Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

hát tegnap 39.2 -fokos lázzal értem haza a munkából, most gyógyítgatom magam. Én is mennék Normafa felé, Budakeszirõl nincs messze:) csak gyógyuljak már meg, unom már a fekvést...

Aki teheti menjen jó sokat:)

Mielõbbi gyógyulást !

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

erdészeti utakat (pap réti pl, dömöit nem mindig) le szokták tolni
olyan centi 2 sima hó szokott maradni. ami persze lefagy de azért általában járható

idén nem tudom mi a hlyzet

A hó kb. 5-8 cm az erdészeti aszfalton/pilis/ és sok az autónyom-szerintem járható-tegnapi képek az útról!havazás után! :)
http://picasaweb.goo...762272040112178

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szombat-vasárnap úgy kb. 70 kilcsit talpaltam a hóban. Jó volt, kitisztult a fejem, a tüdõm. Most egy-két nap meló, aztán megyek, megnézem a téli olimpia megnyitóját. Anna, neked mielõbbi gyógyulást! Úgy tûnik, itt az évi "rendes" takonykórod. :P Csak ügyesen.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
erdészeti utakat (pap réti pl, dömöit nem mindig) le szokták tolni
olyan centi 2 sima hó szokott maradni. ami persze lefagy de azért általában járható

idén nem tudom mi a hlyzet
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Mindenekelõtt jobbulást kívánok!

hát tegnap 39.2 -fokos lázzal értem haza a munkából, most gyógyítgatom magam. Én is mennék Normafa felé, Budakeszirõl nincs messze:) csak gyógyuljak már meg, unom már a fekvést...

Aki teheti menjen jó sokat:)

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás

"sala technologi"

Pedig én mondtam a haveromnak, hogy k-val kell írni. Ez így télleg vicces...
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Az aszfalt az nem is kérdés, ha nincs más megoldás, feltéve ha az nem egy forgalmas országút és a KRESZ is enged rajta közlekedni. Ilyen idõtájt ennyi hó után nem hiszem hogy az erdei aszfaltutak járhatóak pl. Pap-rétre fel vagy a Sikárosi? A Szentendrei út mellett lakom...hát néha nagyon szörnyülködöm az outisokon amint a rengeteg autóval osztozva az aszfaltcsíkon elhúznak mellettem. Ott én csak a járdán merek közlekedni.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Mire nem jó egy klassz bakancs, kamásli, és egy kis mehetnék. :) Mindent lehet pótolni, így a "terepezést" is, csak más eszközökkel.
Amúgy meg, ha arra vártok, hogy száraz legyen az erdõ, addig menjetek aszfaltra. Ott is gurul a "gép"! ;)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Gondoltam is rád Ronin úgy voltam vele ha te ma mész bringázni akkor már erõsen befordulhattál. Azt azért örömmel látom hogy maradt benned józanság :) .Megértelek már nekem is nagyon mehetnékem van.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
A legszomorúbb az egészben, hogy a jövõ héten is havazást jósolnak... hát igen, az utóbbi években(évtizedben?) nagyon lájtos volt a tél... pfuuu, mire ez a rengeteg hó elolvad a hegyekben és száraz lesz a talaj, szerintem május lesz mire végre egy jót terepezhetünk.Kezdek magamba fordulni. :cry:

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
És az idõjárás el is döntötte a mai nap sorsát...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hm, nekem igazi téli hangulatom van. Itt fenn a hegyekben egész nap esett a hó, nem hogy esõ! :)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Most jöttem be a kutyával, itt a III.kerületben jelenleg szemerkél valami havas esõ féleség. Holnap totál hangulatfüggõ lesz az indulás, és ahogy a mostani esõt elnézem... a vak is azt mondta, hogy majd meglátjuk! :chin:

Ki tudja mi esik le reggelig.:) Ilyen idõben persze én sem erõltetem.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Mikor indulsz?

Most jöttem be a kutyával, itt a III.kerületben jelenleg szemerkél valami havas esõ féleség. Holnap totál hangulatfüggõ lesz az indulás, és ahogy a mostani esõt elnézem... a vak is azt mondta, hogy majd meglátjuk! :chin:

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Semmiho,
kösz az infót, kapóra jött a tudósítás, pont azon morfondíroztam vajon milyen lehet a János-hegy - Normafa környéke hó és aszfalt ügyileg. Ha holnap nem szól közbe az idõjárás elnézek arra.

Mikor indulsz?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

3000 kCal körülé értékre saccolom ezen a kb. 700 m emelkedéssel tarkított 29.4 km-es kis túrán, a gyakran 170 feletti pulzus miatt. Hát igen, nyáron ugyanez 2000 kCal és nem ennyire kemény túra. De cserébe fejleszthettem az egyensúlyérzékemet! ;)

Meglepõdnél, de ANNYIVAL nem lesz több a kalóriafogyasztás magasabb pulzusnál - montival nagyon nehéz az 1000 körülit elérni óránként, az kábé 185-ös átlagot jelent.

Elég jó a hóállapot, én kb 20 montissal találkoztam Normafa környékén. Viszont a szerpentin Szépjuhásznéig havas, a legnagyobb örömömre, mert így én is le tudtam végig menni a buszmegállóig. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
háát, ha emeltdíjas, azért az már nem rossz!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
egy hónap alatt 4500 oldalmegtekintés az jónak számit? :D szerintem nem...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hehe, terjecc, vaze, terjecc' :-)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
mai nap fénypontja, google analitics szerint ilyen kulcsszóra kerestek rá ma az oldalamra vadászva

"sala technologi"

:D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/