtön a házak tövében nyomni egy balost /sztem ki van fújva sárgával a BM nyíl...aztán máõr sokat nem tudsz hibázni
de
ha meg akarod magad ingatni erõben/hitben akkor vissza hór völgy, s kicsit késõbb lefelé sunyi jobbossal a kék várjelzés
szopóka nyalóka s mászhatatlan. nekem.
Mátrából hazafelé a bükknek?
wow..

Köszönöm,legközelebb remélem megtalálom.
Itt kerestem ez a hosszúhegy i vadászház?

http://picasaweb.goo...008160869950994
a jobb oldali erdészetit választottam ,de csak egy üdülõ volt ott,így.....
Bükk maraton "fekete ló"

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

aszfaltról kell rögtön a házak tövében nyomni egy balost /sztem ki van fújva sárgával a BM nyíl...aztán máõr sokat nem tudsz hibázni
de
ha meg akarod magad ingatni erõben/hitben akkor vissza hór völgy, s kicsit késõbb lefelé sunyi jobbossal a kék várjelzés
wow..

Hór-völgyi utat másztam már, kb. 4-5 éve. Ahogy mondod, szopóka-nyalóka. :)
Fordítva töki! Bükkbõl Mátrába és onnan go home!

Okos ember most nyomatja a GIANT TRANCE új gépét a TV-ben. Hm...tudtátok, hogy a vázat T800 kompozitból gyártják, amit a Kínai hadseregtõl vettek? Bakter!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
A Cserhát kedvenc még gyerekkori, de hát sose nõvõk fel (így mondják).
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
de
wow..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

:D Térkép már nekem is van :D

Akkor javasolnám, hogy Kismaros és Nagymaros között menj fel Kóspallag felé (a bringaúton is ki van táblázva, hol kell lekanyarodnod), de mielõtt beérnél a faluba, kanyarodj el balra Márianosztrának, onnan meg le Szob felé, majd Zebegénytõl gyere a bringaúton.

köszi
+nézem hamarost
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Áá, csomagos túráról tartottunk a Mátra és hazafelé.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Vasárnap egy GT is mutatkozott,de odorvárra fel izzadt a "homloka"-nem találtam a feltekerõdzõ erdészetit a hosszúvölgyi vadászháztól! :) és a túrista vár jelzésen toltam fel