Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás

nekem a stumpiban egy 7 alatt cserélték a tagot , s Vargánya még nagyjából vágta is a dolgot.

Eltelt két hét , se kép se hang, azért holnap rákérdezek mi van már.
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

Hans Gruber

Hans Gruber

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Köszönöm a válaszotokat! XC, Comp, Sport, ebben a sorrendben csökken a felszereltség szintje? Vagy más a sorrend?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Szia Hans!

Xc; Comp; Sport a felszereltségi szintet jelölik. Azért csak 7000Ft a különbség, mert két féktesttel és két tárcsával van több a másikon (fékkar azonos), de egy olcsóbb villát kapott. Én a tárcsást venném.

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
A hrxc inkább túlárazott, mivel az 2008-as modell és nem disc (valszeg rajtuk maradt és nem vitték lejjebb az árát)
A hardrock az 2009-es és jobb felszereltség reális áron!

Hans Gruber

Hans Gruber

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Specialized Hardrock Sport Disc Flo MTB | Specialized | Kerékpárok | BIKE ART CENTER KFT.
Specialized HR XC Comp Piros MTB | Specialized | Kerékpárok | BIKE ART CENTER KFT.

Hans Gruber

Hans Gruber

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Sziasztok!
Mit jelentenek a következõ jelölések a Specialized Hardrock kerékpároknál? XC, COMP, SPORT... Teljesen kezdõ vagyok a témában.
Ennél a két biciklinél, hogy hogy csak 7 ezer Ft a különbség, amikor az egyik tárcsafékes? Elõre is köszi!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Tavaly nyáron az Avex a kábelvezetõ szemet 2hét alatt meghozta

akkor ugy latszik csak az en alkatreszeim tartanak ennyi ideig :)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Tavaly nyáron az Avex a kábelvezetõ szemet 2hét alatt meghozta

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

nekem a stumpiban egy 7 alatt cserélték a tagot , s Vargánya még nagyjából vágta is a dolgot.

Csak tudtommal azóta nem õk foglalkoznak vele....

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

ez mikor volt?

hat ha jol emlekszem, akkor novembertol marciusig :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

ez mikor volt?

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

a kabeltartomra harom honapot vartam

ez mikor volt?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
egyaltalan nincs szervizuk? az meredek - kivanok neked gyors ugyintezest! en a kabeltartomra harom honapot vartam, a csavarszett masfel alatt megvolt.

mindenesetre ha nem adtak "cserekeszuleket", akkor 15 nap, es mindennek szerepelnie kell a garancialapon.

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

Sziasztok.

Nekem, ma reggelre lehelte ki a 2008-as epic afr-es brian tag a lelkét. Elvittem a boltba a tagot, azt mondták hívnak ha kész. Elsõ körben szervíz, s ha jól sikerül (remélem) nem kell csere.
Tényleg a rugóstagra hány év garancia jár ?
A bringát én még élettartam garival vettem, de gondolom ez nem vonatkozik a tagra.

Tudja valaki az idótartamát? csak azért kérdezem, hogy sok pénzt vigyek-e a boltba.
Sziasztok.

5(!) év garancia van elvileg az afr-es rugóstagra (a foxosokra nem), ha betartod/bizonyítod a karbantartási elõírásokat + elsõ tulaj.
Ez jól hangzik. Csak az a kérdés, hogy ennek van-e/volt-e bármi értelme itthon, hiszen itthon javítani/karbantartani sem tudták soha ezeket a rugós tagokat :(

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Tudtommal 2 év garancia van a tagra, a Specialized is annyival adna másik tagot jelenleg, ha vásárolni akarsz tõlük.

Amúgy hova, kihez vitted javíttatni?

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Sziasztok.

Nekem, ma reggelre lehelte ki a 2008-as epic afr-es brian tag a lelkét. Elvittem a boltba a tagot, azt mondták hívnak ha kész. Elsõ körben szervíz, s ha jól sikerül (remélem) nem kell csere.
Tényleg a rugóstagra hány év garancia jár ?
A bringát én még élettartam garival vettem, de gondolom ez nem vonatkozik a tagra.

Tudja valaki az idótartamát? csak azért kérdezem, hogy sok pénzt vigyek-e a boltba.
Sziasztok.
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
a karbonra jól rá lehet dolgozni javító szövetet.....szóval ha nem akkora a lyuk, hogy befér rajta a fejed akkor igen.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Én majdnem így vettem egy Carbon Giant vázat. Zsír új volt, csak a felsõcsõn volt egy lyuk. Raktározás közben valahogy kilyukadt. :) RP23-al volt 40000.

taggal mas a leanyzo fekvese :) az ilyen javithato?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

ezen atment egy kamion? az eleje is serult, furcsallanam, ha nem lenne megtekeredve vagy elrepedve mashol is.

Én majdnem így vettem egy Carbon Giant vázat. Zsír új volt, csak a felsõcsõn volt egy lyuk. Raktározás közben valahogy kilyukadt. :) RP23-al volt 40000.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Dehogynem, nyugati szomszédaink új bringát is képesek kidobni. :)

a specit azert meg ott sem szorjak... hasznaltan is nehez jo arban venni :)