Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

itt mindeki milyen jólértesült...

Részben kérdés volt a mondat (ott a végén az írásjel). Nem tényként kezeltem.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
off: lehet, hogy nem értem a kérdést? miért ne lenne jó?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
te rob, tuti, hogy jó az új avatarod?

ez az a váz ? :)

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
itt mindeki milyen jólértesült...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

de mint feljebb faktorban anno simán lett átméretezés
hogy most mi lesz az persze passz.

Vargányáék veszik át, nem? Ha igen, akkor ott továbbra sem lesz gond ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

spec az nem szabvány de azért elég sokan hasynáltak(nak) ilyet a specin kivûl is (rocky, kona is pl)
s valószinû azok is 190-esnek születtek

de amúgy én mentem olyan stumpival is aminbe szabvány tag lett rkava, nam nagyon éreztem a különbséget, geo változás ide vagy oda

lehet nem hasznaltad eleget :) a pitch attol is mashogy mozgott (szarul), hogy azonos szemtavval de picivel rovidebb becsuszo szarral rendelkezo tag kerult bele. pedig maga a tag finomabb db volt (es azonos gyarto).

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

na az úgy oké
a 2007-es az még fekvõ volt, a 2008-9 esek voltak "konásak". a hirdiben meg 2009-es volt.
a 07-es hoszabb is volt 7,75*1,75 (attól mongy belemehetnme)

09 enyém is,elnézést.így van a fekvõé nem megy bele sajnos

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Itt a 2007-es stumpymban a triad,és nem megy bele a 2008as-ba a szeleptõl

na az úgy oké
a 2007-es az még fekvõ volt, a 2008-9 esek voltak "konásak". a hirdiben meg 2009-es volt.
a 07-es hoszabb is volt 7,75*1,75 (attól mongy belemehetnme)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

annak bele kéne pedig, elméletileg ezekenek a "konásoknak" egyforma méretû a tag, még a karbonoknak is
az wlözõ évi (fekvõ tag) volt más, abban az évbem meg eltért a karbon is az alutól méretben (de prsze az nem triad hanem brain, de az alu braines meg a triad egyforma)

Itt a 2007-es stumpymban a triad,és nem megy bele a 2008as-ba a szeleptõl

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Triad tagból is volt többféle ezek szerint?Nekem is van egy ilyen Stumpy vázam itthon,de az elõzõ évi Stumpy Triad tagja nem megy bele.

annak bele kéne pedig, elméletileg ezekenek a "konásoknak" egyforma méretû a tag, még a karbonoknak is
az wlözõ évi (fekvõ tag) volt más, abban az évbem meg eltért a karbon is az alutól méretben (de prsze az nem triad hanem brain, de az alu braines meg a triad egyforma)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Triad tagból is volt többféle ezek szerint?Nekem is van egy ilyen Stumpy vázam itthon,de az elõzõ évi Stumpy Triad tagja nem megy bele.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Én is úgy gondoltam, hogy valahogy átalakítva 184 mm-re, ha lehetséges. Kösz az információkat!

spec az nem szabvány de azért elég sokan hasynáltak(nak) ilyet a specin kivûl is (rocky, kona is pl)
s valószinû azok is 190-esnek születtek

de amúgy én mentem olyan stumpival is aminbe szabvány tag lett rkava, nam nagyon éreztem a különbséget, geo változás ide vagy oda

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
Xfusion villa :)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Szabvány szemtávút én nem tennék bele, elbarmolja a geometriát (de ez én vagyok). A hozzá legközelebbi az a 190-es szemtávú tag, de összehúzható 184-re.

Én is úgy gondoltam, hogy valahogy átalakítva 184 mm-re, ha lehetséges. Kösz az információkat!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Spéci. 184 mm-es szemtávú tag. (7,25x1,75) De itthon szervizeli a Faktor a Triadokat. Asszonykáméban eldurrant legutóbb a csillapítás, pikk-pakk megcsinálták 1 hét alatt. Meg ha jól tudom, akkor alakítanak is át szabvány szemtávú tagokat is pl. 184-esre.

az enyemet 3-4 het alatt.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Tehát akkor gond esetén javítható Fox tagokkal foglalkozó szervizben, esetleg helyettesíthetõ is szabvány szemtávú taggal?

Javítható. Fox tagok, csak a szemtávjuk más. Más hókuszpók nincs velük :) Szabvány szemtávút én nem tennék bele, elbarmolja a geometriát (de ez én vagyok). A hozzá legközelebbi az a 190-es szemtávú tag, de összehúzható 184-re.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Spéci. 184 mm-es szemtávú tag. (7,25x1,75) De itthon szervizeli a Faktor a Triadokat. Asszonykáméban eldurrant legutóbb a csillapítás, pikk-pakk megcsinálták 1 hét alatt. Meg ha jól tudom, akkor alakítanak is át szabvány szemtávú tagokat is pl. 184-esre.

Tehát akkor gond esetén javítható Fox tagokkal foglalkozó szervizben, esetleg helyettesíthetõ is szabvány szemtávú taggal?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

[link]

Ebben szabványos tag van, vagy ez is valami spéci Speci cucc? Mondjuk a szemtávolság vagy egyéb nyalánkság miatt. Köszönöm a választ!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
[link]

Ebben szabványos tag van, vagy ez is valami spéci Speci cucc? Mondjuk a szemtávolság vagy egyéb nyalánkság miatt. Köszönöm a választ!