Na, ha egy ilyen távirányító kerülne még a kormányra, akkor nem is maradna helyem
meg kell oldani egyben
rs-nak volt(van) olyan ami a tagot is meg a telót is kapcsolta
Na, ha egy ilyen távirányító kerülne még a kormányra, akkor nem is maradna helyem
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Nincs lock....tulcsillapitott, a folosleges himbalozast akadalyozza....en vazamban teljesen jol mukodik
itt annyira mind1 lett volna, hogy milyen gumival vagy mind csuszott volna - a fuben allt a viz sok helyen.
a regebbi rp2on ket allas van - a zart az csak ilyen felallas, vagy "lock"?
http://www.multicycl...Float20RP23.pdfAkkor lehet elfogy az a "2.5cm tartalék". Legközelebb fújok bele még egy kis levegõt és tesztelgetem mennyire ül be a bringa. Konkrétan az rp23-hoz nem találtam nyomás/súly beállítást, de egy másikhoz igen és aszerint lõttem be 10bárra a tagot és köszönöm az infót megint csak
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
nekem sose volt bajom a Nobby Nic gumaval sarban. teljesen jo az
Akkor lehet elfogy az a "2.5cm tartalék". Legközelebb fújok bele még egy kis levegõt és tesztelgetem mennyire ül be a bringa. Konkrétan az rp23-hoz nem találtam nyomás/súly beállítást, de egy másikhoz igen és aszerint lõttem be 10bárra a tagot és köszönöm az infót megint csak
Nem. Lefelé kéne kiengedni, felfelé meg bekapcsolni? A propedal 3 állása mire vonatkozik?
A régit elég nagy nyomáson használtam, pont a pogózás miatt és csak a hátsó tekerentyût tekergettem terep viszonyok fügvényében. Az rp23-at viszont 3-as (legkeményebb) fokozatban használva kb ugyanolyan volt. Bevallom nem nagyon mertem még jobban kiengedni, nehogy jobban beüljön mint kéne. Majd legközelebb mehet a 2-es. Amikor itthon próbálgattam az 1-2-es fokozatot nagyon finoman mozgott.
Azt azért hozzátenném, hogy az idén voltam elõször "komolyabb" terepen és nem is mertem engedni.
A fõ oka, hogy bármit is állítgattam nem sikerült a pogózást teljesen megszüntetni, amit már-már el is fogadtam volna, ha nem próbálok ki egy másik össztelós bringát az Isaszegi kocsmázós túránkon. Azt bárhogy tekerhettem, nem mozdult be és innentõl kezdve egyenes út vezetett a cseréhez.
A helyzet az, hogy az RP23-al a pogózás eltûnt. Kicsi para volt bennem, hogy kiadok egy valag pénzt és alig érzek majd különbséget, de szerencsére nem így lett. Azóta nyomtunk egy terepes Vértest, meg egy útviszonyokat tekintve szolidabb Pilist és nagyon jól mûködött a cucc.
Kipróbáltam, ha az új tagot annyira leültetem, hogy már szinte leesik az a kis gumigyûrû a becsúszóról, akkor ül be majdnem teljesen a bringa. A hétvégi túráink során a legmélyebb pont kb 2.5cm-re volt a becsúszószár végétõl.
Még egyszer köszönöm a segítségeteket!
Azt megkérdezhetem, hogy miért?
Alchim a 2,25 stroke lehet sok lesz, azzal azét már jó eséllyel bele fog verni a linkplate a nyereg(váz)csõbe (azzal már kb 150-et mozogna ,annyi "tartalék" lehet nincs benne
RAUH-Welt
B E G R I F F
Szeretem azokat a részeketszombaton a korishegyen jottunk lefele (bakony kozepmaraton resze) - a kilato utan ott a turistauton az a sziklasgyokeres resz nekem eleg durva volt.