Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Írta 2010. május 25. - 11:18
AFR tag: nagyon finoman mozog! A Fox minõséget hozza egy-az-egyben. Mondjuk ez nem is csoda, elvileg a Fox szegelte össze a Specinek a tagot. 4 lépcsõs kompresszió van benne, ahol a 4. állásban szinte lockolja a tagot. Igazából nincs rá szükség. Mászáskor, ülve tekerésnél, teljesen nyitott kompressziónál épp csak annyit mozog, amennyit nagyon szükséges, nem pogózik. Ez részben betudható szerintem a váznak is. Kompresszióra egyedül kiállva tekerésnél van szükség, akkor viszont jól jön a 4 lépcsõnyi mennyiség. Lefelé viszont piszok jól teszi a dolgát. A ratatás, köves gyászokat is csodáson kimozogja, viszont nem esik össze egy-egy nagyobb lelépõnél.
E150: Egyetlen negatív tulajdonság: k*rva nehéz. Stucnival, tengellyel együtt 2,7 kila, ami nem kevés. De ebbõl viszont adja is magát a pozitív erénye: hihetetlenül merev. Egy Fox 36-os merevsége mellé simán oda lehet tenni. Mozgása lehet sokakat megosztana, én nem szeretem, ha kimozogja a falevelet is, viszont amikor kell, akkor 15 centi eléggé lineáris utat kapsz, az uccsó 1-2 centin keményedik fel. Kompressziót odatekerve kiálláskor sem bólogat (nagyon nem szoktam használni), a levegõs szárban pedig ott van leültethetõség. A kart eltekerve beül 11 centire, ami mászáskor jól jöhet, de valamit tudnak a Specinél, mert eddig nem volt rá szükség, a geometria nagyon szuper vele, nem emelgeti az elejét meredek mászáskor sem.
Összességében nagyon merev a tag és a villa, nem csinál felesleges mozgást egyik se, de amikor kell, akkor összehangoltan nagyon teszik a dolgukat. Nagy lelépõk, ratataták, mindenen megy át a keró, mint a bolond Rettentõ stabil, jól kitalált kontrukció, tényleg csak dicsérni tudom. Egyelõre még a nehéz súlya ellenére is bent marad a villa a maratonokhoz, bár összességében a 13,5 kilós összsúly nem olyan vállalhatatlan
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. május 24. - 21:33
Eltévesztettétek a topikot?
Propero-hoz mennyire nehézkes sildet beszerezni vajon?
Jó az a Pitch!
Írj privit ha érdekel piros sild!
Írta 2010. május 24. - 10:50
Propero-hoz mennyire nehézkes sildet beszerezni vajon?
Jó az a Pitch!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. május 24. - 10:32
Írta 2010. május 23. - 23:20
Hazafele vác után ellepte a duna a kerékpárutat, s ott álltak csõstûl az emberek. Volt négy srác montival, s amikor megláttak, azt mondták egy versenyzõnek át kell menni. A kis butusok, azt hitték nem vállalom be, mert féltem a bringát :-) de direkt jól jött mert lemosta a sár egy részét a vasról.
Úgyhogy most már szép tiszta a bringa, de terepre egy darabig nem megyek.
Sajnos hiába szeret tekerni az ember, van úgy hogy nincs értelme........
Írta 2010. május 23. - 21:23
Hát lehet, ma megint beleszaladtam egy felhõszakadás utóéletébe... Picasa Webalbumok - G
en meg a felhoszakadasba vegig allat szembeszel volt, a szantofold mellett homokvihar szinten. nah mondom mar csak egy kis eso kellene, es akkor volt minden. ot perc mulva szarra aztam.
Írta 2010. május 23. - 20:40
csak nehogy idõ elõtt megszökjön a bicaj.....
Hát lehet, ma megint beleszaladtam egy felhõszakadás utóéletébe... Picasa Webalbumok - G
Írta 2010. május 23. - 14:17
Írta 2010. május 23. - 11:05
minden cangazasnal halalra gazolsz egy vakondot?
Ha én lettem volna elégé kétdimenziós volna a kiterjedése, tekintettel a 95 kilómra!
Írta 2010. május 23. - 10:13
Pénteken én is kimentem megmutattam a bicónak mi vár rá jövõ hétvégén... Picasa Webalbumok - G
minden cangazasnal halalra gazolsz egy vakondot?
Írta 2010. május 23. - 00:11
Írta 2010. május 22. - 21:58
Nagyon szép a gép...bár én lengõkart,stucnit, nyeregcsövet fehéresitém de igy is okés
inkabb csak azokat a cuccokat cserelgetem, amik funkcionalisan nem tetszenek, es akkor igazitok a gyari szinkavalkadon. baromi csiricsare volt minden rajta (barna markolat, szurke nyereg, kek vaz, piros lengokar, feher villa stb). pedig a vaznak annak nagyon szep szine van - foleg napon, eloben
Írta 2010. május 22. - 21:54
"just chillin killin"
Írta 2010. május 22. - 20:37
gyorujbaratnal kezdodik a bakony, nem csoda, hogy lemondtak a maratont. szinte minden utalatos talaj elofordult, amit nem szeretek: volt azott agyag (cipoben is csuszott), a hegy aljan ossze gyult lemosott laza, suppedos homok, amiben baromi nehez volt tekerni, es sar minden mennyisegben. szinte mindenutt ki volt mosva a talaj, olyan lukak voltak, hogy max ongyilkosjeloltek eresztettek volna neki, nem beszelve arrol, hogy vegig csuszott. igy lejtozes resze sajna kimaradt. volt olyan resz, hogy ugy csuszkaltam lefele, mint sileccel a havon. ott fordultam vissza, amikor ezen a nehez talajon raadasul komplett fak voltak radolve az utra. ketton meg atverekedttem magam (letordeltem az agakat, es atkusztam alatta, vagy atemeltem), de max dozerral lehetett volna tovabbmenni. ez a valtozatos talaj megtette a hatasat, szepen osszeallt minden egybe.
raktam fel tobb kepet:
ImageShack Album - 6 images
a heten lecsupaszitottam egy trekking cangat (munkaba jarasra), es rajottem, hogy mennyire hianyzik a regi cross cubeom hianyzik a haladas, szeretek gyorsan menni. lehet a vegen majd epitek egy 29ert: ide gyorbe az passzol, es a bakonyban sem feneklenek meg vele. a pitch nagyszeru canga, csak, amig 20% bakony es 80% gyor leosztasban hasznalom, nem vagyok benne biztos, hogy hosszu tavon ez lesz a nekem megfelelo.
Írta 2010. május 21. - 23:35
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. május 21. - 23:09
Én hétfõn postáztam nekek a Fox Brain tagot.Mire lehet számítani,mikorra készül el?Sajna nem tudtam munkaidõben telefonálni,utána meg már nem akartam hívni a srácot.
Írta 2010. május 21. - 22:14
Specialized Stumpjumper S-Works (2006) vázamon a Brain Fade szelepet a támvillához rögzítõ csavar megfáradt.... a mérésem szerint M8x0,75 menet van rajta, és ilyet nem találtam eddig egy csavarboltban sem...... tud valaki beszerzési forrást?
köszi
Írta 2010. május 21. - 21:55
Köszi,holnap hivom öket!
én momentán a keddet javasolnám a távbeszélgetés megejtésére
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. május 21. - 21:44
Írta 2010. május 21. - 21:01
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->