Ps.: azt adja meg nekik az ég, hogy lefotózzanak! Akkor majd az urológián egy rektális beavatkozás után tudja majd a képet elõhívni!
H.Zoli ötlete jó, mozgassuk meg õket!

Találkoztam ma egy tájbringással, aki mesélte, hogy a tegnap estére meghirdetett tájbringázásból nem lett semmi, mert kivonultak az erdészek, és nem engedték õket elindulni. Fel voltak készülve, némelyik tájbringa versenyzõnek a nevét és a fényképét is összegyûjtötték, mert õk rendszeres résztvevõi ennek a megmozdulásnak. Tanulság 1: Az erdészet figyeli a fórumot
2.) Ha túra szervezõdik ne itt írjátok ki (minket is a múltkori Papp-rét éjszakai bringázáson a fórumon figyeltek ki.)
3.) Nem tudom van-e valami elõremozdulás arra, hogy legyen valami értelmes megállapodás az erdészekkel mielõtt teljesen elfajul a helyzet.
Hogy kopogtassa szét a kunyhójukat a tarka harkály!..meghirdetett tájbringázásból nem lett semmi, mert kivonultak az erdészek..
Nem figyelünk oda és máris lekapnak?..némelyik tájbringa versenyzõnek a nevét és a fényképét is összegyûjtötték.. Az erdészet figyeli a fórumot
Vannak zárt fórumok ahova csak meghívással lehet belépni.Ha túra szervezõdik ne itt írjátok ki (minket is a múltkori Papp-rét éjszakai bringázáson a fórumon figyeltek ki.)
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Találkoztam ma egy tájbringással, aki mesélte, hogy a tegnap estére meghirdetett tájbringázásból nem lett semmi, mert kivonultak az erdészek, és nem engedték õket elindulni. Fel voltak készülve, némelyik tájbringa versenyzõnek a nevét és a fényképét is összegyûjtötték, mert õk rendszeres résztvevõi ennek a megmozdulásnak.
Többek közt a MÁV miatt már tavaly is inkább kocsival mentünk Siófokra, ott letámasztottuk egy lakótelepen, aztán onnan tekertünk. Idén meg csak a keleti részt kerültük meg, de ugyanezt tettük. Strandon kuncsorgás helyett meg inkább béreltünk apartmant (3-3,5k/fõ közt meg lehet úszni), ahol kényelmesen tudtunk enni, fürdeni, aludni s nem utolsósorban nem kellett sátrat, hálózsákot is cipelni.Nos mi nem rég toltuk le a balatoni körutat. A vége közel 260 km lett ...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Sziasztok,
Tudnátok javasolni olyan helyeket a Pilisben, ahol szép kilátóhelyek vannak?
Egy-két "standard" hely (Dobogókõ, Pilis-tetõ, Rám-hegy, Prédikálószék, Szakó-hegy, Bölcsõ-hegy oldal) már megvolt, de kíváncsi lennék a többire is...
Sejtettem.Az utóbbi idõszak fõ témáját adó, a Pilisben, a Budai- és a Visegrádi hegységben folyó ellenõrzésekrõl, korlátozásokról, annak okáiról, céljairól részletes cikk lesz a Bikemag következõ számában, illetve a késõbbiekben felkerül a magazin portáljára is.
Részleteket nem áll módomba közölni.Egyébként nem eszik olyan forrón a kását.
Roboo én kb. 15:00 perc, 00 mp-kor gondoltam indulni a Szt. Lélektérrõl (Árpád híd Budai hdf.- kis tér) papabear bizonytalan. Ha nagyon esik valami.. akkor esetleg máskor is szoktunk menni szóval gyere bátran, ahova én megyek ritkán maradnak le mások (sajna ez van, de ha nagy leszek Mountain bike versenyzõ leszek)
Trifó! A telehódasra viszek valami bátorságvizet
Szia Roboooo! A telehódas elõtt akartunk menni a papabear-rel (ZzzzZoltánó) egy laza HHH_ János-hegy ilyesmit de nem vagyok valami túl gyors fõleg lefelé, ha van kedved gyere nyugodtan (elõtte szedj be valami lassítót
)
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt