Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Vereczi_Peter

Vereczi_Peter

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
egy kevés forraltbor, meg sok jókedv. remélhetõleg :)
(ex-hetesbusz) ...a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amibõl kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel...

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

A tekerés és a borozás hogy fog arányulni?
Összeszedtem valami nyavalyát, de ha addig kigyógyulok esélyes.

Peti ÓTUTI helyett Óutival jön, és csak a Hármasra megyünk. Ha gyengélkedsz, akkor egy kis forralt bor direkt jól fog jönni- népi gyógymód :) Még pontos idõpontban nem állapodtunk meg (esõs idõt mondott szombatra - mostanában sajna be is jön nekik :( )
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Szombat estére egyeztettünk V. Petivel (exhetesbusz :) ), hogy elmegyünk FORRALT borozni a HHH-ra. Iszunk Richi kislányára, Gabi kisfiának az egészségére, hogy nagyra nõjenek, meg még talonban van egy lista. Ha valaki kedvet érez csatlakozzon nyugodtan.

A tekerés és a borozás hogy fog arányulni?
Összeszedtem valami nyavalyát, de ha addig kigyógyulok esélyes.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Sziasztok.

Van itt valaki Sopronból?
Mert hétvégén lemegyünk apósékhoz és viszek kerékpárt.

Péntek délután és szombaton nagyon ráérek , és mindenféleképpen terepezni szeretnék. A Fertõt már unom megkerülni, s ha lenne helyi erõ elmennék vele egy körre. A régi ob. pályát ismerem, de gondoltam brenbergbánya felé is lehet valami jó kis terep.

Dobjon mér rám egy privit, tel. számot és én felhívom ha ott leszek.

Elõre is kösz.
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Szombat estére egyeztettünk V. Petivel (exhetesbusz :) ), hogy elmegyünk FORRALT borozni a HHH-ra. Iszunk Richi kislányára, Gabi kisfiának az egészségére, hogy nagyra nõjenek, meg még talonban van egy lista. Ha valaki kedvet érez csatlakozzon nyugodtan.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Mennyit ittál Gabi?
Mert Isten bizony nekem már tolmács kell, hogy megértselek.:D:D:D

Õ nem iszik, minõséget ellenõriz. Az is munka! :D
Utána persze nem ül bringára mert akkor következhet be a munkehelyi baleset.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Gabit azért meg kell érteni, mert nála az ivás munkaköri kötelesség!
Úgyis mondhatni, értünk iszik!
És persze a kicsi egészsége sem múlhat ezen.
Hajrá Savanyúúú!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

....
2éve nati elvtrásnõ ugyAnezen problémábal küszködött a tortúra elõtt egy étteremben, aminek a zechjét zsizs elvtrás szponzoráta, csak, ott a hideg+ az egxyéb negativ dolgok voltak a vissztsartó erõk
el KELL induli pewceró!!
jeszoké osztr jóvan!
édespofa némber volt ... amikor bükkszentlászló alatt elõvette az angóra pulcsijéát,mert elbadztam egy jelzést,majd beazartam : eddig nema dott fel semiiit, nehogymá' pont ezt bükkös lájtos móka fogjon ki rajta
szentkereszt: "savanyu, newm vagyto knormálisak" s lementek miskócra
:-))
máigh elõttenm vanû
ejh
most ittam a fiamra, vaz,m má megin
remélem, legalább oplyan bikert lesz, mint nati

a vicc kwedvbéért:

ez meg CD-n nonstopp

Mennyit ittál Gabi?
Mert Isten bizony nekem már tolmács kell, hogy megértselek.:D:D:D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Egészségetekre!:cheers:

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Gabibátyó!
A zõccségesládát lecserélheted lassan gyerekülésre. :)
Nati és az angóra pulcsi! Hm...most is emlékszem, mennyire átfagyott szegény azon a napon, úgy reszketett a kocsiban ülve, mint a nyárfalevél, de csak nevettünk! :)

Lazán bátyó, csak lazán. Frankó kiscsávót neveltek a kis Savanyuból!

