én megoldottam 100/120/140Én 130-assal használom, a sj fsr-t. Én is azt mondom, hogy nem kell több

én megoldottam 100/120/140Én 130-assal használom, a sj fsr-t. Én is azt mondom, hogy nem kell több
Én 130-assal használom, a sj fsr-t. Én is azt mondom, hogy nem kell többÉn a 120as sj fsr-t használom 100as villával, a villaszög is jó, és a rugóút sem para... nem is kell több.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Az Epic vázak 100 mm-es elsõ villával vannak tervezve, mennyire használhatnám 80 mm-es teleszkóppal? Konkrétan, ha egyszer összejönne egy ilyen vázra a keret nem szeretnék villát is cserélni, ami egy Fox F80 RL.
A mostani Kona merevvázas bringám 550 mm-es felsõcsõhosszal rendelkezik. Az Epic-bõl az S-es 538 mm, az M-es 570 mm. Inkább hajlok a kisebbik felé...Ha odáig jutok, találhatok esetleg Pesten olyan boltot, ahol van Epic, tehát ki tudom próbálni a méretet? Jah 169 cm vagyok egyébként, rövid kezekkel
legalábbis hasonlóa rockhopper és a stumpjumper ht geoja ua.?
Bigtibi,
Akkor sem értettem: miért nem raktatok be ideiglenesen egy normál tagot, amíg meg nem jön a csere tag (stumpi volt?)?
amennyire ismerem a sztorit sem a forgalmazó/kereskedõ sem a vevõ részérõl nem merült fel ez a gondolat. mondjuk a forgalmazó részérõl az enyémnél sem, de én elég hamar kaptam cseretagot, ami azóta is kifogástalanul mûködik, pedig sokkal többet és sokkal durvábban volt már használva mint az elözõ. igaz az enyének a gyárinak is más volt a hibája.Bigtibi,
Akkor sem értettem: miért nem raktatok be ideiglenesen egy normál tagot, amíg meg nem jön a csere tag (stumpi volt?)?
Mármint a bikeart-tól vagy Specialized bringa rendelés esetén? Specko szinten Rob elég precízen meg tudta eddig mondani, hogy lesz-e és ha lesz mikor. Az elõbbinél már ott van a bringa (kereken 1 hét kellett nekik, hogy beszerezzék), csak a klubfõnök nem ment eddig fel érte pestre (árubeszerzéssel egybekötve), ha minden igaz ma hozza el...remélem.
Bocs, lefordítanád magyarra?!
RAUH-Welt
B E G R I F F
imadom ezt a konstans write-only modot ebben a topikban.
Ha van egy kis idõd olvassd vissza e fórum február március idõszakban az én kalandomat a brain rugóstagról amit két hónap alatt nem tudtak kicserélni, mert nem volt az országban egy sem :-(
RAUH-Welt
B E G R I F F