Bikertigger said
VV-nek való utak.erdészeti utakon még érdemes ésszel közlekedni
Bikertigger said
VV-nek való utak.erdészeti utakon még érdemes ésszel közlekedni
A sebesség mindent megold.
gakos said
tig, mi az a bringa?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
A találmányok már csak ilyenek..
Mert a csapágyat szerintem a görbe tengely tette tönkre.
Dante said
Nálam 15ekm-t ment el az xt középcsapágy, egyszer kellett (szilvás után) szétszedni és újrakenni, várpalota után ment tönkre végleg a beázás miatt. De én felniken és gumikon kívül mást nem igazán szoktam tönkretenni.Szóval már a sokadik XT hajtómûvem. És igen, a gyári csapágy nekem mindig iszonyat hamar gajra megy. Éppen ezért mindig eladom, s M970-eset (XTR) használok helyette, ami viszont szinte elpusztíthatatlan. Beázás, besarazódás nem volt, s a csapágy is teljesen jó állapotú maradt. Nem értem mitõl ment tönkre. Egyáltalán nem tökéletes konstrukció, viszont még mindig sokkal többet bír, mint az eddig kipróbált rendszerek. És egy 6ezres középcsapágynál mégis kevésbé rinyálok, mint amikor egy RF Deus ISIS megy tönkre, vagy a Truvativ csúcsmodell...