Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. szeptember 28. - 19:50
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2009. szeptember 28. - 19:45
Szombaton soha nem értek rá?
Általában figyelek az idõjárásra. Például most pénteken is kapunk egy frontot nyakunkba, ami után mindig érdemes várni egy napot, hogy melegedjen az idõ, ahogy ez a múlt héten is történt.
Egyébként is Te anti MÁV-os vagy, úgyhogy ne panaszkodj!
Ha nem lesz egyéb ajánlat, akkor szerdán feldobok egy túraajánlatot a hétvégére; részemrõl ebben a szezonban az utolsót. Amennyiben közös az óhaj, akkor lehet szombat, de közlekedés szempontjából ez is a MÁV-hoz kapcsolódik, továbbá az indulási, valamint az érkezési pont nem azonos.
Írta 2009. szeptember 28. - 19:37
akkor vannak a még titkosabb túrák...Szombaton soha nem értek rá?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. szeptember 28. - 19:34
Írta 2009. szeptember 28. - 19:33
Õ sem, csak szellõzõt nyitott rajta.Taníts Mester!
Stucnit még hosszában nem törtem. Taníts!
Zsizsi, ne is figyelj Dantéra! Mi legalább tudjuk, hogy sas nem kapkod legyek (lepkék) után!
Szombaton soha nem értek rá?Vasárnap valami "nagyon titkos" túra amíg még jó idõ van? Elképzelés (valami újdonság), jelentkezõ?
Írta 2009. szeptember 28. - 18:09
Nekem a régi bringán három évig nem volt defektem a szalag után, elõtte heti többször is bele állt valami. Azután a belsõ kráteresre kopott és azért kellett cserélnem.Szóval, lehet használ valamit a szalag is.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. szeptember 28. - 16:33
Dante: tudom, hogy szóltál, dehát... A hab nem nagyon jó egy olyan biciklibe, amivel rendszeresen elõfordul, hogy hetekig nem nyulnak hozzá. Nem? Az én montim meg sajnos ilyen. Egy készlet latex belsõre azért asszem beruházok. Az csontra leereszt, ha nem nyúlnak hozzá, vagy csak amolyan nagyon puhára?
Beruháztam egy belsõvédõ szalagra, azóta 3 tüskét szedtem ki a külsõbõl.
Nem voltak túl nagyok, lehet át se vitte volna szalag nélkül sem, de talán már csak azért nem voltak nagyok, mert futófelületig koptak és csak otthon átnézve a külsõt, akkor vettem õket észre a gumiban. Szóval, lehet használ valamit a szalag is.
Írta 2009. szeptember 28. - 15:42
Írta 2009. szeptember 28. - 15:37
Írta 2009. szeptember 28. - 15:30
Na igen. A kérdés lényege az lett volna, hogy _tapasztalat szerint_ a latex belsõs bringa hosszú hozzá-nem-nyúlás után felnin áll meg, vagy valami kevés nyomást azért megtart az is. De hát jótól kérdezem
Én vagyok az embered.
Szép lassan leenged annyira, hogy a külsõt is megrogyasztja. Garázskampót javaslok, úgy ez nem lesz probléma, már ha hónapokig nem jársz arra mûhelypumpával.
Írta 2009. szeptember 28. - 15:17
Meg kellene tanulnia KERÉKPÁROZNIIIII!!!!! :lol1:
Taníts Mester!
Írta 2009. szeptember 28. - 15:13
Dinye és akik még jönnének, szervizben a bicajom de hétvége környékén elkészül szal akörül tudok menni éjszakaira.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. szeptember 28. - 14:39
Meg kellene tanulnia KERÉKPÁROZNIIIII!!!!! :lol1:Mászás közben "kisodródott" egy kanyarban... Jellemzõ.
Aha, amilyen "lágy" mozdulattal tetted tönkre nemrég a hajtókarodat, mi!?Tök finoman csaptam csak neki egy kõnek. Éppen csak lágyan lefektettem...
:rofl:Szép volt Csabika.
Leülhetsz. Ötös.
Írta 2009. szeptember 28. - 14:39
Mindegy, veszek latex belsõt, meg egy kibszt mûhelypumpát, mert a mostaninak csak a feje ment tönkre, abból meg nem lehet rendeset kapni. Ugyanitt Acor mûhelypumpa fej nélkül eladó. (Arra az esetre, ha a hirtelen lábra kapott fejetlenség miatt netalán leeresztett a mûhely).
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. szeptember 28. - 14:28
Leülhetsz. Ötös.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. szeptember 28. - 14:26
Dante: nos hát õõ izé, akkor mennyi lesz a nyomás egy olyan gumiban, amiben alapban légköri nyomás van, és utána a bringát leteszed a földre, hogy annak a súlya is ránehezedjen?
Egy egyenletesen légáteresztõ anyag (mint ami a latex) egy bizonyos nyomás alatt nyilván már nem fog leereszteni. Az, hogy ez 1.0 bar, vagy 1.8, az már részletkérdés. Nyilván egy földön álló bicajon is 1 bar lesz a nyomás, úgy, hogy a felni áll a földön (és összeesik a gumi), s ez felemelve sem lesz 0.7, mert a gumi összeroskadva marad. Persze ha 1.0 van benne, s úgy teszed le a földre, akkor a nyomás megnövekszik, de majd szépen lemegy 1.0-ra.
Írta 2009. szeptember 28. - 14:08
--Trifo
Írta 2009. szeptember 28. - 13:50
Ne félj, ezt még egyszer vissza kapod tõle!Mondjuk bringát tolva is gyorsabb voltam Ignác fiamnál, aki minden fûszálnál megáll, hogy elmélázzon felette, de akkor is már...
--Trifo
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. szeptember 28. - 13:46
Dante: nos hát õõ izé, akkor mennyi lesz a nyomás egy olyan gumiban, amiben alapban légköri nyomás van, és utána a bringát leteszed a földre, hogy annak a súlya is ránehezedjen?
--Trifo
Írta 2009. szeptember 28. - 13:46

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére