Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Írta 2008. október 24. - 19:48
de nem tagadhatod, hogy létezik az a réteg, akire ez tökéletesen jellemzõ, és nem is kevesen vannak.
a többire majd az idõ ad választ.
én remélem, hogy jó irányba haladunk, és elõbb-utóbb ti is észlelni fogjátok. most elször van olyan vezetés a cégnél, ahol a szemlélet NAGYON más az eddig megszokotthoz képest. sajnos azonban a változások nem egyik pillanatról a másikra jönnek.
örülünk a feedback-nek, még ha néha én nem is tolerálom pozitívan (vagy egyáltalán) mert egyrészt a negativ reklám is reklám () másrészt alkalmat ad, hogy tanuljunk a hibáinkból. én folyamatosan azt teszem.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. október 24. - 19:37
Nem gondolom, hogy jogtalanul elégedetlen az, aki a listában megadott felszereltségnél gyengébbet kap, vagy azzal szembesül, hogy egy meghirdetett akció tartalma nem az, ami közzé lett téve. Sajnos a hazai vásárló gyakorta kénytelen katalógusból vásárolni, mert senki sem hajlandó megfinanszírozni a készletet, és ezzel nem kevés bizalmat szavaz. Nem hiszem, hogy azon kellene örömködnie, hogy kevesebbet kapott, de még így is mennyire megéri...
Mivel többszázezres bringákról beszélünk, talán az sem földtõl elrugaszkodott igény, hogy esetleg kipróbálhassa az ember.
Sajnos sokszor szembesültem már ezzel a "jó lesz ez így is a trágyássarkú magyar parasztnak, örüljön hogy egyeltalán kap valamit" mentalitással. Nem mûködik hosszú távon. Még itt sem. És a "magyar" dologra visszatérve, ez inkább magyar (jelenség, mentalitás), mint az öntudatos vásárlói magatartás.
Nem kötekedni akarok, sem nem fikázni téged vagy azt, akit képviselsz. De néha érdemes a dolgokat átgondolni mások szemszögébõl, fõleg akkor, ha többen is szajkózzák ugyanazt.
Írta 2008. október 24. - 18:28
Vegyétek már végre észre,hogy nálunk a vásárló van a kereskedõért.Mint oly sok minden,ez is fordítva van nálunk.Ez igazán magyar...Nem itt írtad, hanem a "ki milyen bringával..." topikban, de itt válaszolnék a speci topikban.
Én inkább építõ jellegû kritikának szántam a megjegyzést, de többet nem kritizálok mert látom bánt/nehezen emészthetõ.
Írta 2008. október 24. - 00:37
Nem tud valaki egy eladó 2008-as S-works vázat,karbont 18-as,esetleg 19-es méretben?Használt is lehet.
Írta 2008. október 23. - 15:16
örülök, hogy minden alkalmat kihasználsz, hogy rúgj a hazai forgalmazásba egyet. igazán magyar.
Nem itt írtad, hanem a "ki milyen bringával..." topikban, de itt válaszolnék a speci topikban.
Én inkább építõ jellegû kritikának szántam a megjegyzést, de többet nem kritizálok mert látom bánt/nehezen emészthetõ.
Ha olyan nagy bajom lenne a magyar forgalmazóval (mely egyébként saját véleményem szerint a legjobb/legmegbízhatóbb), akkor nem vettem volna idén egy második specit
Az "igazán magyart" magamra venném, de pontosítanék, jobb az "igazán hülye magyar", aki:
- nem látogatja az "olcsó online bringásboltot keresek" topikot
- mindent az lbs-nél vesz :mybad:
- és bután nézett (manapság már nem, megszoktam), ha azt mondták neki a boltban: "nincs a nagykerben", "nem hoztak be", "nincs raktáron ha rendelsz, fél/egy év múlva itt lesz" stb. Ilyen a hazai piac, elfogadom.
Írta 2008. október 22. - 10:01
Ime a cseh változat, bicók képpel és korrekten árral.
http://www.specializ...a=1&b=1&c=2&x=4
A magyar "oldal" már két éve "készül", tehát valószínûleg sosem lesz hasonló... :lol1:
És vajon nálunk is ennyi lesz a 2009-es Crosstrail ára?
Írta 2008. október 20. - 20:27
nagykerben van, szóval választásod szerinti boltban.hali!
speckó cipõhöz keresnék csatokat. (már 1 balos is elég lenne) hol lelhetõ fel ez a kincs?
de azt hiszem csak az újabb csat van, lehet kettõt kell venned, hogy egyforma legyen
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. október 20. - 12:08
http://www.specializ...a=1&b=1&c=2&x=4
A magyar "oldal" már két éve "készül", tehát valószínûleg sosem lesz hasonló... :lol1:
Írta 2008. október 20. - 11:50
Sok jó ötletet látni, de ezt ráadásul pöpec módon meg
is csinálták. Elismerésem.
http://cdn.specializ..._epic/main.html
Enyhénszólva igényes honlap.
A magyar oldal mikor lesz egy kicsit is hasonló?
Vagy akár feltöltve?
Alapvetõen azt sem értem mért nem a .com-ról nyílik mint a többi országé...
Írta 2008. október 20. - 11:20
Enyhénszólva igényes honlap.
A magyar oldal mikor lesz egy kicsit is hasonló?
Vagy akár feltöltve?
Alapvetõen azt sem értem mért nem a .com-ról nyílik mint a többi országé...
Írta 2008. október 20. - 09:12
speckó cipõhöz keresnék csatokat. (már 1 balos is elég lenne) hol lelhetõ fel ez a kincs?
Írta 2008. október 20. - 08:53
itt lenne az ideje már amugy, ha már nagy piacról akarunk beszélni, hogy az emberek ne vázat akarjanak venni, hanem kerékpárt.
Amíg ilyen - már elnézést - stupid a bicajok felszereltsége, addig nem fog eljönni az aranykor itthon...
Nem tetszik:
- avid fék, magura fék, és "custom" verzióik, minden évben más és más össze-vissza
- sram váltórendszer (próbáltam már, nekem kényelmetlen, fájt tõle az ujjam)
- sram lánc shimano sorral, vagy fordítva
- stb.
Tetszene egy epic/stumpi expert mondjuk full xt felszereltéséggel. Miért nincs ilyen opció? Aki szereti a vegyes vágottat az vegye nyugodtan azt, aki nem szereti annak kínáljanak más opciót (Meridánál miért mûködik?)
Írta 2008. október 19. - 19:45
L-es az fsr xc azért fura. Az L-es epic is így néz ki elöl (nem olvadnak egybe a csövek). A hivatalos oldalon m-es bicók vannak általában.
Szívesen kipróbálnék egy ilyen teszt bicajt Veszprémben...
Az L-es Stumpjumperen se olvadnak egybe a csövek.
Írta 2008. október 18. - 14:25
Írta 2008. október 17. - 23:34
küldj mailt
Kittinek jó lehet az 52?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. október 17. - 23:33
ha igy folytatod, sosenekem mikor lesz bicajom?
küldenék privátot, de az enyém ki van kapcsolva.
amugy jan. 17-re van visszaigazolva.
Írta 2008. október 17. - 23:30
Kettõ van. A Gemini, meg ez, amire átépül a maratonozós gép.akkor most hany geped van osszesen?
amugy gratula! melyik modell? majd irj elmenybeszamolot.
08-as fekete gép lett szétbontva. Amelyiknek bordó a linkje.
Tig, én is kíváncsi vagyok. Már régóta szerettem volna. Remélem be is válik.
Írta 2008. október 17. - 23:20
kiváncsi vagyok. errõl már remélem nem derül ki hogy ez sem az igaziLett egy Epic. Végre.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. október 17. - 23:18
amugy gratula! melyik modell? majd irj elmenybeszamolot.
RAUH-Welt
B E G R I F F