Jelentkezz be Regisztrálj
Specialized
Írta 2008. november 23. - 17:38
Írta 2008. november 23. - 15:16
Sziasztok.
Boros_Mókus: Köszönöm a linkeket, megnézem, de nekem csak váz kell. 200-at nem szánnék a projektre. Lett idén "nagybicó", úgyh most kicsit visszafogottabban próbálkozom
szívesen, és akkor bocs!
Remélem találsz valami használhatót.
Írta 2008. november 23. - 14:19
Köszönöm a tanácsokat, fogok nézelõdni neten, de ilyen értéknél és használati tárgynál nem anniyra szeretem, ha incs kipróbálási lehetõség - mondjuk Speciben nehéz csalódni
Boros_Mókus: Köszönöm a linkeket, megnézem, de nekem csak váz kell. 200-at nem szánnék a projektre. Lett idén "nagybicó", úgyh most kicsit visszafogottabban próbálkozom
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Írta 2008. november 21. - 21:14
itt vannak a szállítási díjak(40 font a bringa szállítás hozzánk, 1500 fontos ár alatt, azért az nem rossz) egy nagy angol bringás webáruház:
http://www.evanscycl...tional_delivery
itt pedig egy nõi össztelõs speckó bringa (van s-es is) 700 fontért (ami kb. 221.900Ft) íme:
http://www.evanscycl...n-bike-ec001463
vagy fsr Xc comp 2008 komplett bringa 260.000Ft-ért
http://www.evanscycl...n-bike-ec001445
bocs, csak így tudtam belinkelni
Írta 2008. november 21. - 16:45
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2008. november 21. - 15:18
Osztrák/német ebay-t nézegesd. Kevesebb epic, fsr lesz, mint az angolon, de közelebb van, nincs hajón szállítás, amik csökkentik a sérülés esélyét. A szállítási költség is kisebb,
Ebben ne légy biztos! Nekem eddig szinte mindig kevesebb volt a szállítás tengerentúlról, mint a németektõl. Mindig olcsóbban ki lehet jönni. Még áfával és vámmal együtt is!
Volt olyan is hogy kevesebbe került a szállítás dollárban, mint a németetõl euróban, ugyan az a termék.
Ez valóban jellemzõ rájuk. DE. Írni kell nekik levelet. Sokszor meggondolják ám magukat.valamint az angolok legtöbbje nem küld angilán kívül.
Na és akkor innentõl ON.
Írta 2008. november 21. - 14:35
Írta 2008. november 21. - 13:06
Szerintem várj vele még egy kicsit, mert idén is január környékén jött egy olyan mail, hogy mik az akciós vázak, kerékpárok, amik megmaradtak. Tele volt s-es méretûvel, meg piros színûvel, mert azokat ritkábban viszik el. Volt benne sok speci is.
A speed-way-en most is van valami akció, nézd meg. Hátha szerencséd van és találsz valamit szépen leárazva.megeshet. És tényleg érdemes angliai online boltokat is nézni, a font tényleg alacsony és leárazások is vannak. És azért ott olcsóbbak a bringák mint a németeknél.
Írta 2008. november 21. - 09:52
Szia! aprón most van egy piros fsr xc váz piros rebával.. kedvesemnek sajnos pont kicsi
õ 170 magas..
Igen, azt ismerem... hosszú történet, de azt nem akarom megvenni. Nincs baja a cuccnak!
De onnan indult most újra bennem (felkínálták megvételre nekem), hogy jó lenne egy fsr xc
evvagyokén,
Írta 2008. november 21. - 07:09
Nekem pont az a jó benne, hogy rövid és nagy az esése Persze mászáshoz jobb lenne picit hosszabb, de én meg felfelé vagyok így is, úgy is lassú
Szia! aprón most van egy piros fsr xc váz piros rebával.. kedvesemnek sajnos pont kicsi
õ 170 magas..
Írta 2008. november 21. - 02:47
Írta 2008. november 21. - 00:27
En a helyedben ebayen nezelodnek...
http://sports.shop.e...d=p3286.c0.m282
Az S-works epicre siman raallnek, foleg amig padlon a font...
