Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized

- - - - -

• Please log in to reply
6564 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Izlések és pofonok.... :)

Mi a különbség a 2009-s fsr xc és a stumpjumer között? csak a vázanyag?

meg a rugóstagok és az fsr xc normál bilicses elsõváltója

...................................................

nekem kell olyan szinû stumpi....qrva jó
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
Izlések és pofonok.... :)

Mi a különbség a 2009-s fsr xc és a stumpjumer között? csak a vázanyag?

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts

A specialized.com-ra felkerültek a 2009-es modellek és áraik (US)

Meglepõ, hogy az ízléses festést még tovább tudták fokozni:Feltöltött kép

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
A specialized.com-ra felkerültek a 2009-es modellek és áraik (US)

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Bármilyen magyarázat születik is a lentebb részletezett disszonanciákra, felmerül bennem a kérdés: Ugyanez a jelenség megfigyelhetõ-e más presztízsmárkák esetében is? (Egyelõre nem tudom a választ, de amint lesz idõm, utána fogok nézni.) Mert ha nem, akkor lehet, hogy a magyarázat sántít. Ha meg igen, akkor felesleges a Speci háza táján kerésgélni az okokat.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
semmi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A fentiek betartásával lehet "hirdetni" az aláírásban

Kala!

Te menjél aludni!:D Látom, nem mentél eleget.:D:D:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Sztem felesleges oldalakon át a szócséplés akár vásárlói, akár forgalmazói oldalról, attól, hogy mindenki megmagyarázza frankón, még egy darabig ugyanez marad a helyzet. Szóval inkább mutogassatok a jövõ évi, vagy saját gépekrõl fotókat, ilyesmi :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Ajánlom alapos áttanulmányozásra:
"6. Aláírásban bármiféle üzleti tevékenység megjelenítése. Törlésre kerül minden olyan aláírás, amely üzleti tevékenységre hivatkozik, kis- vagy nagykereskedés honlapjára linkel. Kivétel: Bikemag Piactér adatlapra mutató hivatkozás - figyelem: NEM kiírni hogy "XY márkájú termék eladó"!"

Anno én is a kis aprómat relklámoztam volna...
De végülis mindegy, csak szemet szúrt.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ajánlom alapos áttanulmányozásra:
"6. Aláírásban bármiféle üzleti tevékenység megjelenítése. Törlésre kerül minden olyan aláírás, amely üzleti tevékenységre hivatkozik, kis- vagy nagykereskedés honlapjára linkel. Kivétel: Bikemag Piactér adatlapra mutató hivatkozás - figyelem: NEM kiírni hogy "XY márkájú termék eladó"!"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
már lehet :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Azért nem könnyû a forhalmazó helyzete sem, rendelje meg egy évvel korábban, és mindenki várja az akciókat, addig nem vesz semmit, amíg eredeti áron van kint. Nállunk mindegy az embereknek, hogy idei, vagy tavalyi modellt teker, csak új legyen, és minél olcsóbban. Azért ha garis gond van (márpedig szokott lenni) senki sem megy a kinti képviselõhöz, hanem inkább itthon könyörög, mint erre már volt is példa, és fikciózik az élettartam garival, ami kerek-perec le van írva.

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,361 posts

ha nem lenne a valuták között különbség, még igazat is adnék neked.
kérdésem továbbra is áll: venni akarsz valamit?

300 Forinttal számoltam át az árakat.Lehet hogy venni akarok valamit,de úgy néz ki,nem itthon fogom megtenni,ha ekkora marad a különbség.Biztos nem látunk mindent át,de valami nagyon el van cseszerintve,ha akármolyen okból is,de ennyivel drágább itthon a cucc.A jelen helyzet kedvez azoknak,akik kintrõl behozzák a cuccokat,majd szépen eladogatják egy kis haszonnal.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hattal a monitornak powa
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
Csak érdekességként jegyzem meg: A Specialized Globe City 7 hazai listaára 189e Ft. Német webshopokban 500 euróért (125e Ft) árulják. A több mint 60e forintos vételár-különbség azért minimum elgondolkodtató, még akkor is, ha "nyugaton" van szezonvégi leárazás...

Valaki el tudja magyarázni?

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
[quote name='Bikertigger'][quote name='apr']
persze csak azon kb árrés nem volt

asszem már írtam hogy szép dolog exponenciálisan növekvõ görbét rajzolni eladott darabszámban és +veregetni a vállunkat hogy alig buktunk rajta. azért egy forgalmazó sem jótékonysági intézmény.[/quote]

Lehet kisebb árréssel és sokat eladva (vagy hosszabb távon) profithoz jutni.
Lehet nagy árréssel rövidebb távon profithoz jutni. A magyar vállalkozók többsége (én is az vagyok, nem szidásként mondom :)), az utóbbiban tud csak gondolkodni.

Nincs ezzel semmi gond, de az utóbbi azért okozhat kellemetlen szitut: UK-ban engednek -15%, nálunk meg -30%-ot, a kedves vevõ meg csak néz: ezt most hogy?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Csak az nem mindegy,honnan indul a leárazás...A lentebb említett oldalon az idei Stumpi Comp 450ezerrõl van leárazva 390ezerre.Nálunk ez a katalógus szerint (végre sikerült azt is szerezni:) ) 600 ezer.Náluk az Epic Comp 480ezerrõl 420 ezerre lett leárazva,itthon ez 650 ezer.Khmm...
Vajon õk hogy csinálják...?

ha nem lenne a valuták között különbség, még igazat is adnék neked.
kérdésem továbbra is áll: venni akarsz valamit?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
[quote name='apr'][quote name='Bikertigger']pl úgy hogy itthon 350K-ért sem fogyna 30 db-nál több, ott meg 100-as nagyságrendben adnak el, évek óta.
/quote]

Szerintem azért fogyna. Én is majd 100-zal kevesebbet fizettem tavaly az epic vázért publikus akcióban nyár végén. El is "kapkodták" szerintem a vázakat. Annyiért év közben is jobban fogyott volna...[/QUOTE]
persze csak azon kb árrés nem volt

asszem már írtam hogy szép dolog exponenciálisan növekvõ görbét rajzolni eladott darabszámban és +veregetni a vállunkat hogy alig buktunk rajta. azért egy forgalmazó sem jótékonysági intézmény.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 posts
[quote name='Bikertigger']pl úgy hogy itthon 350K-ért sem fogyna 30 db-nál több, ott meg 100-as nagyságrendben adnak el, évek óta.
/quote]

Szerintem azért fogyna. Én is majd 100-zal kevesebbet fizettem tavaly az epic vázért publikus akcióban nyár végén. El is "kapkodták" szerintem a vázakat. Annyiért év közben is jobban fogyott volna...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Csak annyit az egészre: ha valaki józan paraszti ésszel végiggondolja az egész beszerzési folyamatot (amit tud, amit sejt, akármit) akkor azért megért(het)i hogy mi folyik itthon - itt ,s minden más termék piacán.

Persze ez általában nem érdekli a végfelhasználót, ami jogos is, de akit nem érdekel az egész helyzet, az ne is csócsálgassa ezt a témát!