Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2011. January 03. - 20:06
Milyen az országút? Montival mennék fel, úgyhogy a jeges/jégbordás úton kívül minden jó lehet.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2011. January 03. - 13:28
Hú, nagyon tuti képek!gyalogszerrel ugyan, de ma is olyat láttunk amit nem a tv-ben kell megnézni
Képtár
Én is elvoltam hétvégén, majd este mutatok képeket.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. January 03. - 12:17
jók a képek, de hol a biszikli? ,-)
Posted 2011. January 02. - 23:57
gyalogszerrel ugyan, de ma is olyat láttunk amit nem a tv-ben kell megnézni
Képtár
Már kezdem megszokni, hogy Tõled mindíg különösen jó fotókat látok
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Posted 2011. January 02. - 22:58
A múlt héten mi is voltunk gyalogolni, akkor a Gerecse teteje látszott így ki a felhõtengerbõl, de közel sem volt ennyire tiszta a levegõ.
Ez igazán remek kép.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2011. January 02. - 21:19
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2011. January 01. - 22:57
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. January 01. - 22:54
Ma kiruccanok egy rövid körre, ha idõben el tudok még indulni, elmegyek a HHH-ig, megnézem a versenyt, szóval lehet, hogy összefutunk!
És a legvégén tényleg összefutottunk.
Érdeklõdés hiányában a holnapi Zsíros-hegy túrára csak magamhoz kell igazodnom, úgyhogy majd akkor indulok el amikor jól esik. A mai HHH-en tett kis tekerés tanulsága az volt, hogy ahol nincs letaposva a hó ott tekerhetetlen-élvezhetetlen az út, szerintem a Zsíros-hegy felé is -távolodva a várostól- egyre inkább csak gyaloglásra alkalmas a terep. Lehet elindulok arra, ám ha nem tekerhetõ akkor megfordulok irány Normafa.
Posted 2011. January 01. - 12:49
(Holnap sajnos nem tudok menni, bár szívesen mennék.)
A hó letaposott és nagyon jól tekerhetõ a HHH-n, tegnapelõtt voltam arra. Ó igen, tegnap meg szánkózni voltunk és gyalogtúrázni, Normafától Hûvösvöngyig mentünk (és csúsztunk), piszokjó volt! :-> (természetesen no alcohol;->)
Posted 2011. January 01. - 11:09
Ma felnézek a BÚÉK kupára a HHH-ra, hogy lássam milyen a terep.
Posted 2010. December 30. - 07:43
Posted 2010. December 29. - 21:32
10-12 centi ha lehet maximum. A túrautakon letaposott, jól tekerhetõ a hó, felfelé sincs gond. Tegnap délután teszteltem az utat, Normafától majdnem egészen HHH-ig. Már kezdett sötétedni, így kb. Határ-nyeregig mentem, onnan visszafordultam Normafa felé. Kitûnõek a körülmények, FUN a köbön! :->
Az jó lesz.
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. December 29. - 13:18
És nagy?
10-12 centi ha lehet maximum. A túrautakon letaposott, jól tekerhetõ a hó, felfelé sincs gond. Tegnap délután teszteltem az utat, Normafától majdnem egészen HHH-ig. Már kezdett sötétedni, így kb. Határ-nyeregig mentem, onnan visszafordultam Normafa felé. Kitûnõek a körülmények, FUN a köbön! :->
Posted 2010. December 29. - 10:21
Posted 2010. December 29. - 07:23
Posted 2010. December 29. - 01:01
Errõl jut eszembe. Van hó a HHH-n?
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. December 29. - 00:07
http://commondatasto...al/38492311.jpg
A fotón látszik egy zsákutca tábla, az a jó irány.
Posted 2010. December 28. - 15:39
A korábbi link a www.rekettyés.hu oldal alján található hivatalos gps cím, viszont nem azonos a Rekettyés valódi helyével.Köszi. Kocsival fel lehet menni oda? Tervezem, hogy megyek Buék kupára, azért kérdezem.
Egy térkép fotón bejelöltem hol találod: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
A nagy kanyar után be kell menni jobbra két régies állapotu vaskos terméskõ oszlop között (ott is lehet parkolni de gyalog messze van) ott még tovább a fák között amíg el nem érsz egy kerítésig. A kerítrés után közvetlen balra és ott már meg fogod látni. ..nem az elsõ házikó.
Posted 2010. December 28. - 14:18

Sign In
Create Account

Back to top