Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

[IMG]http://forum.bikemag.hu/kerekparmarkak-24/specialized-1769/speci nagyon biztos ebben a 29er dologban...

próbálgattam a héten kb. 8 különbözõ gyártó 29"-esét és a Speci is azok közt volt, amit elhajtanék szívesen :)
szóval nem lõttek mellé, mint néhányan mások :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Feltöltött kép

Specialized Bicycle Components : Mountain

speci nagyon biztos ebben a 29er dologban - fate, carve, jett mind merev, es mind csak 29er verzioban letezik.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts
'06-os Epic Fox Float R taghoz keresek csapágyperselyeket. Tavaly elküldtem az X Factorba a tagot, egyéb problémáit orvosolták, de perselyeket nem tudtak cserélni, mert épp nem volt.
Kérdésem, hol keressek ilyen perselyeket, csak az X Factorban van rá esély hogy van? Köszi!

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
már csak õ van. de garban semmit nem csinál - bár nem tudom mirõl van szó, csak figyelmez képp.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

lehet hogy most hulyeseget mondok de szerintem aki a faktorban ezt csinalta mar nem ott dolgozik

a Hajdu Pista bácsi még ott van, szerintem meg tudja csinálni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 posts

[link]

Ebben szabványos tag van, vagy ez is valami spéci Speci cucc? Mondjuk a szemtávolság vagy egyéb nyalánkság miatt. Köszönöm a választ!

Ugyanez a váz karbonból, braines taggal mennyit érhet?
stumpjumpa

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

lehet hogy most hulyeseget mondok de szerintem aki a faktorban ezt csinalta mar nem ott dolgozik

Ki volt õ?
Nincs hozzá elérhetõség?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

kb ezért írtam múlt idõben.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

sajnos már nem emlékszek ki és mikor írta, de úgy emlékszek, a faktorban tudtak szemtávolságot állítani.

még most is tudnak

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Nem akarok cserelni benne tagot, mert hisz meg nincs is meg a vaz. Csupan arrol erdeklodtem, hogy mennyire csereszabatos benne a tag, vasarlas elott szeretnek tajekozodni. Ha valami gond lenne vele, mondjuk, akkor tudjam meg vasarlas elott, hogy gond eseten mik az opcioim.

sajnos már nem emlékszek ki és mikor írta, de úgy emlékszek, a faktorban tudtak szemtávolságot állítani.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Én inkább a szemtávolsággal való játszadozásra gondoltam. Nem véletlen van benne akkora tag.

Nem akarok cserelni benne tagot, mert hisz meg nincs is meg a vaz. Csupan arrol erdeklodtem, hogy mennyire csereszabatos benne a tag, vasarlas elott szeretnek tajekozodni. Ha valami gond lenne vele, mondjuk, akkor tudjam meg vasarlas elott, hogy gond eseten mik az opcioim.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Csak ajánlani tudom a 29-est. Nekem bejött, pedig már jó rég hintaszékeken kerózok. Imádnád:-)

+1

nem is gondoltam volna, hogy egy 140et mozgo gep utan ilyen kenyelmes lehet.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Én inkább a szemtávolsággal való játszadozásra gondoltam. Nem véletlen van benne akkora tag.

1 oldallal visszább írtam, hogy itthon megoldják ezt a dolgot is. Mint ahogy azt is, hogy a 190-es már nem feltétlenül megfelelõ.... Olvasni kellene...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Mondja ezt az, akinek szintén custom cucca van :D Nem eszik ezt olyan forrón, a Triad-ok javíthatók. Kettõrõl tudok, ami eldurrant, mindkettõ simán meg lett oldva itthon. Barnus elvitte, leadta, majd visszahozta meggyógyulva :)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Csak ajánlani tudom a 29-est. Nekem bejött, pedig már jó rég hintaszékeken kerózok. Imádnád:-)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

De, és szívesen veszem a tanácsokat, netán ajánlásokat is. Egyre inkább az az érzésem, hogy egyszerûbb és jobb lenne visszaállni merevfarúra, azzal kevesebb a gond.

Nincs az össztelósokkal sem gond. Sokan használjuk õket megelégedve. Sajnos te belenyúltál egy szarba, megesik az ilyen. Nekem sem indult könnyen az Enduro SL ;) Vagy emlékszel még Röfi történetére és a végén minden jóra fordult.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Norbi, nem tanulsz az élettõl? Megint szegelni szeretnél?

De, és megköszönök minden tanácsot, netán ajánlást. Egyre inkább az az érzésem, hogy egyszerûbb és jobb lenne visszaállni merevfarúra, azzal kevesebb a gond.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Mondja ezt az, akinek szintén custom cucca van :D Nem eszik ezt olyan forrón, a Triad-ok javíthatók. Kettõrõl tudok, ami eldurrant, mindkettõ simán meg lett oldva itthon. Barnus elvitte, leadta, majd visszahozta meggyógyulva :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

[link]

Ebben szabványos tag van, vagy ez is valami spéci Speci cucc? Mondjuk a szemtávolság vagy egyéb nyalánkság miatt. Köszönöm a választ!