Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Kicsit feldobom már a topikot. :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A 26-os Rockhopper Com Disc-em volt 2005-ben 13 kg.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
nem csodalkoznek, ha tobb lenne, mint 12.5kg. a 11-12kg egy alu 29ertol jo suly.

hefi

hefi

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Sziasztok!

Volt szerencsém kipróbálni egy 29-es Specialized Rockhopper Comp 29er Int-et!
Itt olvashatjátok a véleményem!

hefi
Ha kerékpárboltot keresel, akkor pillants rá a kerékpárbolt keresõ oldalra!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
irj nekik angolul :) en toluk vettem a giantet, akkor majdnem egy 100assal olcsobb volt kinn. asszem 30 euroert hazhoz is szallitottak volna.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
akkor kapják be :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

erõsen gondolkodom most már EZEN. mit gondoltok? árban nagyon jónak tûnik... bár nem tudom innen hogy rendelném meg, nem nagyon értek szlovákul.

Csak S-es méret van nekik, ha hihetünk az oldalnak, egyedül azt lehet kiválasztani a radio buttonnal.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
erõsen gondolkodom most már EZEN. mit gondoltok? árban nagyon jónak tûnik... bár nem tudom innen hogy rendelném meg, nem nagyon értek szlovákul.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

jah meg annyi, hogy szerintem jobban jarsz, ha itt nem a braineset valasztod. a triados is lockolhato a propedal mellett. ha tetszik a fekete, es les, akkor epp az en bringammal jartal volna jol. 350ert elvittek. akkor ennek baromira orultem, de mar kezd hianyozni... ha gazdag leszek, akkor veszek ujra vmi hasonlot.

Feltöltött kép

Uploaded with ImageShack.us

ez nagyon szép bicaj basszus. valami ilyesmire gondolok :) azért tetszenek ezek annyira, mert egyáltalán nem hivalkodó bringák. egy merida one forty festése nekem pl már túlzás.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

nekem a kulcsszó itt a "fun bringa" volt, nagyon jól megfogalmaztad, én pontosan erre vágyom. havonta egyszer jutok hegyek közé bringázni, akkor is csak egy hétvégére, tehát nekem az a legfontosabb, hogy maximálisan kiélvezzem a bringát. szenvedni ott az országúti :)

jah meg annyi, hogy szerintem jobban jarsz, ha itt nem a braineset valasztod. a triados is lockolhato a propedal mellett. ha tetszik a fekete, es les, akkor epp az en bringammal jartal volna jol. 350ert elvittek. akkor ennek baromira orultem, de mar kezd hianyozni... ha gazdag leszek, akkor veszek ujra vmi hasonlot.

Feltöltött kép

Uploaded with ImageShack.us

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Én?:D

Esetleg nézz még szét a Canyon háza táján is. 120-at és 140-et mozgó Nerve-jük is igen fasza (külföldi szaksajtó imádja) és árban verhetetlen. Apróban is van jó áron egy 14-et mozgó Nerve AM.

sajna M-es, nekem L-es kellene. egyébként nagyon tetszik, bejön ez a matt fekete festés. de ez már nagyon OFF egy speci topikban...

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

a leghatekonyabb biztos az epic "fele", mert egy stumpjumperen eleve mas az ulespozicio is. epickel nekem csak annyi tapasztalatom van, amit itt nalunk gurultam a haz mogott tekeyard 100kg+ sulyra belott bringajan, ami az en 80kg koruli menettomegemhez persze baromi pattogos volt. karbon scott sparkkal mentem, de az lefele messze nem nyujtotta azt, mint a stumpi, es kiallva szerintem nem volt kenyelmesebb, mint egy merev 29er (ill nagyobb godroknel persze tobbet csillapitott, de egy razos terepen a nagy kerek konnyebben gurul).

dontsd el, hogy mi szamit... a stumpjumper szerintem egy "fun" bringa, nagyon jo felfele es nagyon jo lefele is, talan az eddigi legkenyelmesebb pozicioban, ami az altalam birtokolt bringakon volt. itt magyarorszagon szerintem a legjobb balanszot nyujtja. mondom ezt ugy is, hogy nemreg adtam el.

ha viszont nagyon tekeresorientalt vagy, akkor probalj ki elotte egy merev 29ert. meg fogsz lepodni, hogy mennyire jo lefele, es hogy lehet vele pl sik aszfalton repeszteni :) igy visszatekintve en ekozott a ketto kozott gondolkodnek, kihagyva a 100mm koruli ossztelosokat - jok az am/trail bringak, nekem az enduro az mar sok.

ps: jah a canyon az jo otlet... 1500 euro kornyeken mar tok jo ossztelos gepet adnak.

