lehet, hogy holnaptól én is tulajdonos leszek.

(rob, számíthatok rád esetleg, ha garanciás problémám lesz a jövõben?
kb 50km-t futott karcmentes s-works enduro, 2006-os darab. minden papírja megvan, csak ugye nem én vagyok az elsõ tulaj)
hát, egyenlõre még nem leszek tulaj, mert akinél van, az a tulaj barátja, és a papírozáshoz kell õ is. (meg hogy legyen érvényes személyim

)
a tag beteg kicsit, Pista bá-nál kezdene a bringa, aztán menne a többi dolog, mert karbantartva nem nagyon volt sajnos, úgyhogy azért annyira nem mesések az állapotok, mint hittem, de a váz tényleg pöpec, egy két karc van rajta csak, szerintem kocsiba pakoláskor karcolta meg valami, jobb oldalt az s-wroks felirat fejcsõ felõli részét. meg ugye fejcsõnél a szokásos kábeles dolgok. külön a váz sajnos nem eladó, úgyhogy ha meg is veszem, állati legózás lesz belõle. a tulaj most 350-ért akarja adni, de a rizikós tag miatt meg az átépítési kényszer miatt nekem ez most sok. még beszél vele a boltos aztán megpróbálunk kitalálni valamit, remélem összejön, mert ez álmaim váza és rendes méretû nyeregcsõvel kényelmes is volt, tehát a mérete is jó.
na mára ennyi:)