Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Nekem is jobban tetszik! Csak sajnos kisebb!
Erre a célra jó lesz!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nekem ez a fehér váz jobban tetszik, nem biztos, hogy ebbõl csinálnék városi rohangálóst... ;)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Addig volt bevonva míg le nem beszéltek róla :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Kánya: nem a tied volt a 3M-es matricákkal bevont keró?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Ha városba, akkor szerintem merevet. ha nem elég kényelmes, szélesebb gumival azt lehet orvosolni

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Na elkezdtem a másodbringámat építeni városba!
Feltöltött kép

Már csak a villa hiányzik!
Kérdés hogy merevet rakjak bele vagy valami olcsó telót! SZERINTETEK???

Régi de jó alkatrészeket rakok rá
STX RC hajtás, váltás. agyak
Ritchey abroncs, k.csapágy és kormány

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nyugtasson a tudat, hogy a pletykák szerint már nem sokáig van a Fox az x-factornál, nemsokára sokkal jobb forgalmazóhoz kerül :)

nocsak

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Venember83: Miért ne?
Arn: Az meg rázni fog a teljes telós után. Nehéz lesz neked ideálisat találni:-) Egyébként nem igazán értem, hogy a Triad taggal mit vacakoltak annyit. Az én Stumpimban is eldurrant a csili, de megcsinálták a Factorban 1 hét alatt. 2 éve, lehet azóta amortizálódtak.

tisztaban vagyok vele :) a stumpi pl a bakonyi korulmenyek koze idealis, szvsz nem lehetne jellegre jobb bringat valasztani. viszont ha gyor kornyeken tekerek, akkor mar mas a kerdes, vagy pl a gyor kornyeki "hegyekben" is. gyk olyan helyeken jottunk le, ahol vagy nem lehetett igazan engedni neki, vagy alig volt par szaz meter elvezheto lejto. tekeresnel meg azert ritkan elonyosebb - igaz amikor kismalacos vaddisznot lattunk, akkor valahogy sokkal frissebbnek ereztem magam, es tokmindegy milyen kero volt alattam. :)

aki mindenes bringat keres ott kompromisszumokat kell kotni.

a szervizt illetoen - nincs szervizesuk... szakember nelkul sok jora nem szamitson az ember. az elejen ugy voltam, hogy az olajos dolgokon kivul mindent megcsinalok, aztan, a felfuggeszteseken kivul mindent megcsinalok, most viszont mar azt sem akarom kiadni a kezeim kozul, csak ha nem tudom megoldani itthon (nitrogen pl).

Más bicajokban is FOX tag van, a helyzet azonos...

en arra gondoltam, hogy pl a jelenlegi keroban olyan tagrogziztes van total feleslegesen, aminek ha valami baja lesz, eselyed sincs mashogy potolni.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

1/2 off
sztem a faktor fox forgalmazásával abszolút nem volt gond

ellenben amit én hallottam -új forgalmazóról- az eddigiek alapján még a 2015ös expón is ezt a pár maradék idei telót fogjuk nézegetni....

tök on

Remélem nem lesz igazad, ha mégis, akkor szomorú idõk jönnek... Ez majd úgyis a gyakorlatban dõl el, nemsokára meglátjuk. Mindenesetre az utolsó pár hozzászólás alapján a szervízen már lehetne javítani.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nyugtasson a tudat, hogy a pletykák szerint már nem sokáig van a Fox az x-factornál, nemsokára sokkal jobb forgalmazóhoz kerül :)

1/2 off
sztem a faktor fox forgalmazásával abszolút nem volt gond

ellenben amit én hallottam -új forgalmazóról- az eddigiek alapján még a 2015ös expón is ezt a pár maradék idei telót fogjuk nézegetni....

