Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Írta 2011. április 28. - 21:37
Írta 2011. április 28. - 21:31
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. április 28. - 21:12
Írta 2011. április 28. - 20:49
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. április 28. - 20:36
Írta 2011. április 28. - 20:18
Már csak a villa hiányzik!
Kérdés hogy merevet rakjak bele vagy valami olcsó telót! SZERINTETEK???
Régi de jó alkatrészeket rakok rá
STX RC hajtás, váltás. agyak
Ritchey abroncs, k.csapágy és kormány
Írta 2011. április 28. - 16:35
Nyugtasson a tudat, hogy a pletykák szerint már nem sokáig van a Fox az x-factornál, nemsokára sokkal jobb forgalmazóhoz kerül
nocsak
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2011. április 28. - 07:38
Venember83: Miért ne?
Arn: Az meg rázni fog a teljes telós után. Nehéz lesz neked ideálisat találni:-) Egyébként nem igazán értem, hogy a Triad taggal mit vacakoltak annyit. Az én Stumpimban is eldurrant a csili, de megcsinálták a Factorban 1 hét alatt. 2 éve, lehet azóta amortizálódtak.
tisztaban vagyok vele a stumpi pl a bakonyi korulmenyek koze idealis, szvsz nem lehetne jellegre jobb bringat valasztani. viszont ha gyor kornyeken tekerek, akkor mar mas a kerdes, vagy pl a gyor kornyeki "hegyekben" is. gyk olyan helyeken jottunk le, ahol vagy nem lehetett igazan engedni neki, vagy alig volt par szaz meter elvezheto lejto. tekeresnel meg azert ritkan elonyosebb - igaz amikor kismalacos vaddisznot lattunk, akkor valahogy sokkal frissebbnek ereztem magam, es tokmindegy milyen kero volt alattam.
aki mindenes bringat keres ott kompromisszumokat kell kotni.
a szervizt illetoen - nincs szervizesuk... szakember nelkul sok jora nem szamitson az ember. az elejen ugy voltam, hogy az olajos dolgokon kivul mindent megcsinalok, aztan, a felfuggeszteseken kivul mindent megcsinalok, most viszont mar azt sem akarom kiadni a kezeim kozul, csak ha nem tudom megoldani itthon (nitrogen pl).
Más bicajokban is FOX tag van, a helyzet azonos...
en arra gondoltam, hogy pl a jelenlegi keroban olyan tagrogziztes van total feleslegesen, aminek ha valami baja lesz, eselyed sincs mashogy potolni.
Írta 2011. április 27. - 22:57
1/2 off
sztem a faktor fox forgalmazásával abszolút nem volt gond
ellenben amit én hallottam -új forgalmazóról- az eddigiek alapján még a 2015ös expón is ezt a pár maradék idei telót fogjuk nézegetni....
tök on
Remélem nem lesz igazad, ha mégis, akkor szomorú idõk jönnek... Ez majd úgyis a gyakorlatban dõl el, nemsokára meglátjuk. Mindenesetre az utolsó pár hozzászólás alapján a szervízen már lehetne javítani.
Írta 2011. április 27. - 21:18
1/2 offNyugtasson a tudat, hogy a pletykák szerint már nem sokáig van a Fox az x-factornál, nemsokára sokkal jobb forgalmazóhoz kerül
sztem a faktor fox forgalmazásával abszolút nem volt gond
ellenben amit én hallottam -új forgalmazóról- az eddigiek alapján még a 2015ös expón is ezt a pár maradék idei telót fogjuk nézegetni....
tök on
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. április 27. - 21:11
Egyszer kérdeztem egy a "tudományokban" igen járatos embert a fékekrõl. Õ azt mondta nekem, hogy mindegyik jól fog manapság, szóval inkább olyat vegyek amihez tuti van alkatrész és korrekt forgalmazó. Na én így vásárlok azóta is, nem csak féket.
Írta 2011. április 27. - 20:56
nemsokára sokkal jobb forgalmazóhoz kerül
Volt már náluk más nagy márka is ami aztán...de ne így legyen.
Írta 2011. április 27. - 20:39
Írta 2011. április 27. - 20:26
Írta 2011. április 27. - 20:17
Írta 2011. április 27. - 20:14
Ne vigyem már be a bringát, mert sok bringa van bennt, szereljem ki inkább a tagot. És ha nem lett volna itthon szerszám, vagy nem szeretem annyira, hogy kibütyköljem belõle.
A másik, meg az, hogy elfelejtenek felhívni hogy kész. Eldobom az agyam, és ha én nem csörgök rájuk? Ott rohad még hetekig.
Ez ma magyarország, tudomásul kell venni. Csak valahogy mást vár el az ember ha már több mint 600 ezer huf-ot otthagyott anno a boltban a bringáért.
Ja tényleg garancia papírt is kaptam hozzá cube-osat mert a specis elfogyott :-) Már ekkor sejthettem volna.......
Írta 2011. április 27. - 17:31
A jelek szerint mégsem olvas a sorok között. Nem baj, akkor segítek
Reméltem, hogy valaki ugrani fog a megjegyzésre, maradjunk annyiban. Nem árt egy kis élcelõdés ilyen szomorú és gondterhes topikban.
Itózs: Mert a Trek nem is merne annyira belemenni az innovációba, ahogy az S teszi, õk másra teszik a hangsúlyt.
Írta 2011. április 27. - 17:04
Egy szavam sem lehet, nincs is, sõt köszönöm nekik!
Gondoltam kiállok már mellettük. (Még, ha nem is az új forgalmazóról is van szó)
Írta 2011. április 27. - 16:43
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. április 27. - 16:29