Sziasztok.
Boros_Mókus: Köszönöm a linkeket, megnézem, de nekem csak váz kell. 200-at nem szánnék a projektre. Lett idén "nagybicó", úgyh most kicsit visszafogottabban próbálkozom
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
RAUH-Welt
B E G R I F F
Osztrák/német ebay-t nézegesd. Kevesebb epic, fsr lesz, mint az angolon, de közelebb van, nincs hajón szállítás, amik csökkentik a sérülés esélyét. A szállítási költség is kisebb,
Ez valóban jellemzõ rájuk. DE. Írni kell nekik levelet. Sokszor meggondolják ám magukat.valamint az angolok legtöbbje nem küld angilán kívül.
Szia! aprón most van egy piros fsr xc váz piros rebával.. kedvesemnek sajnos pont kicsi
![]()
õ 170 magas..
evvagyokén,
Nekem pont az a jó benne, hogy rövid és nagy az esése
Persze mászáshoz jobb lenne picit hosszabb, de én meg felfelé vagyok így is, úgy is lassú
En a helyedben ebayen nezelodnek...
http://sports.shop.e...d=p3286.c0.m282
Az S-works epicre siman raallnek, foleg amig padlon a font...
Maratonozni kellett volna, ahhoz meg nagyon rövid váz volt, túl nagy eséssel. Mászni nekem a hosszabbak jönnek be. Bár lefelé jobban lehetett irányítani, az tény, de lefelé így is, úgy is lassú vagyok
evvagyokén,
Méretben nem tudom, mennyire fog passzolni, kérdés, milyen magas vagy. Saját tapasztalatom lányként 173 cm magassággal, hogy a '07-es változatban (azért talán hatalmas eltérés nincs köztük) az S méret már kicsi lett volna, az M jó, az ideálisnál talán inkább hosszabb egy picivel.
Én is szerettem, csak nekem kicsi volt. Nem igazán arra való, amire én használom a "hegyi kerékpárt"
(Én megvárnám az új fsr xc-t, rob írta, hogy jön teszt bicóként. Ha visszalapozol, akkor van róla kép is. Persze csak, ha van rá keret.)
Ez nem a legfrissebb fsr xc váz, jó pár generációval ezelõtti.
Használtban frissebb évjáratot (akár más márkánál is) próbálnék vadászni.
evvagyokén,
Nagyon imádom. Merev, de mégis kellõen elnyel egy csomó egyenetelenséget.
De azér a fully, az mégiscsak fully
Már nem elég a fekete rockhopper comp disc?
Jó szolgálatot tett?
evvagyokén,