Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2010. március 27. - 09:56
Írta 2010. március 26. - 23:02
Megyek:)monti hiányában cyclocross géppel, de kell az izgalom lefelé
fölfelé meg a derékfájás:))
Öööö...izé... azzal azért helyenként rázós lesz.
Írta 2010. március 26. - 22:17
Vazze Gabi most láttam, hogy névnapod volt tegnap. Mea culpa.. .hogy nem vettem észre. Háromszoros Vivát, Isten éltessen sokáig!
Írta 2010. március 26. - 22:09
Írta 2010. március 26. - 21:00
Írta 2010. március 26. - 20:52
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. március 26. - 18:34
Ronin!
Vasárnap nem lehetne 9:00 indulás UVH Budai oldal?
Kész van Kentaur. Be kell törni!
De délutánra vissza kell érnem városba.
No, most akkor a bõség zavarával küszködhetsz, mert túra ajánlat akad nem is egy.
Nekem a 9 óra is jó, szeretek én is minél hamarabb startolni, csak nem mertem a korábbi indulással elõhozakodni. Ja, vasárnap hajnalban elõre kell tekerni az órát, ezt ne feledd!
A táv kb. 65 km lesz, szint 1350 m, tempó nem rohanós, terepben semmi extra, eleje aszfaltos mászóka.
Tehát aki még jönne,és ha szombaton nem esik sok esõ, akkor indulok vasárnap 9 órakor az UVH budai oldalától.
Írta 2010. március 26. - 17:33
Ronin!
Ha szombaton nem lesz sok esõ akkor én vasárnap megyek terepezni. Szintén betörõs-állítgatós kört. nagykopasz-nagykovácsi felé...
és szeretek korán indulni
Írta 2010. március 26. - 15:07
Írta 2010. március 25. - 22:16
(Íme egy út, amit magam rajzolgattam be.)
Nekem nem nagyon kellett eddig külön itiner, mivel Nokia 6120c-t + egy Nokia GPS-t használok (+Garmin Mobile XT 5 szoftvert), és elég vacakul használható bicajon. Inkább ha elbizonytalanodtam, megállok egy megnézem, merre is az arra. Az útvonalat logolni is lehet vele, de sajnos folyton lefagy (sajnos Nokia E51-gyel is), ezért rajzolgatok inkább... Szóval, egyelõre elég, majd talán egyszer lesz valami komolyabb cucc.
Írta 2010. március 25. - 19:03
Nem, ott nem található útvonal.
Vagy ne p*csölj, nézd meg magad! Hm...?
De,de...van ott út, hiszen jártam arra, csak nem pont így, ahogy vasárnapra tervezem és a tuhun az itiner megmondta volna, hogy sacc per kb. hány kilométer a tervezett táv és a szintet is szerettem volna tudni. Na, mindegy.
Ha valakinek van kedve vasárnap egy közös tekerésre, megyek egy Szentendre - Lajos-forrás (aszfalt) - Csobánka - Szántói nyereg - Hosszú-hegy - Csobánkai- nyereg - Kevély oldal - UVH távot. Remélem nem lesz sok esõ, 10 órakor tervezem az indulást az UVH-tól.
Írta 2010. március 25. - 13:04
Hétvégére meg jó túrázást!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2010. március 24. - 22:22
Szóval, ha lesz másnap, nem biztos a menet...gondoltam, ha mentek, elgurulok én is, aztán trappolunk egyet. (Itt meg Pilisi Forrástúrák van, arra izgultam.)
Írta 2010. március 24. - 22:19
holnap van "csapatmegbeszélés", vagyis az én névnapi ivászatom ;-)
annyi benne a szopó, hogy a rajt/cél terület durván nem egy helyen található, de még Egerig is bõõõõven utazni kell.
mondjuk, én hazagyaloglást terveznék
Írta 2010. március 24. - 22:14
Írta 2010. március 24. - 22:05
ha puncija lenne, meg 86 éve, lehetne teréz mutter is akár
de mielõtt elkezdenenénk egymásét verni:
szombaton bükki házak TT rajt lesrét-cél, Tamás kút gyalog, fõleg, nemtom TT lapján fenn van-e
Írta 2010. március 23. - 20:26
Tulajdonképpen...Hm, ez tulajdonképpen még egy sértés is lehet.
![]()
Tudja. Higgy neki!mindensetre ha lényegesen nagyobb az meg vmi kóros elváltozás. kezeltetni kéne.
de Zee-nek meg röntgemszeme van ? vagy honnan tuggya ?
Ez bizony jogos aggály!Pedig igaz, hiszen nem illesztette a mancsát nagy sebességgel az arcodhoz, még a Nagy-Szoplák után sem!
Bár, ha még egyszer meglát téged térképet böngészve útvonalat tervezni lehet, hogy nem tudjuk lebeszélni.
Nem, ott nem található útvonal.Miért van az, hogy ha tervezni akarok egy útvonalat a turistautak.hu oldalon, akkor most pl. a tervezett táv felénél kiírja, hogy nem található megfelelõ útvonal, holott egyértelmûen egy jelzett úton akarom végig vezetni a pöttyöket ???
Vagy ne p*csölj, nézd meg magad! Hm...?
Írta 2010. március 23. - 18:45
Írta 2010. március 23. - 18:19
Azért hozzá tenném Zsizsi kezénél csak a szíve nagyobb!
Hm, ez tulajdonképpen még egy sértés is lehet.
![]()
Pedig igaz, hiszen nem illesztette a mancsát nagy sebességgel az arcodhoz, még a Nagy-Szoplák után sem!
Bár, ha még egyszer meglát téged térképet böngészve útvonalat tervezni lehet, hogy nem tudjuk lebeszélni.
Írta 2010. március 23. - 15:10
de Zee-nek meg röntgemszeme van ? vagy honnan tuggya ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére