Szia Ronin!
Szombatra tervezitek a túrát? Szeretnék egy cimbimmel egy jó Börzsöny-kört menni aznap, de még nincs pontos útitervünk. A vázolt útvonallal kapcsolatban annyira hasznodra lehetek, hogy most a nyáron gyalogosan bejártam egy jó részét: Nagybörzsönyben volt a szállásunk, voltam a piroson Salgóvár felé is.
Gondoltam, érdeklõdöm itt valami tuti útvonalról Tõled, vagy Oldbiketól, (volt itt korábban szó errõl, de végül nem derült ki az itiner, csak privátban beszéltek róla) de ha csatlakozhatnánk hozzátok, annak is örülnék.
Szevasz Rabbit! Zoli egyéb elfoglaltsága miatt úgy alakult, hogy egyedül megyek, ám mert szabadságon vagyok, így lehet, hogy már hamarabb nekivágok az útnak, ami nálam így van tervezve: Kismarostól S Nagybörzsönyig, onnan K és P körbe a Magyar-hegyen, vissza Nagybörzsönytõl S+ Nagyírtáspusztára, ahonnan Z+ és Z át Márianosztrára, Márianosztrától meg kerékpárút Szobra vagy Zebegénybe. Ha esetleg szombatig tolódik, mehetünk együtt, ha mégsem, akkor így kútfõbõl nem mernék egyetlen útvonalat sem javasolni, annyira azért nem ismerem a Börzsönyt. Amin tuti már végig mentem párszor az a Beac Maxi útvonala, az elég jól járható, akad benne kihívás lefelé is felfelé is, vannak benne szép helyek is, ott nem nagyon érhet kellemetlen meglepetés.