Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Ezen elég sokan felmegyünk. És ezen lemenni nem annyira para, de a LEVEL 3-on nekem már nagyon necces. A múltkor amikor a szakadó esõben edzettem, egy lány kérdezte, hogy ezen lejut-e a reptérre. Mondtam, hogy igen, de neki nem ajánlom (vizesen), ennek ellenére belerongyolt, remélem leért. Nem ismertem versenyekrõl, szóval nem egy ismertebb versenyzõrõl van szó.

Amúgy továbbra is állítom, hogy V-fék jobban fog. Jól fog az XT, de azért a kerámiás XTR mindent vitt, azt a fékerõt semmivel sem tudtam még überelni, pedig sok tárcsát kipróbáltam már.

egyszer odadom lujzikát (csak meg kell légteleníteni, meg szerezni gyári betétete bele :)) próbáld ki
ha az sem elég akkor nem a tfékel van baj :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ezen elég sokan felmegyünk. És ezen lemenni nem annyira para, de a LEVEL 3-on nekem már nagyon necces. A múltkor amikor a szakadó esõben edzettem, egy lány kérdezte, hogy ezen lejut-e a reptérre. Mondtam, hogy igen, de neki nem ajánlom (vizesen), ennek ellenére belerongyolt, remélem leért. Nem ismertem versenyekrõl, szóval nem egy ismertebb versenyzõrõl van szó.

Amúgy továbbra is állítom, hogy V-fék jobban fog. Jól fog az XT, de azért a kerámiás XTR mindent vitt, azt a fékerõt semmivel sem tudtam még überelni, pedig sok tárcsát kipróbáltam már.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Ha kihívást akartok a HHH-n, van pár ajánlatom. :) A szuszogó ugye süti, mindenki nagytányéron felmegy, ez a LEVEL 1.

LEVEL 2

Feltöltött kép

Ez a könnyebb, a reptér végén lévõ 5ös elágból a S csíkon elmászunk a betonút végéig. Van benne falépcsõ is, de simán kitekerhetõ, csak sebesség kell. Érdemesebb középtányéron nekimenni, mert jól tapad, s van nyomaték.

ezen lemenni nem para.
gondolom az "új" fékbetéted is azért van, hogy az ilyen szakaszok menjenek.. :)

egyébként ha valaki itt felmegy akkor az szerintem simán mehet az olimpiára
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Ha ilyen kemény mindenki, akkor LE a váltókkal! :D

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
A level 2-ön lemenni is alíg merek, fölfelé az esélytelennek tünik.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ha kihívást akartok a HHH-n, van pár ajánlatom. :) A szuszogó ugye süti, mindenki nagytányéron felmegy, ez a LEVEL 1.

LEVEL 2

Feltöltött kép

Ez a könnyebb, a reptér végén lévõ 5ös elágból a S csíkon elmászunk a betonút végéig. Van benne falépcsõ is, de simán kitekerhetõ, csak sebesség kell. Érdemesebb középtányéron nekimenni, mert jól tapad, s van nyomaték.

LEVEL3

Feltöltött kép

Na ez már húzós, itt már én sem mindig megyek fel. A S-ról a szuszogóval párhuzamosan megy, fölötte, a S és a K közötti fölsõ szaggatott út. Ez is felmegy a csúcsra, de kicsit kanyargósabban. Van benne egy király-szakasz, egy letörésekkel és szétmosásokkal tarkított 30-40 %-os rész, na ott már nagyon a nyereg hegyén kell ülni, s kis mák is kell a sikeres abszolváláshoz. Régen a HHH-n az OX itt ment le, sok esés is volt ezen a szakaszon. Ez már kistányéros. Az elejét kicsit nehéz megtalálni, egyszerûbb fordítva, a csúcson menjetek el északi irányba le a sodroson, s a kerítésre tapadva pattogjatok át a köveken, majd jöhet a katlanDH. Sárban nincs az az atyaúristen, hogy itt lemenjek. :D

A Szuszogó a S és a K közötti felülrõl második szaggatott. Semmi extra, csak jó guminyomás és egyenletes tempó kell. Magadnak tudod csak nehézzé tenni, ha az elején ellövöd a kakaót, illetve, ha 4 baros gumival mész neki...

