Én ezután is ugyanúgy túrázok az erdõinkben, mint eddig, azaz csatlakozom Alex "lesz@rom akciójához".
Alapítsunk klubot?énis "leszarom bazmeg"
----------------------------------------------------------------
Üdv a fórumon Anti!
Ez egy kerékpáros fórum. Szerinted mi a valószínûbb, hogy a megfelelõ ember átfogalmazza ezt a részt, vagy hogy nem megyünk az erdõbe biciklizni?Kedves Erdõjárók!
Az itt többen leírjátok, hogy lesz..játok a törvényeket - hiszen úgy vélitek, hogy ellenetek van ... csak az a gond, hogy a saját fórumotok szabályzatát sem tartjátok be - idemásolom:
AMIT TILTUNK FÓRUMUNKBAN:
2. Bármilyen illegális tevékenységre, illetve a Büntetõ Törvénykönyv hatálya alá esõ cselekedetekre felbújtó, ilyen tevékenységet ismertetõ, illetve ehhez segítséget kérõ, továbbá nyílt szexualitást ábrázoló hozzászólások. Az ilyen szöveges és képi információt tartalmazó internetes oldalak hivatkozásainak bemutatása.
Ezzel az a gond hogy én a szabadidõmben biciklizni szeretnék(fogok), nem kiharcolni.Igazából csak 2 dolgot kell kiharcolni: lényegesen több legyen a kerékpárosok számára kijelölt út (ott a gyalogos sem élvezhet elõnyt),
Érdekes, nekem még soha nem volt összetûzésem kirándulókkal, pedig ha hétvégente feljutok a hegyekbe általában turistautakon megyek/megyünk.A turistautak használata már összeütközésekre adhat módot a kirándulókkal...
edit:
"Egyszerûen be kell tiltani a féket." :rofl:
Csak nehogy megérjük!

Sign In
Create Account

Back to top