Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Bögrevirág

Bögrevirág

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Hétfõn pedig Tanúhegyek kerékpáros teljesítménytúra B
Badacsonytördemic faluháznál van a rajt és cél, 70 km/760 m szint, 50 km/540 m szint, 30 km/285 m szint.
Én lehet lemegyek, valaki csatlkozik? Bp-rõl aznap le (kocsival:-)), az 50 vagy a 70 km jó lehet.

Bögrevirág
Bögrevirág

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Mi a lányokkal vasárnapra a szokásos Papréti aszfaltos tekerést tervezzük, vagy Visegrádnak bukunk át, vagy Szent Lászlónak. Szívesen látunk bárkit. Tali Vasárnap 10-kor az UVH-nál

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kb. Tapolca, szóval még igazából Veszprém megye.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Zalán belül hova igyekszel?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Igen, országútival is jó.

Köszönöm, tökéletes lesz.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nekem nagyon szimpi. És tekerhetõ? Már 8 baron, 30-as átlaggal, most nem a fullyval mennék. :D

Igen, országútival is jó.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem nagyon szimpi. És tekerhetõ? Már 8 baron, 30-as átlaggal, most nem a fullyval mennék. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Le kell mennem hétvégén a Zalába, kérdésem, hogy a 8-as út Fehérvár és Veszprém közötti szakasza mennyire necces. Nem vagyok egy szívbajos, simán végignyomom a 7-esen is Fehérvárig, de a 8-asról már elég sok rémtörténetet hallottam. Veszprém után már elkanyarodnék róla Tapolca felé.

Nagyon necces. Várpalotáig olyan (21km) mintha autópályán mennél leállósáv nélkül és utána is 2x2 sáv. Elütni szerintem nem fognak :) , de folyamatosan kint vannak a rendõrök. Van rá alternatív útvonal, ami csak az utolsó 4,6km-en megy a 8-ason ahol már sebességkorltozás van és csak 2km-rel hosszabb. Kiindul

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Le kell mennem hétvégén a Zalába, kérdésem, hogy a 8-as út Fehérvár és Veszprém közötti szakasza mennyire necces. Nem vagyok egy szívbajos, simán végignyomom a 7-esen is Fehérvárig, de a 8-asról már elég sok rémtörténetet hallottam. Veszprém után már elkanyarodnék róla Tapolca felé.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ó, köszi! Erre nem is gondoltam. :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
A Bakony topikban nézelõdj.
Mintha Andris és MJani tervezné a dolgot és akkor, ha csatlakozol hozzájuk, meglenne a tempód is.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Néztem egy teljesítménytúrát... Bakony 200 orsz
Itt úgy látom, hogy egyszerre indulnak az egy távra nevezettek.
Egy teljesítménytúrán hogy van ez? A térképet kell nézegetni közben? Elmarad a Bakony Maraton, és valamit kellene csinálni a hétvégén. ;)
Jön valaki?

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Annyira azért nem idegesített fel a kutya, mondjuk, ha elkap, akkor más lett volna a helyzet. De azért jó kis borozást rendeztünk. Persze gyalog mentünk, mert a Kriszta nem akart vezetni, a gyaloglás már nem esett jól.
Jó kis borokat ittunk, 2 olasz rozé és egy Gere olaszrizling lecsúszott, de a Vylyan pincészettõl a Bogyólé nevû csodától óvva intek mindenkit. Nem jó és olyan savas, hogy wc-t lehet vele tisztítani. Szerintem ott is végezte.
Hétvégén valami tekergõzés?

A Vylyan bogyólé az "új bor"=bojolais/savanyugabi/ késtél kb.7 hónapot-májusban ez már élvezhetetlen,de ne legyen VV "haragos" egy kis túrát is "reklámozok"-egyszerûen elérhetõ + remek helyeken lehet tekerni. :)

Picasa Web Albums - oldbikeold3 - cserh
http://picasaweb.goo...iKikeletSarban#

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Zoli komám fuska gora maraton kemény 7€ a nevezés

Megkergültél? Még a végén elfáradok.:)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Annyira azért nem idegesített fel a kutya, mondjuk, ha elkap, akkor más lett volna a helyzet. De azért jó kis borozást rendeztünk. Persze gyalog mentünk, mert a Kriszta nem akart vezetni, a gyaloglás már nem esett jól.
Jó kis borokat ittunk, 2 olasz rozé és egy Gere olaszrizling lecsúszott, de a Vylyan pincészettõl a Bogyólé nevû csodától óvva intek mindenkit. Nem jó és olyan savas, hogy wc-t lehet vele tisztítani. Szerintem ott is végezte.

Zoli komám fuska gora maraton kemény 7€ a nevezés
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Nekem családi program lesz. Ha az esõ nem mossa el Dél-Zalában tekergõzünk

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
bojolais hangulat

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Zoli!
Én már láttam, ahogy téged elvét de engem megtalál :) Aztán szerencsére a hölgy meg tudta fogni. Remélem azért a finom borozás kicsit megnyugtatott. Jó volt a túra tényleg, de a legvégén a hazamászás mindig kinyír...

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

...fékezek. Sõt még a gyalogosok mögé és beállok, egyszer csak észrevesz :)

Ilyenkor én is lassítok. Ha nem férek el a váltóval vagy fékkel zörgök kicsit. Ilyenkor még a gyalogos szokott bocsánatot kérni és gyorsan félre áll mert látja "a bringás" részérõl a jóindulatot, én meg megköszönöm, hogy elenged.
Sötétben meg oda nyomom a fejlámpa szúróját amelyik oldalon el szeretnék menni, na az is hatásos! Feltöltött kép

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..