Ja és még ott a "terminátor", a jó kis lépcsõsorával, de azt sajnos nem tudom ezen a térképen megmutatni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,052 posts
bocs hogy trampli módon belemászok a beszélgetésbe. ez a szuszogó az nem a "Nagyköves" véletlenül? kb egyenesen megy fel a Hármasra. vagy tévedek? régen voltam arra...

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

középtányéros... :D

Na jó, azért mindennek van határa. :)

Csak tippem van, hol van ez a Szuszogó pontosan; a Virágos-nyereg felõl ha elindulunk lefelé Határ-nyereg irányában a sárga jelzésen, csak éppen kb. e két pont közt félúton balra felfelé fordulunk tovább a sárga úttal, fel az Újlaki-hegy felé?

Valami ilyesmi, de gõzöm sincs melyik az Újlaki-hegy. Szóval, elindulsz a Virágosnyeregtõl a sárgán a felsõ hangár irányába, még a hangár elõtt jóval van egy éles balra nagyon köves út, ami szinte párhuzamosan fut a "DH" szakasszal. A sárga egy idõ után letér a kövesrõl és bemegy az erdõbe, a köves meg felvisz a HHH-ra. No, ez az az ominózus rész, fel a tisztásig.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
Csak tippem van, hol van ez a Szuszogó pontosan; a Virágos-nyereg felõl ha elindulunk lefelé Határ-nyereg irányában a sárga jelzésen, csak éppen kb. e két pont közt félúton balra felfelé fordulunk tovább a sárga úttal, fel az Újlaki-hegy felé?

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Elsõre nekem is csak kicsin sikerült kitekerni még régebben (azóta is csak kicsin tudom:)); de egy erõsebb télleg simán végig megy ott középen.:) Amúgy tényleg csak azon múlik mennyire tud az ember egyenletesen tekerni.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Tényleg ki lehet tekerni a Szuszogót, megspóroltam egy Sportszeletet.:D

"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Szuszogó a neve ennek az emelkedõnek.
Egy Sportszeletért felmegyek neked rajta ! Akár a Te bringáddal is. :-))
Amúgy nagyon jó, hogy visszamentél újra megpróbálni. Így lehet jól gyakorolni ezeket a nehezebb részeket. Próbáld meg legközelebb is, ha arra jársz. Egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy végig sikerült menned rajta. Nálam legalább is így volt.

Tényleg ki lehet tekerni a Szuszogót, megspóroltam egy Sportszeletet.:D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
akkor megbeszéltük sirály!!! Aztán tényleg nem lesz ugye küllõszaggató tempó? XD
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
akkor megbeszéltük

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Oké, jó a péntek, de dinnye 14.00-ig dolgozik a Parlamentnél onnan egybõl tudunk indulni, nekem változó szerintem és általában én is végzek addigra.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Szia Sala! Meggyõzöm az embert! Remélem addigra már nagy sár se lesz.

annyit változott, h péntek lenne jó nekem, akár egész nap, szolidan, SS bicajjal

legalább a menetjavító cucc is eljut hozzám végre :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Zee, nem o eros, hanem mi vagyunk gyengek. :D

Olvastam a beszamolod a Merkapt honlapon, jo lett! Gratula! :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Most néztem meg jobban Dante ajánlatát . Azt hittem, hogy csak úgy kiruccannak mozogni egy kicsit...de hát ez egy komoly verseny. Így már értem mire gondolt ezalatt, hogy "ne aggódjak, majd megvárnak". :D

Neki az csak egy kis mozgás :) tudod olyan mint amikor lightosan teker egyet.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
na ja, az ördög, meg a részletek...!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Ne szarozz Ronin, kimész viszel palettát meg ecsetet, oszt menet közben pamacsolsz egy tájképet is!
Na!? :D

Most néztem meg jobban Dante ajánlatát . Azt hittem, hogy csak úgy kiruccannak mozogni egy kicsit...de hát ez egy komoly verseny. Így már értem mire gondolt ezalatt, hogy "ne aggódjak, majd megvárnak". :D