nekem a kulcsszó itt a "fun bringa" volt, nagyon jól megfogalmaztad, én pontosan erre vágyom. havonta egyszer jutok hegyek közé bringázni, akkor is csak egy hétvégére, tehát nekem az a legfontosabb, hogy maximálisan kiélvezzem a bringát. szenvedni ott az országúti :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

hát igen, tényleg nem sokkal olcsóbb. csak akkor el kell adni a bringámat és azt meg csak nagyon áron alul tudnám. meg aztán mivan ha nem jön be ez az össztelós dolog... szerinted melyik a leghatékonyabb fully fölfelé? egyáltalán a helyemben te melyik vázat vennéd? most anyagiakat tegyük félre, nem mintha nem számítana, csak nem akarlak korlátozni a véleményedben :)

a leghatekonyabb biztos az epic "fele", mert egy stumpjumperen eleve mas az ulespozicio is. epickel nekem csak annyi tapasztalatom van, amit itt nalunk gurultam a haz mogott tekeyard 100kg+ sulyra belott bringajan, ami az en 80kg koruli menettomegemhez persze baromi pattogos volt. karbon scott sparkkal mentem, de az lefele messze nem nyujtotta azt, mint a stumpi, es kiallva szerintem nem volt kenyelmesebb, mint egy merev 29er (ill nagyobb godroknel persze tobbet csillapitott, de egy razos terepen a nagy kerek konnyebben gurul).

dontsd el, hogy mi szamit... a stumpjumper szerintem egy "fun" bringa, nagyon jo felfele es nagyon jo lefele is, talan az eddigi legkenyelmesebb pozicioban, ami az altalam birtokolt bringakon volt. itt magyarorszagon szerintem a legjobb balanszot nyujtja. mondom ezt ugy is, hogy nemreg adtam el.

ha viszont nagyon tekeresorientalt vagy, akkor probalj ki elotte egy merev 29ert. meg fogsz lepodni, hogy mennyire jo lefele, es hogy lehet vele pl sik aszfalton repeszteni :) igy visszatekintve en ekozott a ketto kozott gondolkodnek, kihagyva a 100mm koruli ossztelosokat - jok az am/trail bringak, nekem az enduro az mar sok.

ps: jah a canyon az jo otlet... 1500 euro kornyeken mar tok jo ossztelos gepet adnak.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

epyc, anthem, 96, scott spark

Én?:D

specialized topikban nem mertem rákérdezni pl a trek fuelekre vagy a meridákra :) EZ pl pont a méret lenne, árban sem vészes. ez hanyas évjárat? egyébként nem ragaszkodom a specihez, de ezek tetszenek a legjobban.

Esetleg nézz még szét a Canyon háza táján is. 120-at és 140-et mozgó Nerve-jük is igen fasza (külföldi szaksajtó imádja) és árban verhetetlen. Apróban is van jó áron egy 14-et mozgó Nerve AM.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
nekem a top fuellel van tapasztalatom, az mászik, mint egy hegyikecske, a súlyponttal viszont jobban kell játszani, mint egy merevvel. De a hátulja, az annyit mozog, amennyit te akarsz, é ez lehet akár full merev is, bár szerintem az nem a legjobb

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

09 Ninety-Six Carbon 5000 D ;)

De sokat ezek nem változtak geó szempontjából, a maratonozó, 96-tulaj ismerõsök pedig mind nagy megelégedéssel használják a vázat, nagyon jól lehet vele mászni, lefelé meg megvannak a korlátai, mint minden XC-szerû gépnek. Azonban ezt jobb lenne a megfelelõ topikban kitárgyalni, mondjuk itt.

köszi. akkor írok oda! elnézést ha off volt.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

specialized topikban nem mertem rákérdezni pl a trek fuelekre vagy a meridákra :) EZ pl pont a méret lenne, árban sem vészes. ez hanyas évjárat? egyébként nem ragaszkodom a specihez, de ezek tetszenek a legjobban.

09 Ninety-Six Carbon 5000 D ;)

De sokat ezek nem változtak geó szempontjából, a maratonozó, 96-tulaj ismerõsök pedig mind nagy megelégedéssel használják a vázat, nagyon jól lehet vele mászni, lefelé meg megvannak a korlátai, mint minden XC-szerû gépnek. Azonban ezt jobb lenne a megfelelõ topikban kitárgyalni, mondjuk itt.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

epyc, anthem, 96, scott spark.
viszont ezeknek lefelé lesznek korlátai (tán a 96-nak legkevésbé)

s mielõtt branies speci mellett döntesz, ha tudsz próbálj ki egy jól mozgó fullit is.

apróban néha vannak új spéci vázak ilyen 2 -2,5 K körül, igaz nem garival. annyit még megérnek többet semmivel.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
epyc, anthem, 96, scott spark.
viszont ezeknek lefelé lesznek korlátai (tán a 96-nak legkevésbé)

s mielõtt branies speci mellett döntesz, ha tudsz próbálj ki egy jól mozgó fullit is.

apróban néha vannak új spéci vázak ilyen 2 -2,5 K körül, igaz nem garival. annyit még megérnek többet semmivel.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

a velosprint arul speci vazakat, de kulon vazat szerintem nem nagyon erdemes venni, mert alig olcsobb egy aluvaz, mint maga a comp bringa.

itt van - learazva is 1400 euro.
Celoodpru¾ené : VELO sprint

hát igen, tényleg nem sokkal olcsóbb. csak akkor el kell adni a bringámat és azt meg csak nagyon áron alul tudnám. meg aztán mivan ha nem jön be ez az össztelós dolog... szerinted melyik a leghatékonyabb fully fölfelé? egyáltalán a helyemben te melyik vázat vennéd? most anyagiakat tegyük félre, nem mintha nem számítana, csak nem akarlak korlátozni a véleményedben :)