Õszintén megmondom, hogy nyuszi vagyok használt vázat rendelni e-bay-rõl. Ismerõseim csináltak már ilyet és nem fürödtek be, de nekem érzékem van, hogy pont nálam jöjjön ki egy rendszer hibája - persze nem zárkóznék el egy epic tulajdonlásától, sõõõõt - nyitott vagyok javaslatokra
Az említett epic 17,5 colos - ha jó hirdetést néztem - és az nagy
Viszont az a Safire váz - nyammm
Merevvázam kb 15 " - pont ideális. Használtam 2003-as Enduro-t, M-est (most páromé, de néha azért még el-el csenem ) Éppen határeset, minimálisan nagy.
Maratonozni kellett volna, ahhoz meg nagyon rövid váz volt, túl nagy eséssel. Mászni nekem a hosszabbak jönnek be. Bár lefelé jobban lehetett irányítani, az tény, de lefelé így is, úgy is lassú vagyok
Nekem pont az a jó benne, hogy rövid és nagy az esése Persze mászáshoz jobb lenne picit hosszabb, de én meg felfelé vagyok így is, úgy is lassú
evvagyokén,
Írta 2008. november 20. - 21:36
Írta 2008. november 20. - 20:17
http://sports.shop.e...d=p3286.c0.m282
Az S-works epicre siman raallnek, foleg amig padlon a font...
Írta 2008. november 20. - 17:40
Méretben nem tudom, mennyire fog passzolni, kérdés, milyen magas vagy. Saját tapasztalatom lányként 173 cm magassággal, hogy a '07-es változatban (azért talán hatalmas eltérés nincs köztük) az S méret már kicsi lett volna, az M jó, az ideálisnál talán inkább hosszabb egy picivel.
Én picike vagyok (162 cm, magasság ), inkabb az szokott probléma lenni, hogyan találjak elég kis vázat. Az "S" vszeg mont jó
Én is szerettem, csak nekem kicsi volt. Nem igazán arra való, amire én használom a "hegyi kerékpárt"
Na szép! Most derül ki, hogy nem rendeltetésszerûen volt használva
Fini kis túra, maraton gépet építettem belõle
Tegnap tekertem vele egy kicsit a városban és megint rájöttem milyen fáin, hogy könnyû és merev - nagy tank után olyan könnyen suhant, hogy még
(Én megvárnám az új fsr xc-t, rob írta, hogy jön teszt bicóként. Ha visszalapozol, akkor van róla kép is. Persze csak, ha van rá keret.)
Ez nem a legfrissebb fsr xc váz, jó pár generációval ezelõtti.
Használtban frissebb évjáratot (akár más márkánál is) próbálnék vadászni.
Nem akarok annyit költeni vázra, amennyiben egy új, vagy tesztváz kerül. Megtartom azt a költés-optimalizáló szokásom, hogy használt speci vázakat veszek inkább
Jó lenne újabb évjárat is - bár szeretem a ritkaságokat .
Sajnos ritka az S-es fsr váz Még az M-es is belefér, de az sem túl gyakori. Tavaly volt egy M-es, azt Skirinek sikerült megszereznie. Idén is volt egy, de az csak egyben, bicóként, és le is maradtam róla .
evvagyokén,
Írta 2008. november 20. - 10:00
Ez nem a legfrissebb fsr xc váz, jó pár generációval ezelõtti.
Használtban frissebb évjáratot (akár más márkánál is) próbálnék vadászni.
Írta 2008. november 19. - 20:30
Írta 2008. november 19. - 14:04
Nagyon imádom. Merev, de mégis kellõen elnyel egy csomó egyenetelenséget.
De azér a fully, az mégiscsak fully
Méretben nem tudom, mennyire fog passzolni, kérdés, milyen magas vagy. Saját tapasztalatom lányként 173 cm magassággal, hogy a '07-es változatban (azért talán hatalmas eltérés nincs köztük) az S méret már kicsi lett volna, az M jó, az ideálisnál talán inkább hosszabb egy picivel.
Írta 2008. november 19. - 12:18
Már nem elég a fekete rockhopper comp disc?
Jó szolgálatot tett?
Nagyon imádom. Merev, de mégis kellõen elnyel egy csomó egyenetelenséget.
De azér a fully, az mégiscsak fully
evvagyokén,
Írta 2008. november 18. - 19:45
Jó szolgálatot tett?