Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2009. September 28. - 13:03
Posted 2009. September 28. - 12:59
Dinnye: csütörtökön estébe nyúló meló várható, úgyhogy nem nagyon valószínû, hogy tudnék jönni. Perpill 18-tól 20 óráig szól a tervezet, de azt még nem tudom, hogy a melóhelyen csinálom, vagy otthon. Ha tudom otthon csinálni és ügyes leszek, akkor akát fél nyolcra elkészülhet a cucc, és akkor akár még jönni is tudok.
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2009. September 28. - 12:32
Mondjuk szerintem ez nem lehet véletlen... én az összeesküvés elmélet párti vagyok és nekem Mr. Devil több mint gyanús.
Megyünk éjszaka tekerni, úgy csütörtökön????
A tegnapi leszakással kapcsolatban... Jóvannagyengevagyokelismerem.
Posted 2009. September 28. - 11:49
Utózengések a dombság túrához: ott egy defektet javítottam, de másnapra leeresztett mindkét kerekem. Jíííhááá.
Én szóltam... Szerettek pumpálni, valljátok be.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. September 28. - 11:22
Meg még egy kis dohogás: nálam mindig szokott lenni ragasztókészlet, pótgumi, pumpa, ilyesmi. Úgy értem, mindig. Namost kimentünk a családdal egy órára biciklizgetni a Hajógyári szigetre, és mivel csak egy órára a csemetékkel, nem vittem a hátizsákomat. Persze, hogy ott defekteltem le. Mondjuk bringát tolva is gyorsabb voltam Ignác fiamnál, aki minden fûszálnál megáll, hogy elmélázzon felette, de akkor is már...
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2009. September 28. - 10:25
Dante, ezt is TÖNKRETETTED!? :scared:
Tök finoman csaptam csak neki egy kõnek. Éppen csak lágyan lefektettem...
Posted 2009. September 28. - 09:37
Mennyé má!!! Én új mocival akarok gyomírtani a Pilisben!
Dante, ezt is TÖNKRETETTED!? :scared:
Mászás közben "kisodródott" egy kanyarban... Jellemzõ.
Posted 2009. September 28. - 09:31
Mennyé má!!! Én új mocival akarok gyomírtani a Pilisben!Balu Leharcolt Cross motort már 80-100e pinzért vehetsz 300-400 ért megmárt tûrhetõt, persze használtan.
Dante, ezt is TÖNKRETETTED!? :scared:Ecsém, olcsóbb, mint a monti!
Köszi a rehab túrát VV, jó volt. Szarv nélkül kissé bizonytalannak éreztem a második felében a kormányfogást, de hát ezt is meg kell szokni. Már úgyis le akartam szerelni. Szeretjük a karbon ridegtörést.
Posted 2009. September 28. - 08:39
Köszi a rehab túrát VV, jó volt. Szarv nélkül kissé bizonytalannak éreztem a második felében a kormányfogást, de hát ezt is meg kell szokni. Már úgyis le akartam szerelni. Szeretjük a karbon ridegtörést.
Posted 2009. September 28. - 06:05
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. September 27. - 23:38
akiknek semmi más nem fontos csak ami nekik jó.
Megbüntetik? ..na és... majd apu kifizeti, mi az neki!
Gondolom ezeket parodizáltad.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2009. September 27. - 21:40
növényt meg letapossuk na és ? majd kinõ újra.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. September 27. - 21:35
MÁS:
Vannak olyan online track megosztó oldalak, amin jól be lehetne mutatni egy-egy túra útvonalát? A Garmin adatai alapján készült képeket (a turistautakra vetítettet, vagy a Google Earth féle *.kml fájlt el tudom küldeni az ismerõsöknek, de vagy nem lehet zoomolni, vagy a térképen lévõ utak nem látszanak).
Amit eddig találtam az a http://www.gpsies.com vagy a http://www.trackabee.com de hátha van jobb.
Igen, a http://www.bikemap.net/ mindenképp ilyen, személy szerint én jópár túrát töltögettem már fel az említett oldalra. Lehet zoomolni és mindenféle hasznos dolgot elkövetni itt, mivel a Google maps-re épül.
Motorosok. Sajnos alig akad olyan hétvégi túrám, amelyen ne találkoznék legalább 1-2 motorossal... Bár, tegnap Szépjuhászné körül a tisztelt BME-s diákok nagyobb zaj- és környetterhelés közepette vonultak az erdei utakon, nem kicsit alkoholos állapotban, mint egy egész motoros banda. (Ez lenne a jövõ nemzedéke!?) :/
Sebaj, ezen a hétvégén én legalább EGYÁLTALÁN NEM láttam motorost túristaúton. Akikkel egy kalap alá vesznek...
Ellenben vicces volt ma, ahogy egy idõsebb néni Normafa után a kék kör jelzésen, ahol hárman mentek egymás mellett még megjegyezte, hogy legalább csöngetnének vagy szólnának, ha már itt bicajoznak. Mint rendszeres gyalogtúrázó (is), olyan jópofa volt, hogy meg is jegyeztem magamnak, basszus, mennyire más, ha ismerjük a másik oldal szempontjait és csak mosolyogtam egy jót.
Hja, lehet, hogy mindannyiunknak motorozni is kéne, hogy õket is megérthessük? (Bár megjegyezném, szerintem NEM...)
Posted 2009. September 27. - 21:29
van némi hullámvasút szal DK is több lesz mint 600, és pont ezért furcsa mód még lefelé is össze tudsz szedni pár métertLent valami 1300at mondtál, nem? Dobogókõ 700on van, ha Esztergomot 100m-re veszem, akkor is "csak" 600m jön hozzá.
Ja, kösz a kólát.
akár még meg is lehet a 2K
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. September 27. - 21:24
Akkor 2000m felett vagy szintben.
Lent valami 1300at mondtál, nem? Dobogókõ 700on van, ha Esztergomot 100m-re veszem, akkor is "csak" 600m jön hozzá.
Ja, kösz a kólát.
Posted 2009. September 27. - 21:10
Na, 8ra én is hazaértem. Nekem nem volt kedvem vonatozni, különben is drága, így Esztergomból aszfalton feltekertem Dobogókõre, aztán piros 3szög-piros-kék útvonalon lecsorogtam és hazatekercseltem Szentendrérõl. Nekem 160km lett a vége és 8:18 tekert idõ.
Akkor 2000m felett vagy szintben.
Posted 2009. September 27. - 21:01
Posted 2009. September 27. - 20:33
Levegõt se kaptam helyenként... a számat meg csak SAJÁTVIZETinni nyitottam ki :cry:Biztos sokat csacsogtál és nem volt más választásuk, elõre menekültek.
Posted 2009. September 27. - 20:11
Tényleg elszomorító, hogy törvényileg egy kalap alá esünk velük.
MÁS:
Vannak olyan online track megosztó oldalak, amin jól be lehetne mutatni egy-egy túra útvonalát? A Garmin adatai alapján készült képeket (a turistautakra vetítettet, vagy a Google Earth féle *.kml fájlt el tudom küldeni az ismerõsöknek, de vagy nem lehet zoomolni, vagy a térképen lévõ utak nem látszanak).
Amit eddig találtam az a http://www.gpsies.com vagy a http://www.trackabee.com de hátha van jobb.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2009. September 27. - 20:06
Képek itt:
http://picasaweb.goo...feat=directlink