Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2011. January 29. - 18:29
Hol és mikor találkoztok, mert én is mennék.[/QUOTE]
Sajnos az én szereplésem ezen a túrán kérdéses,mert 2hete térdfájdalmakkal küzdök.Kicsit utánanéztem neten mi lehet a próbléma,és ráakadtam egy futótérd nevû térdproblémára,szinte biztos hogy ez az amivel énis küzdök.Akinek van evvel kapcsolatban valamiféle tapasztalata irjon legyen szives!(nyilván a leghatásosabb gyógymód az amire kiváncsi lennék:) )
3napig pihentettem a lábam, azthittem jobb lett,ma mentem (volna) egy tesztkört ,de kb 5 km-után úgy döntöttem inkább nem erõltetem...
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Posted 2011. January 29. - 17:41
Van valami pontos terved?indulási idõ mennyit akarsz kint lenni.Össze raktam a monthyt ,de még kise próbáltam, állandóan az óútit nyúzom.Csak korán még nagyon hideg lesz.Nem tudom, kéne még egy kis infó
Posted 2011. January 29. - 16:22
Hol és mikor találkoztok, mert én is mennék.
Posted 2011. January 27. - 22:30
Posted 2011. January 27. - 21:43
Posted 2011. January 27. - 21:16
Valamiért a saját képeimet látom a link alatt.
Próbáld úgy, hogy a picasara írd be Adorján mai fotói. Lehet hogy úgy jó lesz.
Posted 2011. January 27. - 21:10
Találtam két fotót a fakitermelésrõl.
http://picasaweb.google.com/home
Valamiért a saját képeimet látom a link alatt.
Posted 2011. January 27. - 21:08
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. January 27. - 20:59
Posted 2011. January 27. - 20:49
Elég gyakran járunk arra! legutóbb két hete voltunk.Ha pilisszentkereszt felõl mész be van egy tábla, hogy a biciklis utat csak márciustól augusztusig lehet használni, de nekünk még senki sem szólt,pedig jó pár erdésszel találkoztunk már! A sífelvonó háztól kb másfél kilóméterre pilismarót felé az útra pakolják le a kivágott fákat teljesen elzárják az utat. Ha arra jársz, csak óvatosan!Járt valaki mostanság a Király-Kúti-Nyereg - Pilismarót útvonalon aszfalton, végig lehet-e rajta menni és van-e tiltó tábla az úton valahol?
Mert a Pilisi Parkerdõ Zrt. honlapján még mindig az van kint, hogy a tavaszi viharkárok miatt az útvonalon tilos közlekedni, és ha valaki mégis arra vetemedik, akkor ezt 10ezer forint büntetés terhe mellett akár meg is teheti. Hétvégén lehet arra kerekeznék. Legutóbb a Rám-hegyig elmentünk, odáig semmiféle tiltást nem láttam.
Posted 2011. January 27. - 20:37
Most hogy mondod, mintha láttam volna ezt a fakitermeléses részt a picasán. Lehet ez az a kép ?
ilesmi
de sztem nem ezek
nem emléxem gépekre meg emberekre csak a farakásra
Posted 2011. January 27. - 20:35
összel csak egy madzag volt kihúzva (2 m fölött kb) a maróti elágazásnál kb 1 km szakaszon hogy fakitermelés, tényleg termelték le a hegyoldalt szépen. amúgy egy szót nem szóltak. én megvártam mig befejezték a rakodást, annyi.
de amúltkor linkelt vki képeket itt a topikban hogy hosszában van teljes szélességben farakás. de nyilván ki lehet kerülni.
meg vmi brinngás újság mostani számában van túraleírás, benne van ez az út is, még képpel is. vmi környékbeli bolondbringás írta
Most hogy mondod, mintha láttam volna ezt a fakitermeléses részt a picasán. Lehet ez az a kép ?
No, de száz szónak is egy a vége, valószínûleg vasárnap, TheKop és jómagam eltekerünk a Rám-hegy felé, lehet onnan le Pilismarótra, majd Apátkúti völgyben fel Pap-rét - Szentendrére. Ez a terv nagy vonalakban, aki kedvet érez csatlakozzon hozzánk.
Posted 2011. January 27. - 20:22
Járt valaki mostanság a Király-Kúti-Nyereg - Pilismarót útvonalon aszfalton, végig lehet-e rajta menni és van-e tiltó tábla az úton valahol?
Mert a Pilisi Parkerdõ Zrt. honlapján még mindig az van kint, hogy a tavaszi viharkárok miatt az útvonalon tilos közlekedni, és ha valaki mégis arra vetemedik, akkor ezt 10ezer forint büntetés terhe mellett akár meg is teheti. Hétvégén lehet arra kerekeznék. Legutóbb a Rám-hegyig elmentünk, odáig semmiféle tiltást nem láttam.
annak semmi baja nem volt nyáron sem (a hoffmann felé menõ ág volt gatya állapotban, de már asszem azt is megcsinálták)
összel csak egy madzag volt kihúzva (2 m fölött kb) a maróti elágazásnál kb 1 km szakaszon hogy fakitermelés, tényleg termelték le a hegyoldalt szépen. amúgy egy szót nem szóltak. én megvártam mig befejezték a rakodást, annyi.
de amúltkor linkelt vki képeket itt a topikban hogy hosszában van teljes szélességben farakás. de nyilván ki lehet kerülni.
meg vmi brinngás újság mostani számában van túraleírás, benne van ez az út is, még képpel is. vmi környékbeli bolondbringás írta
nem kell ezt a dolgot annyira túlparázni. most még legalábbbis. majd meglátjuk zoltán titkár mit fog kitalálni a geci szemét hegyibringások ellen.
Posted 2011. January 27. - 20:11
Posted 2011. January 27. - 16:07
Posted 2011. January 27. - 00:38
mindenestre ezek után a maratonok kijelölését illetõleg fent nevezett véleményét asszem nem tekinthessük mérvadónak
Posted 2011. January 27. - 00:23
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Posted 2011. January 26. - 23:55
Már õ sem a régi.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2011. January 26. - 21:14
Ááá, meg sem lepõdöm rajtad...!Hehh, én akartam menni 3-4 órát, de eltévedtem valahol Tokod felé, s 6 lett, ez van. Kicsit necces volt 2 kulacs csapvízzel és 2 banánnal, de egész jól bírtam. Volt is benne 1800 szint, annyira síkon sikerült menni.