Én csak azt az emelkedõt ismerem, amin a buda maraton megy fel a 2. körben. Az LEVEL mennyi?
Ez soha nem volt kérdés...
Budán nincs semmi extra emelkedõ, 32×18-cal lényegében minden megtekerhetõ.
Én csak azt az emelkedõt ismerem, amin a buda maraton megy fel a 2. körben. Az LEVEL mennyi?
Ez soha nem volt kérdés...
Ez soha nem volt kérdés...... nem a tfékel van baj
A sebesség mindent megold.
Ezen elég sokan felmegyünk. És ezen lemenni nem annyira para, de a LEVEL 3-on nekem már nagyon necces. A múltkor amikor a szakadó esõben edzettem, egy lány kérdezte, hogy ezen lejut-e a reptérre. Mondtam, hogy igen, de neki nem ajánlom (vizesen), ennek ellenére belerongyolt, remélem leért. Nem ismertem versenyekrõl, szóval nem egy ismertebb versenyzõrõl van szó.
Amúgy továbbra is állítom, hogy V-fék jobban fog. Jól fog az XT, de azért a kerámiás XTR mindent vitt, azt a fékerõt semmivel sem tudtam még überelni, pedig sok tárcsát kipróbáltam már.
Ha kihívást akartok a HHH-n, van pár ajánlatom.
A szuszogó ugye süti, mindenki nagytányéron felmegy, ez a LEVEL 1.
LEVEL 2
Ez a könnyebb, a reptér végén lévõ 5ös elágból a S csíkon elmászunk a betonút végéig. Van benne falépcsõ is, de simán kitekerhetõ, csak sebesség kell. Érdemesebb középtányéron nekimenni, mert jól tapad, s van nyomaték.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
középtányéros...
Csak tippem van, hol van ez a Szuszogó pontosan; a Virágos-nyereg felõl ha elindulunk lefelé Határ-nyereg irányában a sárga jelzésen, csak éppen kb. e két pont közt félúton balra felfelé fordulunk tovább a sárga úttal, fel az Újlaki-hegy felé?
Szuszogó a neve ennek az emelkedõnek.
Egy Sportszeletért felmegyek neked rajta ! Akár a Te bringáddal is. :-))
Amúgy nagyon jó, hogy visszamentél újra megpróbálni. Így lehet jól gyakorolni ezeket a nehezebb részeket. Próbáld meg legközelebb is, ha arra jársz. Egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy végig sikerült menned rajta. Nálam legalább is így volt.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Szia Sala! Meggyõzöm az embert! Remélem addigra már nagy sár se lesz.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Most néztem meg jobban Dante ajánlatát . Azt hittem, hogy csak úgy kiruccannak mozogni egy kicsit...de hát ez egy komoly verseny. Így már értem mire gondolt ezalatt, hogy "ne aggódjak, majd megvárnak".