Specialized Pitch comp vs Merida Trans-mission D1000
)
Kona Dawg
Specialized Pitch comp vs Merida Trans-mission D1000
)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Látom nagyon elégedett vagy a pitch-csel! A pro, vagy a comp verziód van? Az elsõ villa rugóútja állítható?a pitch ilyen szempontbol tenyleg marha jo - tekeresnel alig pogozik, de megis szepen mozog ahol kell
mindenesetre most is azt mondom hogy a brain a legjobb kompromiszum eddig, de rohadt nagy kompromisszum
Hát én a a foxos brain lite-tal tudom összehasonlítani. Ahhoz képest egy álom. (A brain lite az elsõ próbálkozások egyike volt, csak a csillapítást lehetett rajta állítani. Tehát alapból jó keményre volt hangolva. A mostani verziókban már máshogy mûködik a brain, pontosabban az évek során tovább fejlesztett változatokban mást és mást csinált a brain tekerõ.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
A nagy szerviz mit is jelent ebben az esetben?Brain feltöltés,és légkamra karbantartás?nagy szervíz 150 óra/per év (?).
2008-as carbon epicen van valami árulkodó jel amit vásárláskor különösen figyelni kellene?
A tag állapota hogyan ellenörizhetö?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
RAUH-Welt
B E G R I F F
basszus akkor milyen lehetett a foxos, ha ez jól mozog ?
én elkerülném a speci tagos speci vázakat...
(elvileg a speci tagokat 25, a villákat pedig 50 óránként kellene garanciális szervizre vinni, hogy megmaradjon a garancia. meg amúgy is túl finom mûszer)
ezt mondom úgy, hogy nincsenek primer forrásaim.
Aszfalton gyakrabban fogok menni. 80 -100000 környéken szerinted melyik bringának nagyon jó az ár/felszereltség aránya?
a 2008-asból jó az 55 ös, és 80 ért még kb reális is (és a színe volt a dream silver amúgy, tipusra csak simán crosstrail)
2009-esbõl viszont nincs 55-ös csak 38/43/49/53/58 (s,m,l,xl, xxl). viszont ezek baromi hosszúak, abból max 53 de lehet az is hosszú lenne.
a 2009-es akkor éri meg ha sokat akarod terepen is használni, és igazából fejlesztési alapnak tekinted, mert amúgy a legjobb geó a cross vázak közt (úgy értve hogy tán a legközelebb áll a montikhoz). ha viszont inkább aszfalt akkor a 08-ast.
elég gyenge felszereltség
és a 08-as crosstrail váz még nem is volt akkora csobbanás hogy a vázér megérje (a 09- es meg az idei viszont zseniális darabok)
szal nem tudom mennyiért megy, de amennyi a listára lehetett annyiért biztos hogy lehet jobbat kapni.
én elkerülném a speci tagos speci vázakat...2008-as carbon epicen van valami árulkodó jel amit vásárláskor különösen figyelni kellene?
A tag állapota hogyan ellenörizhetö?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni. :-) Kinéztem egy bringát és kíváncsi lennék a véleményetekre , mert én nem nagyon értek hozzá. Most kezdek ismerkedni a témával komolyabban. :-)
Ez a gép érdekelne: SPECIALIZED 08 CROSSTRAIL DREAM
Várom a váalszokat és elõre is köszönöm a segítséget.