Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Specialized

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6564 hozzászólás a témában

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

nekem halftime van, nagyon jó, csak ritkán párásodik be
amit linkeltél annak nem adaptív(adaptalite) a lencséje, az nem sötétedik és nem világosodik, sztem

igazad van. az 80 font. kicsit más árkategória.

nézz szét itthon is, mert találhatsz elég olcsón (olcsóbban,mint rendelve)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
nekem halftime van, nagyon jó, csak ritkán párásodik be
amit linkeltél annak nem adaptív(adaptalite) a lencséje, az nem sötétedik és nem világosodik, sztem

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

http://www.evanscycl...lasses-ec010938 Valakinek tapasztalata?

nekem singletrack van, ami csak a formájában tér el ettõl egy kicsit. jó kis szemüveg, kényelmes, lencséje jó(rudy project licenc), elég gyorsan vált, mindig jól látsz vele. nem sötétít olyan eszeveszetten, de erdõben ez pont jó,mert ha kiérsz egy kis napos részre, akkor nem sötétül be, mire berongyolsz újra, és így látsz.
tudom ajánlani

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
http://www.evanscycl...lasses-ec010938 Valakinek tapasztalata?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

jó szarral mehettél...
nekem volt már néhány, nincs jobb teló.

Gardán zsír új volt az egyik (Test Bike), nekem az is szarnak tünt, az állító kütyük olyan nehezen mozdultak, majd letörték az újjam.
Ez csak az én szubjektív véleményem.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
osztom. igaz nekem 2005ös van, egy SRL manitou taggal, de én lepõdtem meg a legjobban, mikor egy egy meredekebb részen fel tudtam menni - nem is számítottam rá. (az összehasonlítási alap pedig a mellettem levõ 3 másik cc bringa volt :))

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
én olyan helyeken tudok felmenni a stumpival ahol azelõtt semmi mással sem, pedig volt vagy 15 bringa a seggem alatt az elmúlt 5 évben
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

ha túl endurós akkor félek hogy nem :/

Egyáltalán nem endurós. Meredeken hajlamos emelgetni az orrát, de ugyanott a madman is emelgette, pedig annak csak 100-as a telója. Sokmindent nem próbáltam vele még, például a kiállva tekerés és az ugratások egyelõre felejtõsek, nem indulok neki hosszú túráknak, olyan helyre nem megyek, ahol sanszos, hogy tolni kell, és nagyon kerülnöm kell az elesést. De naponta tekerek vele a hegyen (nem nehéz, itt lakom az aljában :D), és úgy érzem, hogy ahová a madmannel fel tudtam menni, oda a Stumpyval is fel fogok.

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás

Használ valaki újabb fajta Stumpy fsr vázat??A régebbim volt,de azon nem túl cc-s volt az üléspozíció,igyekszem olyat nézni ami közelít egy merev geójához.Tudnék most egyet jó áron és elgondolkodtam...
jah,még a tag szemtáv kéne

Nekem 2008-as comp van, triad taggal. A régi bringám egy kelly's madman. A stumpy geója nekem jobban fekszik.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Mentem már vele, nekem ez a tapasztalatom a Leftyvel. Merev, könnyû de a mozgás csapnivaló.

jó szarral mehettél...
nekem volt már néhány, nincs jobb teló.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Triados Stumpi? tetszeni fog ;)

ha túl endurós akkor félek hogy nem :/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Triados Stumpi? tetszeni fog ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

pont akartam javasolni :)

de mivel 100alatt van,nem biztos hogy sokat gondolkodom 8)
140-150 körül simán elmegy ha mégsem tetszik

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

triad van benne.asszem kipróbálom,úgy egyszerûbb dönteni:-)

pont akartam javasolni :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

hát nem tudom. nekem nagyon bejön. annyira hogy asszem el is adom a merev vázat. kikapuhoz viszonyítva mondjuk 120-as telóval annyi a fejcsõszöge mint a kikapunak 100-assal a középcsapágya meg alacsonyabb. az már braines taggal van ? (nem tudom megjegeyzni a tipusokat)

triad van benne.asszem kipróbálom,úgy egyszerûbb dönteni:-)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

2008-as expert.csak olyan áron kapnám hogy tán még eladni is érdemes lenne,de ha jó akkor...
csak bejönnek az nrs,kikapu stb féle fullyk ahol merevvázas a geo

Itózs-t kerezsd a Debreceniek közt, neki is ilyen van, élehet hogy nem pont expert, de 2008-as.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

2008-as expert.csak olyan áron kapnám hogy tán még eladni is érdemes lenne,de ha jó akkor...

hát nem tudom. nekem nagyon bejön. annyira hogy asszem el is adom a merev vázat. kikapuhoz viszonyítva mondjuk 120-as telóval annyi a fejcsõszöge mint a kikapunak 100-assal a középcsapágya meg alacsonyabb. az már braines taggal van ? (nem tudom megjegeyzni a tipusokat)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

mikoriról van szó ?

nekem 2007-es van.

tag szemtávja biztos hogy egyedi, de az a honlapon fent van

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Használ valaki újabb fajta Stumpy fsr vázat??A régebbim volt,de azon nem túl cc-s volt az üléspozíció,igyekszem olyat nézni ami közelít egy merev geójához.Tudnék most egyet jó áron és elgondolkodtam...

mikoriról van szó ?

nekem 2007-es van.

tag szemtávja biztos hogy egyedi, de az a honlapon fent van

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás