én személy szerint nem ajánlom.
a brain-t szétszedni pedig nem ajánlott senkinek, csak nyomás alatt lehet szerelni. gondolom senki nem tud otthon nitrogént tölteni

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ha rendszeresen tisztítod belül is, akkor igen.
Ha rendszeresen tisztítod belül is, akkor igen.
ha olyan idonkent szet lenne szedve es olaj lenne benne cserelve minden tagban ahogy azt a gyarto megadja, akkor nem kellene ilyen gumiharangos butasagokon gondolkodni.
RAUH-Welt
B E G R I F F
A gyártónak nem biztos hogy érdeke,hogy tovább tartson a cucc.Ezért nem adnak hozzá,és azért,mert nem néz ki olyan jól,mintha csupasz lenne,tehát jobban eladható a cucc.Meg most ez a trend,hogy csupasz a becsúszó.Haver Missionját amikor télen szervizeltem,megdöbbenve láttam a tag becsúszúján egy kõkemény kátránydarabot.Na ez elég rendesen el bírja intézni a szimeringet,és nincs az a porlehúzó,ami ezzel elbánna.És nem biztos hogy idõben észreveszed az ilyen szennyezõdést.Nem hiszem hogy egy akármilyen porlehuzó jobb lenne,mintha nincs mit lehuzni.Amikor lehúzza a koszt,akkor a szennyezõdés csiszolja a felületet.Szerintem nem tud alánenni semmilyen kosz,mivel normálisan fel van téve rá,szerintem vízhatlanul.De majd besasolok alá.Tudtommal ezzel csak azt éred el hogy nem veszed észre a koszt amit, egyébként minden bicajozás után illik letörölni...
eselyes hogy igen. viszont a tag manualjaban le is van irva, hogy idonkent szet kell szedni a tagot, es ujrazsirozni meg ilyenek. elvileg otthon elvegezheto muvelet. vagy nezd meg a honlapon
a keresztezett bovdennek tényleg az lehet az oka, amit apr mond, de az évek alatt nem tudtam hozzászokni. amint lehet, én cseréltem a "helyes" irányba.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.