tök on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Ahogy Röfi is írja inkább Spec (és Giant) kerók fordulnak meg alattam, de elfogult nem vagyok. Ami hülyeség az hülyeség tõlük is. De, hogy a Trek ne volna olyan innovatív mint a Spec, hát ebben azért nem vagyok biztos. Ha csak azt nézzük, hogy a Spec megvette és rommá védette az FSR-t, míg a Treknek meg valami mást és jól mûködõt kellett kitalálni (szerintem sikerült neki), akkor már megdõl az innovációs elõny elmélet. A karbonról nem beszélve. Az OCLV már akkor megvolt nekik amikor a Spec még azt sem tudta mi fán terem egy becsületes karbon gép. Ha valaki esetleg emlékszik Dave Ericsson '94 körüli Trek cikkére akkor tudja mire gondolok. És akkor a legnagyobb különutas innovátorról nem is beszéltük, a Cannondale-rõl. Szóval jó az mind, de ki lehet fogni evolúciós zsákutcákat bárkinél. Ahhoz meg az embernek kell elég szemfülesnek lennie, hogy ezeket kimazsolázza. Ha volt Epicem korábbi Fox tagosat vettem, mert a tapasztaltak azt ajánlották. Az Enduro SL-t a megbízhatatlan rugózó elemek nélkül vettem. Új Stumpyt azért nem veszek, mert a rugóstag felfogatásától kiver a víz, stb. Kicsi plusz infó gyûjtéssel sok kellemetlenségtõl óvhatja meg magát az ember.
Egyszer kérdeztem egy a "tudományokban" igen járatos embert a fékekrõl. Õ azt mondta nekem, hogy mindegyik jól fog manapság, szóval inkább olyat vegyek amihez tuti van alkatrész és korrekt forgalmazó. Na én így vásárlok azóta is, nem csak féket.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

nemsokára sokkal jobb forgalmazóhoz kerül :)

Volt már náluk más nagy márka is ami aztán...de ne így legyen.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Már elõre rettegek :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Más bicajokban is FOX tag van, a helyzet azonos...

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Nekem a hozzáállással volt bajom.

Ne vigyem már be a bringát, mert sok bringa van bennt, szereljem ki inkább a tagot. És ha nem lett volna itthon szerszám, vagy nem szeretem annyira, hogy kibütyköljem belõle.

A másik, meg az, hogy elfelejtenek felhívni hogy kész. Eldobom az agyam, és ha én nem csörgök rájuk? Ott rohad még hetekig.

Ez ma magyarország, tudomásul kell venni. Csak valahogy mást vár el az ember ha már több mint 600 ezer huf-ot otthagyott anno a boltban a bringáért.
Ja tényleg garancia papírt is kaptam hozzá cube-osat mert a specis elfogyott :-) Már ekkor sejthettem volna.......
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

A jelek szerint mégsem olvas a sorok között. Nem baj, akkor segítek :)

Reméltem, hogy valaki ugrani fog a megjegyzésre, maradjunk annyiban. Nem árt egy kis élcelõdés ilyen szomorú és gondterhes topikban. :)

Itózs: Mert a Trek nem is merne annyira belemenni az innovációba, ahogy az S teszi, õk másra teszik a hangsúlyt.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Már ha gari téma: Az én vázamat is kicserélték egy hónapon belül úgy, hogy nem is volt készleten nekik.
Egy szavam sem lehet, nincs is, sõt köszönöm nekik!
Gondoltam kiállok már mellettük. (Még, ha nem is az új forgalmazóról is van szó)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
A jelek szerint mégsem olvas a sorok között. Nem baj, akkor segítek :) Itt nem a márkákat hasonlítottam össze, hanem két nagy gyártó hazai helyzete között vontam párhuzamot. De írtam is, hogy gyakorlatilag bármelyik másik márkára le lehet ezt vetíteni. Rétegfelhasználók vagyunk, nem belõlünk fog meggazdagodni egy bolt, vagy forgalmazó, így valszeg nem fog raktáron tartani az átlagnál drágább alkatrészeket, hogy nesze, itt van, vigyed azonnal. Kis pénz, kis foci; kis felvevõréteg, ki bicikli support. El lehet fogadni, vagy venni olyat, ami tömegtermék és akkor nem lesz gond.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Itózs: Neked is valahogy inkább a Specik forgak a feneked alatt és nem a Trekkek. ;)