kerékpár vagy váz?Sziasztok! Specko honlapja megváltozott ? Meg a mostanság egy bighit3 mien áron szaladgál? Gondoltam év végén bekéne rá ruházni
kerékpárok:
- bighit 1: 449.000
- bighit 2: 599.000
váz:
- bighit 3: 289.000
kerékpár vagy váz?Sziasztok! Specko honlapja megváltozott ? Meg a mostanság egy bighit3 mien áron szaladgál? Gondoltam év végén bekéne rá ruházni
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Úgy tûnik megváltozott:
"Access Forbidden -- Go away."
A stílus magáért beszél...
Sziasztok! Specko honlapja megváltozott ? Meg a mostanság egy bighit3 mien áron szaladgál? Gondoltam év végén bekéne rá ruházni
FSR XC nem volt és nem is lesz külön vázként.Össztelós vázat keresek, ami a 186 cm-emhez megfelelõ (ha jól tudom, L-es méretû), és nem karbon. Tetszik például a fekete FSR XC Expert is, illetve ár függvényében a fekete-barna Stumpjumper FSR Pro. Kérdés, hogy ezek lesznek-e ilyen színben.
Az Epic milyen színben van, és milyen árban?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
folyamatosan érkeznek, pénteken is jött egy adag.Üdv!
Arról lehet tudni vmit, hogy mikorra érkeznek meg Mo.-ra a 2008-as Specik? XC-re keresek fully Speci vázat...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
adjak kölcsön egy avatar gel-t ?ez két sütidbe fog fájni
komolyra forditva, kell megint, most fotózáshoz(bikemag pro's bike)
vegyed megfelé az agyonhasznált toupét!
fuck me, i'm famous!
vegyed megfelé az agyonhasznált toupét!nekem mikor lesz speci nyergem?
Te nem nyereg nélkül nyomulsz ?nekem mikor lesz speci nyergem?
fuck me, i'm famous!
létezni létezik, csak nálunk nem kaphatóEz azt jelenti, hogy semmilyen Phenom SL nem létezik (sima fekete sem)?