Ez a Lyukas-kõ nagyon jól néz ki! Meg fogom nézni!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Publikussá tettem.
Mátrafüredtõl Sástói aszfalt,onnan jobbra S3, S egészen Mátraházáig nagyon jó kis ösvény. Onnan K-n fel a Kékesre. Lefele egy darabig jelöletlen erdészeti úton, Kiskõ érintésével, errõl a K+-ra tértünk le, ami egy elég technikás lejtõ.
Második nap Mátraházáig aszfalt, onnan Z4 egészen egy aszfaltos útig(volt benne brutál lejtõ, és tolás is) az aszfalton pár 100 méter után jobbra tér le egy kis ösvény, ami elmegy a víztározó mellett. Ez rávisz a K-ra, ami végig megy Galyatetõig. Lefele P+, az aszfaltig, arról 200m után jobbra jelöletlen ösvény. megint aszfalt 100 m jobbra jelöletlen erdészeti út egészen a P-ig, amin jobbra eljutunk Mátraházáig. Onnan S4, majd S+ Sástóig és a S3 visszajuttat Mátrafüredre.
Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki szereti a technikás részeket, bár a K3 és a Z4 már már kicsit DH-ba csap t néhol.
Hétvégén nekünk is megvolt a 2 napos Mátra "csúcshódítás. Elsõ nap Kékestetõre, második nap pedig Galyatetõre másztunk fel. Elõször voltunk a Mátrában, de még biztos, hogy jövünk párszor.
https://picasaweb.go...70438/MatraTura
Szerintem a másik topikban is megtalálta mindenki. Én már ki is töltöttem.
Milyen cuccod van, hogy el tudod cipelni a hátadon? Sátorra, hálózsákra gondolok... Azok azért nem kicsik szoktak lenni.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Letöltöttem, átkonvertáltam, de így sem eszi sajnos. Azért köszi!!!Igen, androidos alkalmazás. Megérdeklõdte, ha van Basecampod, akkor át tudod exportálni .gbd-be és akkor megeszi a Navitel is. Bikemapra viszont csak így tudtam feltölteni.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Az csak android-ra van ugye?
Az csak android-ra van ugye?Jó kérdés...Én Locust használok, azzal mûködik.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager