Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Köszi!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Üdv! Orbea mérettáblázat, rajzzal (Specializedet nem találtam hirtelen):

http://www.orbea.com.../ficha_tecnica/
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Hali!
Tudna valaki egy olyan képet belinkelni amin pontosan rajta van az,hogy egy adott váznál a mért értékeket mettöl-meddig mérik?
köszi

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás
Hayesben van valami rugó ami miatt szokott frankó hangja lenni... utánakérdezek majd...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob!
2009-es készletbõl nem maradt s-es pitch raktáron?

comp szerintem maradt

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

nem a fékbetét lóg a féknyeregben?

tuti nem (a hayes raadasul asszem nem is rugos)... kicsit adtam a fektarcsanak is, aztan majd kiderul a gyakorlatban (rohadt hideg).

Déenes

Déenes

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.256 hozzászólás
Rob!
2009-es készletbõl nem maradt s-es pitch raktáron?
Feltöltött kép
www.magicteam.hu

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A linkelt Specialized oldalon a típusok mellett kép is szerepel, így ellenõrizheted hogy a Big Hit-ek közül melyik szerepel a CRC linken és a típusszám alapján ellenõrizheted, hogy az egyezik e a te gépedhez ajánlottal. Mivel csak annyit írtál, hogy S-Works-höz jó e, hogy adjon választ rá az, aki nem tudja, hogy milyen modell S-Works változatához kell???

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Evanson három kattintásból megvan ez, de nem ez volt a kérdés lényege... A CRC-n után gyártott van (lásd kép) és a leírás igen szûkszavú: Big Hit 8 and Other, amibe sok minden belefér, nem szeretnék potyára rendelni valami apró eltérés miatt, és ugye kis hazánkban reménytelen jelenleg, utána kérdeztem...

xle

xle

vendég

• fórumtag
  • 155 hozzászólás
S-works HT-hez? Kép alapján igen.
Ugyanis a speci honlapja szerint: http://www.specializ...anger4021_l.jpg
"Nem felejtem soha el, hogy ki volt mindig velem, azt is mindig tudni fogom, ki fordult ellenem."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Jól sejthetem, hogy ez a váltótartó kell a 2009-es S-Works vázhoz?

http://www.chainreac...x?ModelID=32757

Nagyjából 5-6 kattintás volt: http://www.specializ...=hangerfitchart
Itt lehet keresgélni.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Jól sejthetem, hogy ez a váltótartó kell a 2009-es S-Works vázhoz?

http://www.chainreac...x?ModelID=32757

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

mi az a roval? :) egy szimpla ipari csapagyas stout.

kozben fogtam egy csavarhuzot meg egy kalapacsot, es visszautottem. szerintem rendesen passzol minden, ez ilyen. nem lehet rajta semmit sem allitani, max a csapagyat kicserelni. amit ki kellett pattintani az inkabb porvedo, meg kozpontosito szerepet tolt be, feszites eseten mintha nem is nagyon lenne mas szerepe.

ha megrangatom a kereket, akkor latszik a tarcsanal, hogy picit mozog, de visszall. az a gond, hogy terhelesre ez a pici mozgas megvan ugyanugy. masnal is ilyen a pitch?

nem a fékbetét lóg a féknyeregben?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Ha már szóba jött a Roval, van errõl egy magyar árlista valahol?

A Cseh katalógus szerint: Control SL: 26990Kc Control EL: 20990KcControl AL: 12990KcTraverse EL: 22990KcVillák!: S90: 24990KcE100: 24990KcS140: 30990KcE160: 33990KcCseh korona: 10,85Ft

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Ha már szóba jött a Roval, van errõl egy magyar árlista valahol?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
szvsz rendben van a mukodese, csak a 20as tarcsan hallom, hogy van nemi holtjateka. de erre ratehet az is egy lapattal, hogy a gumitol, vagy egyeb dologtol berezonal a tarcsa, es kemeny a fekbetet. inkabb idegesito neha "vonathangon" (mint a vonatkerek a valtonal) kozlekedni, mint magaban a tekeresben zavarna. terepen nem jellemzo, inkabb aszfalton.

a maguram is beleer neha (az gyorsszaras integraltcsapagyas), de nem ilyen gyakran. mar lehet reg megcsereltem volna a ket feket, ha nem lenne vagy 6-7cmel rovidebb a fekcso.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

ezen a cangan kizart, hogy vmi kozepszerunel jobb megoldas legyen (geometriat kiveve) :)
de miert van ilyen "lotyogosre" megcsinalva? terheles miatt?

Lehet félre vezettelek az elõzõ hozzászólásomban. Szóval, ha kiveszem a kereket, akkor az alu távtartók nálam is lazák, lötyögnek. De amint berakom a villába és átdugom rajta a tengelyt, ez a dolog megszûnik, oldalirányba pedig semmi mozgása nincs. Ha menet közben nem lötyög a kereked a távtartók miatt, akkor szerintem sokat ne rágódj rajta :) Ha viszont menet közben van oldalirányú, vagy vízszintes irányú mozgása (ergo lötyög, imbolyog), akkor lehet meg kellene nézetned egy szakemberrel és ha szerinte (is) sz*r, akkor visszavinni ahol vetted és mutatni, hogy, no itt egy ilyen kerék, aminek nem így kellene mûködnie.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

nem olyan veszes az ara. nekem Roval Traversee disc van, konnyebb es olcsobb mint a hasonlo kategorias Mavic.

azert kerdeztem hogy Roval-e, mert az enyemben is ilyen atalakito van hogy 9mm qr, vagy 20mm atutos vagy 25mm atutos tengellyel lehessen hasznalni. es nekem semmi gondom vele

ezen a cangan kizart, hogy vmi kozepszerunel jobb megoldas legyen (geometriat kiveve) :)
de miert van ilyen "lotyogosre" megcsinalva? terheles miatt?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem olyan veszes az ara. nekem Roval Traversee disc van, konnyebb es olcsobb mint a hasonlo kategorias Mavic.

azert kerdeztem hogy Roval-e, mert az enyemben is ilyen atalakito van hogy 9mm qr, vagy 20mm atutos vagy 25mm atutos tengellyel lehessen hasznalni. es nekem semmi gondom vele
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

koszi, ezt neztem, de nemtom, hogy melyik reszetol lesz "roval" (ez vmi brand, vagy technikai megoldas). amugy tuti nem az, mert ahogy elneztem ezek eleg draga cuccok, kizart, hogy ilyet rakjanak ra.

Régi francia(?) márkanév, amit megvett a specialized pár éve. Ránézésre semmi különös nincs benne, de biztos jó ára van... :)