Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Írta 2011. április 27. - 16:08
Arn: Az meg rázni fog a teljes telós után. Nehéz lesz neked ideálisat találni:-) Egyébként nem igazán értem, hogy a Triad taggal mit vacakoltak annyit. Az én Stumpimban is eldurrant a csili, de megcsinálták a Factorban 1 hét alatt. 2 éve, lehet azóta amortizálódtak.
Írta 2011. április 27. - 15:57
Írta 2011. április 27. - 15:56
Akkor maradni kell a közép-, alsó kategóriánál és nem lesz gondod. Én kihagyom és évente 1 hónapot rááldozok inkább a szívásra.
egy olcsobban fenntarthato merevfarku 29ert mar regota tervezek de meg ott is kell egyket ev, mire nem 20-30%al dragabban adnak barmit, aminek nagyobb a kereke.
Írta 2011. április 27. - 15:55
Egy ismerõsöm közel egy évet várt arra, hogy a fullos Trek Session vázát hajlandóak legyenek kicserélni konstrukciós hiba miatt (a gyárilag beletett tag túlfolyója beleütött az alsócsõbe). Az milyen már?
Ne hasonlítsunk már egy Treket egy Specihez. Amúgy értem én, hogy innováció, meg egyedi megoldások, de bizonyos kialakítások bizony zsákutcának bizonyulnak, ezt meg persze, hogy nehezen nyeli le a felhasználó.
Írta 2011. április 27. - 15:38
a vegeredmenyen nem valtoztat: olyat kell venni, amihez itthon is konnyen beszerezheto alkatreszeket hasznalnak.
Akkor maradni kell a közép-, alsó kategóriánál és nem lesz gondod. Én kihagyom és évente 1 hónapot rááldozok inkább a szívásra.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. április 27. - 15:32
Errõl meg talán nem a keró gyártója tehet. Nem õket akarom védeni, de nem csak ebben rugalmatlanok a magyar boltok/szervizek. Itthon én is hónapokat szívtam, utána külföldre elvittem a speci dolgaimat, 1 hónap alatt megvolt, aminek a fele csak az oda-vissza posta volt.
a vegeredmenyen nem valtoztat: olyat kell venni, amihez itthon is konnyen beszerezheto alkatreszeket hasznalnak.
Írta 2011. április 27. - 15:30
nem lenne ezzel semmi gond, ha x ev mulva is gyors es hatekony lenne az alkatreszellatas, es nem a piaci ar gyakran tobbszoroseert adnak azt. eddigi tapasztalataim sajnos nem tul pozitivak: segitokesz a magyar szemelyzet, de sajnos el kell fogadni, hogy egy pattanas vagyunk europa seggen, azt ezt "megilleto" supporttal.
Errõl meg talán nem a keró gyártója tehet. Nem õket akarom védeni, de nem csak ebben rugalmatlanok a magyar boltok/szervizek. Itthon én is hónapokat szívtam, utána külföldre elvittem a Speci dolgaimat, 1 hónap alatt megvolt a komplett szerviz, aminek a fele csak az oda-vissza posta volt.
Ez amúgy nem csak a Specire jellemzõ, hanem úgy mindegyik márkára elmondható szerintem. Egy ismerõsöm közel egy évet várt arra, hogy a fullos Trek Session vázát hajlandóak legyenek kicserélni konstrukciós hiba miatt (a gyárilag beletett tag túlfolyója beleütött az alsócsõbe). Az milyen már? És nem egy középkategóriáról volt szó, hanem a széria legmagasabb vázáról, ami önmagában annyiba kerül, mint a mi kerónk Az ember ilyen árnál már elvárná, hogy minimum piros szõnyegen hozzák neki a cserevázat Hát nem.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. április 27. - 15:27
Én nem értelek titeket. Tudtátok, hogy milyen kerót vesztek, nem? Akkor most mi a gond azzal, hogy a megoldásaik egyediek?
nem lenne ezzel semmi gond, ha x ev mulva is gyors es hatekony lenne az alkatreszellatas, es nem a piaci ar gyakran tobbszoroseert adnak azt. eddigi tapasztalataim sajnos nem tul pozitivak: segitokesz a magyar szemelyzet, de sajnos el kell fogadni, hogy egy pattanas vagyunk europa seggen, azt ezt "megilleto" supporttal.
Írta 2011. április 27. - 15:19
Írta 2011. április 27. - 15:19
Írta 2011. április 27. - 15:16
Írta 2011. április 27. - 15:14
De valahogy rossz a szám íze, s arra a megállapításra jutottam, hogy soha többé nem veszek specialized össztelós bringát. Merevet lehet, de össztelóst nem.