Cheers!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Dinnye! Dehogy életre-halálra, kellemes alapozós tempó, 27-30km/h síkon. Igazából nem tudok idõpontot mondani, mert arra gondoltam, hogy fetrengek, amíg fel nem ébredek 7-8-9 körül, kajálok, megszemlélem az erkélyrõl az idõjárást és valamikor elindulok a Csepel-szigeten egy körre. Ha esik el sem indulok, ha éppen nem esik akkor elindulok. Nem tudom ki hogy van vele, esõben nem tudom rávenni magam, hogy elinduljak, de ha elindulás után 5 perccel elkap az esõ, az már nem érdekel. Induláshoz kell az a "tiszta, száraz érzés".:)

....
2éve nati elvtrásnõ ugyAnezen problémábal küszködött a tortúra elõtt egy étteremben, aminek a zechjét zsizs elvtrás szponzoráta, csak, ott a hideg+ az egxyéb negativ dolgok voltak a vissztsartó erõk
el KELL induli pewceró!!
jeszoké osztr jóvan!
édespofa némber volt ... amikor bükkszentlászló alatt elõvette az angóra pulcsijéát,mert elbadztam egy jelzést,majd beazartam : eddig nema dott fel semiiit, nehogymá' pont ezt bükkös lájtos móka fogjon ki rajta
szentkereszt: "savanyu, newm vagyto knormálisak" s lementek miskócra
:-))
máigh elõttenm vanû
ejh
remélem, legalább oplyan bikert lesz, mint nati

a vicc kwedvbéért:

ez meg CD-n nonstopp

Vereczi_Peter

Vereczi_Peter

vendég

• fórumtag
  • 38 hozzászólás
Dinnye! Hát elvileg a szombat délután-esti HHH forraltborozás a dombtetõn mûsor valószínû.
(ex-hetesbusz) ...a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amibõl kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Dinnye! Dehogy életre-halálra, kellemes alapozós tempó, 27-30km/h síkon. Igazából nem tudok idõpontot mondani, mert arra gondoltam, hogy fetrengek, amíg fel nem ébredek 7-8-9 körül, kajálok, megszemlélem az erkélyrõl az idõjárást és valamikor elindulok a Csepel-szigeten egy körre. Ha esik el sem indulok, ha éppen nem esik akkor elindulok. Nem tudom ki hogy van vele, esõben nem tudom rávenni magam, hogy elinduljak, de ha elindulás után 5 perccel elkap az esõ, az már nem érdekel. Induláshoz kell az a "tiszta, száraz érzés".:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
esetleg jövõ héten mehetnénk, ha úgy alakul az idõ.. ( nekem hétköznap is jó lenne)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
csomagtartóé' nembeszóni'
az enyémen már van kiszõccségesláda is, így már rendesen rat lett
néznek is rendesen a "kerékpárosok" ehhe

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azt is a csomagtartóssal tolod? :) ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Országútira gondoltam, de most lelépek, mert ön és közveszélyes vagyok.... Ez egy olyan nap, amikor reggel nem lenne szabad kilépni a házból...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Szia Zoli!
Ha nem életre- halálra o.útiznál akkor pótapámmal S-etleg eljönnénk, nekünk csak montink van. Lehet Petit is érdekli, õ is ótutis.Jó lenne na egy közös tekerés, úgy el van tûnve mindenki. Persze csak ha nem szakad...
Nem tom Kirszta térde hogy van, de talán egy lazább tekerés neki is belefér.

Az ótuti milyen sportág?:chin: Ha nem nagyon nehéz lehet kipróbálnám.:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Na ez az, ettõl félek én is. Szerintem hanyagolni kéne ez a péntekit, nem sok kedven van dagonyázni (azért van ott sok földes, sáros rész) és opcionálisan még el is ázni. Inkább nyomok itthon egy hoszú országúti kört, azzal nem zavar annyira az esõ.

Erre gondoltam én is csak nem akartam kimondani.

A sebesség mindent megold.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Szia Zoli!
Ha nem életre- halálra o.útiznál akkor pótapámmal S-etleg eljönnénk, nekünk csak montink van. Lehet Petit is érdekli, õ is ótutis.Jó lenne na egy közös tekerés, úgy el van tûnve mindenki. Persze csak ha nem szakad...
Nem tom Kirszta térde hogy van, de talán egy lazább tekerés neki is belefér.