Nemszoktam, manõverezek.
az a gáz, ha póráz is van..
Ez milyen igaz... volt már hogy csavarodott.. a póráz a gazdi kezébõl a kerékre.. ha nem állok meg utána a kutya lett volna felaprózva a tárcsán.. jobb figyelni
Szerintem..
Nemszoktam, manõverezek.
az a gáz, ha póráz is van..
Máskor ne állj meg, akkor legalább biztos leszel benne, hogy miért néznek csúnyán!
A minap lefelé jövet a Kevélyekrõl az Egri vár fölötti bringaút szélén egy félbevágott teherautó alvázfélét láttam heverni. Egyszerûen nem értem meg miért éri meg odáig kivinni, ahelyett bevinné a legközelebbi MÉH telepre és még pénzt is kapna érte.
.
Egyszer a Rómain bringával együtt átbukfenceztem egy váratlanul elém lépõ német juhász kutyán...és én voltam a barom, mert miért mentem annyira gyorsan a sok sétáló-andalgó emberrel egy úton. Szerencsére senkinek semmi baja nem lett, ám azóta arrafelé csak korzózok-nézelõdöm én is. Együtt kell élni a helyzettel, hogy nem vagyunk egyedül az úton, noha néha még a bringaúton a gyalogosokat kell kerülgetni. Ez van.
Nem vagyok mindig ilyen antiszociális, de mindenhol birka emberek, meg szemét. Lõttem pár képet, megy a Greenfo-nak.
Legyet egyáltalán itt, Pest környékén szép helyeken bringázni, úgy hogy elõtte ne kelljen 50km-t autózni?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Bringaúton (a sok vendéglátóipari egységnél) temérdek gyalogos. Vágom hogy nincs járda meg minden. De ennyire birka népeket...család csatársorba fejlõdve sétál, mikor meg Mojo, a 30 dekás kutyának nevezett genetikai zsákutca miatt satuzol (no póráz) akkor néznek csúnyán.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
mikor meg Mojo, a 30 dekás kutyának nevezett genetikai zsákutca miatt satuzol (no póráz) akkor néznek csúnyán.
Aszfaltoztam egyet Szentendre - Pap-rét - Visegrád - Pap-rét - Szentlászló - Dömörkapu - Sikáros- Dobogókõ - Pomáz útvonalon. Aszfalt mindenhol príma, hó az úton egy deka sem, és sok-sok bringással találkoztam...ismerõsök is akadtak.