S még ezt is eladom.
en is hasonlo kovetkeztetesre jutottam baromi jo vele menni, de dugjak fel az egyedi megoldasaikat.
Füllentettek egy "picit", a foxra eu-ban két év garancia van (USA 1 év!). Foxos brainre a fox adja a garanciát (mindig így volt): a két évet.
A speci által gyártott futureshock/afr stb. fantázia nevû brainekre 5év a garancia és a speci adja (más kérdés hogy itthon megpróbáják megjavítani az x-factorral, aztán a végén jön egy csere uk-ból vagy valahonnan...)
A garanciák megtekinthetõk a specialized.com-on.
ugy tudom, hogy alapvetoen annyi a gar, amennyit az elado vallal az eladaskor (min egy ev). gyk, ami a garanciapapiron szerepel, amit kapott. nem ez lenne az egyetlen terulet, ahol a gyari gar egy reszet "adjak oda": hwnel sajna bevett szokas, ill van olyan ceg, amelyik plusz penzert vallalja azt be, amit a gyarto amugy is szavatol.
Írta 2011. április 27. - 14:59
Sziasztok,
a kérdésem lényegét feltettem a Rugóstag-topicban, itt csak azt szeretném kérdezni, hogy a
a 2006-os Speci FSR XC-vázba milyen szemtávolságú tag való? (Mert nézegettem az RP23-asokat és van belõle többféle is).
ott is kaptál választ hogy 6,5*1,5--es(165*38mm)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. április 27. - 14:53
a kérdésem lényegét feltettem a Rugóstag-topicban, itt csak azt szeretném kérdezni, hogy a
a 2006-os Speci FSR XC-vázba milyen szemtávolságú tag való? (Mert nézegettem az RP23-asokat és van belõle többféle is).
Írta 2011. április 27. - 13:43
A speci által gyártott futureshock/afr stb. fantázia nevû brainekre 5év a garancia és a speci adja (más kérdés hogy itthon megpróbáják megjavítani az x-factorral, aztán a végén jön egy csere uk-ból vagy valahonnan...)
A garanciák megtekinthetõk a specialized.com-on.
Írta 2011. április 26. - 20:53
Sziasztok.
Ma felhívtam már a boltot, ugyan két hét elteltével mi is a helyzet a tagommal. Mondják már kész a tag jöhetek érte.
Meglepetés ért, hogy elfelejtettek felhívni. A boltban közölték, hogy csak 1 év a garancia a tagra, úgyhogy másodjára is meglepõdtem mert én arra emlékeztem örökélet a vázra 2 év a tagra.
Mondták nem, amúgy 12 ezer forint volt a javítása, gyorsan haza visszaszerel a vázba, s egy gyors próbakör.
Minden tökéletesen mûködik úgyhogy köszönet a boltnak, s annak aki megcsinálta az x factorban.
De valahogy rossz a szám íze, s arra a megállapításra jutottam, hogy soha többé nem veszek specialized össztelós bringát. Merevet lehet, de össztelóst nem.
S még ezt is eladom.
ha a faktorba vitték, az amúgy sem lett volna garis, speci garijához a faktornak nem sok köze van.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. április 26. - 20:49
Minden tökéletesen mûködik úgyhogy köszönet a boltnak, s annak aki megcsinálta az x factorban.
Tehát az X-faktorban javítják az AFR-es tagokat? Vagy továbbküldték javításra külföldre?
Írta 2011. április 26. - 20:42
Ma felhívtam már a boltot, ugyan két hét elteltével mi is a helyzet a tagommal. Mondják már kész a tag jöhetek érte.
Meglepetés ért, hogy elfelejtettek felhívni. A boltban közölték, hogy csak 1 év a garancia a tagra, úgyhogy másodjára is meglepõdtem mert én arra emlékeztem örökélet a vázra 2 év a tagra.
Mondták nem, amúgy 12 ezer forint volt a javítása, gyorsan haza visszaszerel a vázba, s egy gyors próbakör.
S még ezt is eladom.
Írta 2011. április 25. - 21:55
LEGO az apróban
Zsír tag, "csak" össze kell raknod. Csillapítás, Brain, és minden kibelezve.
Csak ez a gond? Csupán nitrogén kell hozzá, töltõcsonk, meg egy kevés szakértelem és szerszámok. Ha nem tévedek. Amúgy jó ár.